Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #50498 üzenetére
Nincs annyi, de ezert kerdeztelek titeket.
Bandus. Nalatok nincs felvetel?
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
bandus
veterán
válasz macilaci78 #50498 üzenetére
honnan tudod, hogy a bank tudja, hogy mennyi a felmondási határideje?
amúgy szerintem nincs ezzel gond, hamar visszajeleztek, nem gondolkodik rajta, hogy hogyan alakul a dolog. nekem ma reagált a hr-es hölgy a megjelölt bérigényre, hogy akkor további sok sikert kíván a jelenlegi munkahelyemen
most gyors lecsekkoltam, nekem pl. 135 nap a felmondási időm jelenleg. de amennyiben kirúgnak 8 havi végkielégítést kapnék.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Magnum_
nagyúr
X bank Y munkatarsat keres, sima csinovnyik, az, ami most itt vagyok csoportvezetokent. Ma reggel megpalyaztam, 7oraval kesobb most jott a mail h nem valasztanak ki interjura..
-
DeFranco
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
válasz Ace owner #50490 üzenetére
Köszönöm szépen, de sok értelmét nem látom már Márc 26 óta 3k megtekintés volt. Ebből volt 4 jelentkező. Egy 730D-t akart beszámmítatni, egy okti II kombit minden extra nélkül, egy ma reggel hívott hogy fizessek rá egy q7-re, és egy normálisabb srác meg Bécsben akarja megnézni a hétvégén)
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
MurdR
veterán
-
Tim82
félisten
Mai napi kínzó kérdés: tud-e valaki a Múzeum körút közvetlen közelében üvegest? (Mindegy, hogy V. vagy VIII. kerületi oldalon, a Google csak "kiszállásos" találatokat hoz gyakorlatilag az üvegesekre, a legközelebbinek még ez tűnik.)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megőrülök. Nem tudom kiposztolni Facebook-ra, hogy nem megy a Facebook...szerk:
Már megy.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
macilaci78
nagyúr
válasz werszomjas #50482 üzenetére
Az építési törmeléket lapáttal, seprűvel szokás felszedni.
Ipari porszívó nagyon hasznos jószág.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
werszomjas
addikt
Danke
Macilaci: nem akarok ujat, telne ra, de kezdodik majd a felujitas, biztos hogy hasznalva lesz, es tapasztalat, hogy az epitesi tormelek nem tesz jot a porszivonak.
To all'
A heten debrecenben vagyok, vasarnap vissza pest, ha valakinek hozni kell vmit jelezze. (Nem 2 raklap allateledelnek nincs hely )[ Szerkesztve ]
üdv
-
Qru
MODERÁTOR
válasz werszomjas #50451 üzenetére
Brada! Van a pinyónkban egy porszívó, rápróbálok, ha működik még akkor ingyen a tiéd.
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
válasz B-L-A-C-K #50476 üzenetére
Se cipő, se nadrág?
Basszus kékhernyón ma jobban izzadok rovidujjú ingben, mint tegnap hosszúban ja, és hosszú nadrág zárt cipő ofc.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
tomcsi23
veterán
Reggelt!
Ma sem fogunk fázni.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jóreggelt. KV!
Live-Die-Respawn
-
GabN73
addikt
Csak nekem halt le a hvg-index-portfolió trió?
-
*Ropi*
félisten
-
macilaci78
nagyúr
válasz werszomjas #50461 üzenetére
Párom porszívóját megutáltam a merev gégecső miatt és szerintem a szívóereje is elhagyta, de működik.
Megkérdem, megválik-e tőle és mennyiért.Annyira felmérgelt, hogy a 3. használat után vettem egy újat.
Viszont ha új lakás, akkor a porszívóból ne átmenetit keress. 20 k-ért a Sencor SVC-8-at agyon dicsérik a porzsákos kategóriában, az ideiglenesnek szánt használtért az 5k ablakon kidobott pénz. Ha most nem is telik újra, akkor inkább egy seprű, felmosó kombót vegyél, az is fog kelleni hosszú távon is, abból meg jó a piacos is.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
werszomjas
addikt
válasz Magnum_ #50455 üzenetére
annak már lassan 2 hónapja, hogy kidobott, eddig egy koliszobában húztam meg magam, de közben sikerült venni egy saját lakást, elvileg vasárnap kezemben a kulcs, beköltözök, viszont full üres és felújítandó, namost felújítás előtt nem akarok bele semmit új dolgot venni, csak egy ágy kell, hűtő, meg egy porszívó, hogy azért valami tisztaság legyen, esténként hideg sörrel.
üdv
-
Magnum_
nagyúr
Az a legjobb. Szombaton en is kinezek.
Na, az ajandek otletnel nem segitettetek, akkor tegyetek meg most.
rategyem elore a vagany barna szijat, ugyis kelleni fog, vagy atadasig hagyjam rajta a fekete gyari szijat?
-
Tim82
félisten
-
Magnum_
nagyúr
kidobott az asszony?
GabN, beugrotttam apám szülinapi ajijáért Westendbe.. te jóóééég, mi volt ott.. nem mertem fotózni....
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
140x200-as ágy minek minősül? 1 vagy 2 személyes?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
werszomjas
addikt
Keresek/vennék
- 1db 1 személyes ágyat vagy matracot (lehetőleg nem a kutya alól kiszedve)
- 1db hűtőszekrényt, méret mindegy, minél kisebb, annál jobb, fagyasztó nem fontos
- 1db porszívótÁllapot mindegy, csak átmenetileg kell, olcsó legyen de működjön.
üdv
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Wtf?
Live-Die-Respawn
-
macilaci78
nagyúr
válasz *Ropi* #50444 üzenetére
Használt termék, a piac dönti el, nem én.
Lehetne mutatni Vaterán, jófogáson, erre-arra olcsóbban ilyeneket, de akár antik darabokat is.
Ha meguntad árulni, dobd fel vaterára 50k-ért 1 hónapra 1k licitlépcsővel. Amennyit adnak érte, annyit ér és kész.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
*Ropi*
félisten
válasz macilaci78 #50443 üzenetére
Köszönöm, a tulaja szerint a 2. verzió: ahhoz mérten reális az ára szerinted?
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
macilaci78
nagyúr
válasz *Ropi* #50442 üzenetére
Ez egy komolyabb érdeklődőnek lehet inkább fontos. (Én csak segítő kérdésnek szántam.)
A laminált fogácslap a hót-halál egyszerű bútorlap, dió színnel. Ennek az élére szoktak ABS élzárást tenni.
A furnéros lap belseje lehet több minden is (ugyanúgy forgácslap, rétegelt lemez, MDF, lécbetét), de kívül a lapjára egy vékony (kb 0,6 mm) falap van ragasztva igazi (vékonyra szeletelt) diófából és ez a furnér van felület-kezelve (csiszolva, lakkozva). Ennek a rendszernek az élére 2-3 mm vastag tömör fa élt szoktak ragasztani. (Jelen esetben diófából praktikusan...)Az utóbbi a nagyobb értékű, kb 40% felárat jelent és arra igaz a diófa borítás. Az előbbi inkább dió dekoros, vagy diófa hatású.
Az ár nyilván töredéke az újénak, viszont nagyon kicsi a valószínűsége, hogy valakinek pont ekkora kiosztás kellene.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
*Ropi*
félisten
válasz macilaci78 #50438 üzenetére
Ööö... Nem értek hozzá: megnézem este, lefotózzam közelről? Miért kérdezed, nem jól lőttük be az árát?
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
B-L-A-C-K
titán
Saint_: Te jobban benne vagy az órákban mint én, ehhez mit szólsz?
-
Tim82
félisten
-
MurdR
veterán
Na megrendeltem az én kis drágámnak a kerítést meg a zártszelvényeket, elvileg egy órán belül ki is hozzák
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Mercutio_
félisten
A hol és kivel tekintetében is hasonló a hozzáállásunk, annyi, hogy ilyen melegben a hol az víz mellett legyen.
Melack : Én nem ismerek ilyet, de egy kérdést megér.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Melack
veterán
Merc: PHotós topikban van olyan user, aki mobillal fotóz, és van neki mobilos tartója, nem tudod?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
geogabcsi
tag
Sziasztok,
Egyelőre még csak a jófogásra tettem fel, akit érdekel, jöhet PÜ vagy bármilyen elérhetőség, hátha valakit érdekelnek a következő termékeim: Google LG Nexus 4 E960 16GB független és Mykronoz Zewatch 2 fekete -
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #50426 üzenetére
A nyaralás a jelenlegi helyzet szerint pár strandolás lesz Budapesten. (Csajomnak nincs kedve Bükfürdőhöz, nekem meg sokkal lényegesebb a "kivel"-faktor a "hol"-nál. )
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Mercutio_
félisten
-
Tim82
félisten
Hajnalban a gereblyéző-kukáthúzó-káromkodó közmunkások ébresztettek (csúnyán behallatszottak - gondolom, most jutott el odáig a FőKert, hogy el kéne takaríttatni a vihar miatt leszakadt több méteres faágakat), most meg mintha valaki felállított volna egy mobil fafeldolgozó üzemet az ablak alá.
Szabadságom második napja van, jaaay!
-
MurdR
veterán
Reggelt.
Most egy kicsit jobb idő volt éjszaka, 26fokra lement a levegő a lakásban. Végre nem úgy ébredtem hogy folyt rólam a vízMacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Magnum_
nagyúr
Morgenzen. Hulla vagyok. Ti is?
-
Magnum_
nagyúr
BT headset kell, flnek kényelmes, nem agybadugós feeling, az se baj, ha van kis fülreakasztós része. max5k lenne a tuti (nem nekem kell)
van tippetek, fiuk? Nokiával kell kifogástalanul műküdnie.
-
-
bitpork
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
válasz CoolBoy323 #50407 üzenetére
Jaja, 5"-ban instant get lenne.
Saint : Arra vigyázz, hogy több verzió van és csak az egyik jó nálunk is, az eladók pedig hajlamosabb a keresettebb típusnak feltüntetni amit árulnak...
-
Magnum_
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
válasz CoolBoy323 #50404 üzenetére
Azért az az öccá szám picit vicces.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest