Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Magnum_ #69942 üzenetére

    én a saját tapasztalatom alapján azt tudom neked ajánlani, hogy indulásnak egy rendes, hosszú szárú, fix markolatú készletet vegyél, amiben van laposból és csillagból kb. 5-5 méret.

    én is egy lapossal meg egy csillaggal kezdtem, aztán szépen rájöttem, hogy sokszor azért nyalom el a csavarfejet, mert nem a pontosan megfelelő méretet használom (mert az nincs) így a megfelelő húzóerő helyett elroncsolja a fejet.

    vettem egy normális bitkészletet, volt minden fejhez minden méret (Qru már találkozott is vele) de a bitfejessel meg az a baj, hogy sok csavarhoz nem férsz hozzá vele, mert vastag a szár, esetleg rövid is. ha szét kell szedni pl. egy porszívót vagy egy kenyérpirítót (ne nevess, hamar eljutsz erre a pontra, ha valami mondjuk belepottyan, és ezért nem akarod végigutazni a várost egy szerelő 5 perces munkájáért ötezeré') akkor könnyen belefutsz abba, hogy egy hosszú szűk lyukon át kellene elérned a csavarig, megint csak vagy roncsolsz vagy ott állsz megfürödve.

    minden fejhez nem lehet csavarhúzót venni, és jól tud jönni egy racsnis szár, meg több méret, csőkulcs, marokszár, stb. de az alap ability az ez, meg egy svájci bicska. amit azzal nem tudsz megszerelni, ahhoz annyira speckó szerszám kell, ami valszeg amúgy sem lenne, így várhat, amíg kinyit az obi.

    írd fel a bevásárlóslitára még a franciakulcsot, a vas- és a gumikalapácsot, sniccert, duct tapet, gyorskötözőt, egy készlet szeget csavart és dübelt. ezek beférnek egy cipősdobozba és a ház körül amit kell megoldasz vele.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés