Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
-
ph2012
senior tag
A jófogáson 90 nap után archiválódik a hirdetés. Nem tudjátok ez mit jelent? Nem törlődik, de nem is tudok hozzáférni?
-
bitpork
nagyúr
válasz Magnum_ #51586 üzenetére
A lolipoop -ra áttérés hiba volt! Nekem a Samu notesz 3-t hazavágta. Kevesebb üzemidő, gyakori összeomlás, több memóriát eszik, és alapból inverz a színe
(#51587) DeFranco: most is csendőr vagyok, csak nem hivatalosan És a fórumon nem ütök senkit, csak IRL volt anno 1-2 incidensem Fiatalság , bohóság.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #51585 üzenetére
bitpork kis csendőrségi kitérő után visszatért az autotroll üzemmódra, szokj hozzá, hogy mindenről lesz különvéleménye
-
Melack
veterán
-
Magnum_
nagyúr
Sracok, gaz van!!!!!
Frissult a telefonom Lollipopra.
De eltunt a google widgetem. Es nem tudom visszaallitani. Hogy a fenebe kell widgetet szurni lollipopon?Megoldva. Eldugtak.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
bitpork
nagyúr
válasz macilaci78 #51580 üzenetére
Szexel nem zárunk vitát, mert aki kezdeményezi annak nincs igaza!
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Melack
veterán
Azért az több mint fura, hogy az Érd környéki csoportban nem tudok szinte semmit se eladni, de a Csepeli csoportban igen. Mondjuk inkább autókázok egy kicsit, csak legyen meg a della.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
addikt
Sziasztok! A belvárosban élek (Astoria), és az lenne a kérdésem, hogy kiürült tonert hol tudnék leadni veszélyes hulladékként? A kommunálisba nem szívesen dobnám, de órákat sem akarnék BKV-zni valami külső kerületbe
[ Szerkesztve ]
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #51573 üzenetére
viccesek ezek a meg találom ütni hangemberek gondolom nem neked kell magyaráznom, hogy pár tanú előtt egy ilyen pofonkával elég szép bíráságra járkálást lehet összeszedni, meg némi makulát a lapodra.
tényleg megéri emberkedni, főleg ha az ember valami kőművességnél szofisztikáltabb melót szeretne.
szerencsére persze 99%-ban ez csak mese habbal.
-
Magnum_
nagyúr
-
Tim82
félisten
Nincsen jobb hajnali fél kettőkor arra ébredni, hogy csak mai slágereket hallgat csutka hangerőn egy ablak alá telepedett hajléktalan.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #51569 üzenetére
A halála után nem sokkal jött ki csak a 4s. Simán változhatott az azután eltelt 8-9 hónapban még akár alapjaiban is az i5 koncepciója...
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
DeFranco
nagyúr
gondolod azt nem ő hagyta jóvá?
/all: egyébként meg ne próbáljuk meg szerintem kitalálni az optimális kijelzőméretet, mert nincs olyan, imho 3,5-től 5,5-ig mind legit, és félcolonként kellene lenni vállalható kínálatnak is. ez lenne az igazi. ebben szerintem egyetérthetünk. hogy 4,5 alatt nincs vállalható telefon az meg nem yay hanem boo. szerintem ebben is.
-
Tim82
félisten
válasz CoolBoy323 #51562 üzenetére
Te tudod, hogy érdemes-e.
Saint_: azért 3,5"-tel nem hangzik olyan jól az a piaci rés, mert abban a méretben nem volt (akkor még, az iPhone 3/3GS/4/4s idején).
DeFranco: 4" iPhone (iPhone 5) is csak úgy egy évvel Jobs halála után jött ki.
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
válasz DeFranco #51561 üzenetére
Amíg Jobs volt a kormány mögött nem volt 4,5", ha 3,5-re gondoltál my apologies. pont ma fogdostam meg egy i6-ot és nekem az bizony kicsi lenne egy idő után. Moto X is kicsi lett elég hamar. G3 az 5,5"-al és a kicsi házzal pont jó. Ráadásul flip tok van rajta azzal még többet lehet bűvészkedni a metrón,de nem zavar.
Kinek mi, tény hogy lehetne több kompakt telefon.Galaxy Fold 4
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mercutio_ #51557 üzenetére
HA elég hosszú az ujjad HA támogatja az UI, HA az a 3rd party app is támogatja amit épp használsz.
én nem mondom, hogy használhatatlan, azt mondom, hogy nekem kényelmetlen, és azt mondom, hogy ezzel nagyon de nagyon nem vagyok egyedül. mondom, látom, hogy mit összegörcsölnek a metrón-villamoson az userek.
virágozzék minden virág de a 4,5- os kijelzővel szerelt telefonok egy piaci rés, amit az alma nagyon okosan betömött amíg jobs volt a kormány mögött.
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #51558 üzenetére
Saint_-nek csak azért volt 2-3 év, mert ő sokáig és sokakkal heverte ki?
-
Mercutio_
félisten
válasz Tele von Zsinór #51540 üzenetére
Nem tudom milyen típus vagy, de általában 1/2 - 1 év mire túllép és lezár magában mindent az ember egy ilyen hosszú kapcsolat után.
Kicsit olyan ez mint amikor elvesztünk valakit, kell a "gyászmunka ", hogy feldolgozzuk a történteket.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz DeFranco #51548 üzenetére
Tepsiken van egykezes mód - softweres okosság, ne kérdezd, hogy működik, ha érdekel keress rá, engem eddig azon túl, hogy tudom van ilyen nem érdekelt
Egyébként 5"-ig megfelelő kialakítás esetén 1 kézzel kezelhető a mobil. (mostani túl vastag/szögletes így nekem nem tökéletes, de volt már nálam olyan ami pont kézre esett)Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
*Ropi*
félisten
válasz Mercutio_ #51513 üzenetére
Jó, hogy vannak ilyen kezdeményezések. Ezzel kapcsolatban beugrott egy Indexes cikk:
"...Pinchai kinevezésével három indiai születésű vezérigazgató áll a legbefolyásosabb, legismertebb technológiai vállalatok élén. Ide sorolhatjuk Satya Nadellát, a Microsoft vezérigazgatóját, és Rajiv Surit, a Nokia vezetőjét. A triumvirátus által vezetett cégeknek összesen 159,6 milliárd dollár volt az éves forgalmuk tavaly.
Extra móka, hogy a Quartz.com ezt a számot Magyarország tavalyi GDP-jével hasonlítja össze, és ez csak 137 milliárd dollár volt."
Költői kérdés: hogy is áll a hazai közoktatás...?
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Ace owner
addikt
-
mufi
senior tag
Sziasztok,
hol van Budapesten a legnagyobb optikai üzlet, ahol a legnagyobb a szemüvegkeet választék?
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
GabN73
addikt
Valakinek nem kell egy Umi Zero?
Sarkai kicsit kopottak, illetve a hátlapi "Z" tokszerűség is kopott, de van hozzá egy rendes oldalra nyíló tok is.
Kezdetnek legyen 45k. -
DeFranco
nagyúr
válasz Melack #51547 üzenetére
nézd, ebben nem (sem) fogom megmondani a frankót, mert nem vagyok terméktervező, sem ceo, sem senki, csak egy mezei user, de fogtam már pár telefont kézben, és látom, figyelem az utcán a többieket is.
úgy vélem, ezek 4,5+-os péklapátok egy átlag emberi kézhez nagyok. akinek hosszú ujjai vannak, vagy lapát keze, annak nem probléma, de tapasztalom és látom, hogy a legtöbb ember az ekkora telefonokkal nem boldogul könnyen. az egy dolog, hogy átlósan nem éri el a bal felső sarkot, de egy felvételhez is annyira át kell nyúlni a kijelzőn, hogy a telefont már nem tudja stabilan fogni egész kicsúszik a tartó ujjai szélére a pereme, elég lenne egy lökés és repülne a készülék. értesítési sáv ugyanez, nehéz lehúzni.
emellett nyomja a zsebet, gyászkeretet hagy a szöveten, a tepsilap eszi az akksit, stb.
én ebben inkább látok tömegpszichózist, mint praktikumot, a nagyobb mindig jobb, ezt sulykolják, ezt hitetik el mindenkivel, igényt generálnak mesterségesen.
persze ezzel nem ítélek el senkit, akinek ilyen a gusztusa, nem török pálcát senki fölött, de úgy gondolom, hogy bőven-bőven kevesebb embernek van ezekre a tepsikre jól megfogalmazott körülhatárolt igénye, mint ahányan ilyet használnak divatból vagy kényszerűségből, mert nincs más.
a saját ízlésemnek egy 4" körüli telefon felelne meg, most is elvagyok a 3,2-n, egyáltalán nem kicsi, pedig filmet is nézek rajta alkalomadtán. a 4,3-as ace4-et már nagynak érzem, ott már kezdődik ez a pottyantós nyújtózkodás amiről beszéltem.
-
bitpork
nagyúr
válasz DeFranco #51542 üzenetére
http://www.gsmarena.com/search.php3
Magyar nyelvűt nem találokNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Tele von Zsinór
őstag
Köszi srácok.
-
DeFranco
nagyúr
tudtok olyan mobiltelefon konfigurátor oldalról ahol be tudom lőni a kívánt telefon paramétereket, és leválogatja nekem a megfelelő készülékeket?
jó lenne ha magyar oldal lenne, tehát az itthoni kínálatra szorítkozna...
-
Melack
veterán
Tescos pingvines iskolás hátizsák/táska (2.000 Ft-os) nem láttatok vmelyik Tescoban? Érden már nincsen
-
7
addikt
válasz Tele von Zsinór #51528 üzenetére
Egyutterzesem. Nekem egy valamivel tobb mint 5 eves kapcsolatom ert veget kb. masfel eve, az is eleg vacak volt.
-
Magnum_
nagyúr
7ev utan? Nem irigyellek a kovetkezo 2-3evedert.. :-(
I humbly and respectfully decline™
-
Tim82
félisten
Sajnálom.
-
Melack
veterán
válasz bitpork #51525 üzenetére
Már egy ideje eladjuk azokat a dolgokat, amik nem kellenek. tablet, ruhák, ilyenek. A fő mozgatórugó most egy igen jó árban lévő 3in1 babakocsi, amire gyűjtünk. 24k megvan a 35k-ból, csak az aktatáska is ide lett volna szánva. Még cca 50k-t tudnék összeszedni, ha elvinnék a cuccainkat.
(#51526) Saint_ : a matrac még megvan, de ha eladunk mindent, akkor lesz helyette egy 180*200-as matrac rendelve, mert olyant szeretnénk inkább az ágy helyett. Nekünk kényelmesebb.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Ikea Kullen éjjeliszekrény, 2 fiókos, 2db 8.000 Ft. Vkinek?
-
föccer
nagyúr
Reggelt urak. Ma ugy ebrettem, hogy be jo, hogy vwgre szombat van... nem kicsit esett szarul a felismeres, hogy nem.
Asszem melohelyen valami durva mennisegu kv-t kellene magamba donte i, de ilyen idoba az sem esik jol.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Mercutio_
félisten
MurdR : Ő tanított titeket?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Eastman
addikt
válasz Tele von Zsinór #51504 üzenetére
...és, jól érezted magad? Én nagyon.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Melack
veterán
Bőr aktatáska 5.000 Ft. Kibaszott vevő visszamondta, mert kicsi - másfél hónapig persze jó volt. Pfff...
-
bandus
veterán
válasz Melack #51502 üzenetére
nekem még a szupernulla van az ersténél, de azt már régen nem értékesítik, sőt, olyasmit is hallottam, hogy meg is fogják szüntetni. bankot nem váltanék mondjuk, van náluk céges számlacsomagunk (bár nem tudom pontosan milyen feltételekkel), lehetséges, hogy arra váltanék. esetleg a prémium számlacsomagra, de nem tudom mik a pontos követelmények és szükségem van-e egyáltalán ezekre a szolgáltatásokra.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Tim82
félisten
válasz Tele von Zsinór #51504 üzenetére
wtf.
-
Melack
veterán
válasz bandus #51501 üzenetére
Az örödg a részletekben rejlik. Jó az Erste ajánlata, de ha már többször utalok, akkor a 110Ft/alkalom vagy 135Ft/alkalom kurvára sok. A Gránit bank meg 0Ft-ot kér, igaz, ahogy anno DeF meg Qru is mondta, nem annyira tőkeerős a bank, mint a többi. Jó móka lesz, érzem én.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest