Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz Earl_Muttley #48798 üzenetére
Mekkora RAM modulok kellenének DDR-ből?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Melack
veterán
válasz macilaci78 #48796 üzenetére
Akkor meg kell néznem az akkut is, pöpec Köszi!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Earl_Muttley
őstag
Bővült a kőr IDE laptop vinyóval és DDR laptop rammal, tehát KERESEK!
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
bitpork
nagyúr
Nem panaszkodni akarok hanem venni egy kamionnyi motorolajat!
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Melack
veterán
Miliampert érdemes figyelni, vagy az kb mindegy? Úgyis rajta lenne 5-6 órákat. Mert találtam 300mA-sat meg 1000mA-sat is. Kezdek ebbe is belegabalyodni.
Ugyanitt médiabox 8k (az ára menne az agyváltóra ), ágykeret+ágyrács+2 db éjjeliszekrény 45k (alkuképes), k. meleg paplan/derékalj 10k-ért eladó
Keresek fűnyírót, 5-6k értékben. Más nincs. Jah, de franco görkori is van eladó
-
bitpork
nagyúr
válasz PeeterssoN #48788 üzenetére
Én nem munkát keresek ott, hanem sales kontaktot
-
bitpork
nagyúr
Shell Magyarországnál ismeretség? Esetleg Dina Gergely Néven?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Melack #48783 üzenetére
Ha "nyitott" rendszerű akkor nincs gond (hagyományos akksi), mert a túlnyomás szabadon eltávozik de egy zárt az simán felrobbanhat. Tehát vagy ún. inteligens töltő kell vagy pedig nem felitatott elektrolites akksi.
Itt jól leírják amúgy a dolgot: [link]
#nincsbennetarcsi
-
Melack
veterán
Vki felvilágosítana, hogy ezzel miért nem lehet zselés akkut tölteni pl? Illetve ehhez hasonlót használtam lehet vhol venni?
-
DeFranco
nagyúr
válasz werszomjas #48775 üzenetére
Én amikor körülnéztem, horror árakat láttam mindenhol, nászútra végül innen kölcsönöztük ki a kis corsa van-t, teljesen elégedett voltam mindennel, korrekt cég.
-
MurdR
veterán
válasz Melack #48774 üzenetére
szerda szerda
de én 9kor lelépek onnan kb, tehát 7-9ig vagyok ott elérhető.
utána déltől, de egész nap rohangálás van, változott a rendszer, napi 160km metrózás, tehát máshol is össze tudunk futni. Nyugati - Köki között szoktam rohangálni.MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Melack
veterán
válasz werszomjas #48775 üzenetére
Avis/Budget
Honlapot nézd meg, hogy milyen akcióik vannak. Esélyes, hogy 3-4 napra olcsóbban jössz ki, mint 2 nappal.
-
werszomjas
addikt
Szokott vki szemelyautot berelni Pesten?
1-2 napra kene belfoldre, honnan erdemes?
üdv
-
-
Melack
veterán
6V-s töltőt merre tudok találni? Csipeszes kell, akkut töltenék vele - de majd abból is kell újat venni, kisautóba.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jóreggelt! KV! De vagy két bögrével.
Live-Die-Respawn
-
GabN73
addikt
Reggelt!
Ma irány GDP-t termelni
-
Melack
veterán
Szex, pia, nő, pasi, munka és gondmentes szép napot!
-
Earl_Muttley
őstag
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
föccer
nagyúr
válasz bitpork #48754 üzenetére
Azon már akadás nélkül lehet döngetni.
- és akkor hanyatt vágtam az új laptopom mellett
- jé, vettél új gépet?Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
-
Tim82
félisten
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
-
lehella
senior tag
válasz PeeterssoN #48747 üzenetére
3000 forint, ha jól látom. Budapesten nekem szinte bármelyik Playersroom jó lehet, de westend, mammut a preferált. Délután 3 után bármikor jó, vagy hétvége. Neked van kártyád?
www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
olbaidhun
őstag
válasz Earl_Muttley #48746 üzenetére
Holnap megnézem neked mi van eldobozolva úgyis frissíteni akarom a listákat.
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
Earl_Muttley
őstag
1-2GB laptop RAM DDR2 és SATA HDD (nem kell 100/100nak lennie) lapul valakinél nagyon olcsón? (2x512 nem jó. )
-
lehella
senior tag
Sziasztok! Keresek valakit, aki Budapesten kitudna segíteni egy érvényes Playsroom clubkártyával történő vásárlással. Az általam kinézett cipőért cserébe csak be kell mutatni a kártyát a tulajdonosának, a fizetés és próba az én részem Köszi.
www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
törölt tag
Eladó!!! Sandisk 8gb pendrive ,újszerű,hibátlan 1500huf... Ds-link usb wifi adapter hibátlan 1500huf..kettő együtt 2500.
-
föccer
nagyúr
-
-
Melack
veterán
Okés, skacok, ki tud olcsón fénymásolót?
-
Tele von Zsinór
őstag
Holnap megyek vissza pestre Szombathelyről, Veszprémen át, ha valakinek csomagszállítás kéne.
Saint, gz
[ Szerkesztve ]
-
olbaidhun
őstag
válasz Magnum_ #48723 üzenetére
Saint!
Grat.
Még egy jó hír: közel 2hét tápppéz után Matagi Inu újra megsétáltatva. Már bal kézzel is menne.. Kb 85% a karom, csak a könyök nem egyenesedik.
Kutyi 11 hetes, de annyira boldog volt, hogy a szokásos táv dupláját lenyomtuk.
::::::::::
A fentihez kapcsolódik a kérdésem; szeretnék egy szép nyakörvet csináltatni a kutyámnak börből.. Kb mint Hachinak volt a filmben. Tudtok valakit ajánlani?
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
Magnum_
nagyúr
Thx thx
Klises lanykerest vettem alapul, de igyekeztem nem klisesen eloadni a tengerpart, sziklak, naplemente, lanykeres dolgot
Percekig meg se nezte a gyurut :-)I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
I humbly and respectfully decline™
-
Tim82
félisten
-
bitpork
nagyúr
Ha nem diplomáznak gyorsan, utánuk nyúlatok. Anyósom az egyetemen tanít latint. Ha van köztük orvos akkor retteghet
-
MrSealRD
veterán
válasz bitpork #48706 üzenetére
Áh...már vagy kétszer lebombáztam az egész szigetet képzeletben...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
-
MrSealRD
veterán
Nem tudja valaki, hogy milyen program/esemény lehet most a Margitszigeten a víztorony közelében?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest