Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #23198 üzenetére
Viszont a latint (Coloman) használhattad volna, az angol úgyis rengeteg mindent a latinból vett át.
Melack:
1.) első generációs iPad Mini 32 GB LTE / iOS 7:
UI: milyennek látod a régebbihez képest?
Szerintem jobb, de kellett hozzá 2-3 hónap, amíg megszoktam.
Mennyire smooth?
Azzal nincsen gond.
Mit hiányolsz belőle?
Jobb memóriakezelést (512 MB RAM mellett hajlamos újratölteni 2-3 nyitott alkalmazás mellett a böngészőfüleket), és örülnék BT egér támogatásnak.
Tárhely kérdés (magyarán milyen az, hogy nem lehet SDre áttenni a dolgokat)
32 GB belső tárhely mellett ez nem igazán gond.
Notification Center
Androidos - de akár a WP-s is - sokkal jobb.
Másik OSekből mit vennél át?
Pl. a WP-s értesítéseket, az szerintem jobb a droidosnál (kevesebb sallang, de a lényeget látom). Az említett BT egér támogatást az Androidból. Néha persze pokolba kívánom az egész "walled garden" filozófiát, amire az iOS felépül, de alapvetően a "smooth"-ság ezzel jár együtt, szóval ehhez nem nyúlnék.
2.) első generációs Nexus 7 Wifi-only, 32 GB / Moto G 8 GB
UI: milyennek látod a régebbihez képest?
Igazából mindkettőt 4.4-gyel kaptam kézhez. Az Atrix 2-m felülete 4.1.2-vel bizonyos szempontból szebb (Motorola Circle Widget - sajnálom, hogy Moto G-n nincs), bizonyos szempontból valahogy avíttosabb a GUI.
Mennyire smooth?
A Nexus 7-nél néha nem egészen az a böngészés, a Moto G hibátlan.
Mit hiányolsz belőle?
Igazából semmit, mindent meg tudok vele oldani, amit akarok. Vannak hibajelenségek, de azok nem feltétlenül megismételhető dolgok.
Tárhely kérdés (magyarán milyen az, hogy nem lehet SDre áttenni a dolgokat)
A Nexus 7 32 GB-ja több, mint elég, a Moto G 8 GB-os tárhelyén is elférek, mert nem tartok rajta se komoly játékot, se filmet, se zenét.
Notification Center
Jó, de valamiért a WP-s (8.1, ugye) jön be legjobban.
(I)Másik OSekből mit vennél át?(/I)
Nem tudok konkrét funkciót mondani.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Melack
veterán
Igen, köszönöm!
Te hogy látod, ha már mindegyik van, melyiknek mi a hátulütője? Mert én most csak WP - Droid vonalon mozgok otthonosan.
(#23197) pepe091: köszi neked is! A Samsung külön jó, a TácsViz eleve sok módosítást jelent - van miről külön írni.
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Tim82
félisten
válasz Melack #23193 üzenetére
iPad Mini / iOS 7, Nexus 7 (2012) és Moto G / 4.4.4 és 4.4.3 van itthon. Ugyanezekre kellene válaszolni?
DeFranco: Könyves Kálvin? Nebassz.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Melack
veterán
válasz MrSealRD #23192 üzenetére
KV ízesítésű sör, és akkor az mindent visz
(#23190) Petyyyyy:
- UI: milyennek látod a régebbihez képest?
- Mennyire smooth?
- Mit hiányolsz belőle?
- Tárhely kérdés (magyarán milyen az, hogy nem lehet SDre áttenni a dolgokat)
- Notification Center
- Másik OSekből mit vennél át?Nagyon köszönöm! Próbamunkához kellenek a válaszok.
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz Dr.Zoo #23151 üzenetére
Az jó. A másik tippem az lett volna, hogy kocsmád van. Mert vagy kávét iszol, vagy sört.
Már néztük párszor a párommal, hogy a Capital Square aljában a Dráva utca felőli oldalon van egy kávézó. Majd egyszer ki akarjuk próbálni.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
oriic
HÁZIGAZDA
Csütörtök pénteken szabin vagyok. Van kedve talizni valakinek? Kaja pia, dumálgatás?
Live-Die-Respawn
-
Winne
nagyúr
Üdv!
Győr felől megyünk autóval a reülőtérre, a navi és a Goggle szerint is a belváros felé menjünk, a Petőfi híd felé, de ahogy néztem az M1-ről még a város előtt az M0-ra ha áttérünk, akkor pályán majdnem végig el lehet menni.
Melyik útvonalat érdemes választani? Nem tudom mennyivel lassabb a belváros felé menni. 03:00 és 04:00 között érünk fel Pestre kb..
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Earl_Muttley
őstag
válasz Earl_Muttley #23184 üzenetére
elkezdtem tesztelni (S3LTE 16% -> meddig?)
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Melack
veterán
válasz Earl_Muttley #23182 üzenetére
Ténylegesen 2600as?
-
Earl_Muttley
őstag
2600mah Powerbank valakinek? 1000 ft, akár ma. /az ittenieknek-aprón több lesz/
Kép kérésre, egyszer feltöltöttem, hogy működik-e. Még fóliás. Az eladó szerint 2600mah, átvágni senkit se akarok!(és még egy ékes példája hogy ebay előrefizetős a több éves haveroknak is...)
[ Szerkesztve ]
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
GabN73
addikt
Jó ez a Sziget, vannak gidák...
-
Mercutio_
félisten
válasz Dr.Zoo #23170 üzenetére
Akkor jövök a zuhany alól, vagy ha belehuzok zárom az ajtót mobilod írd meg priviben
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Melack
veterán
válasz Dr.Zoo #23170 üzenetére
Most majdnem írtam, hogy olyan korán, de rájöttem, nekem is lesz 6:00s kezdésem
(#23172) don_peter: a kérdés az, hogy a szűrőn hogy ment át. Nekem mindig jön a mail, hogy hirdetésed átnéztük. Itt mi a tököm történt? Mert ez nem kis bug.
[ Szerkesztve ]
-
-
Melack
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jóreggelt, vagyis jó napot mindenki...Szopatós nap vége...Na ki örül? \o
Live-Die-Respawn
-
Melack
veterán
Imádom a kiszervező céget. A szeptembertől helyünket átvevő kollégák szeptember elején mennek "élesbe". De! Első nap csak 2 órára, utána meg 4 óra/nap. A második héttől 7óra/nap. Erre ők megkapják a 8órás bért... Köszönhetően a fenti képletnek szeptembertől 2 műszakunk lesz: 6:00 - 14:30 vagy 10:30 - 19:00. ÚÚÚÚÚÚÚgy imádjuk őket, de úgy....
-
Mercutio_
félisten
válasz Earl_Muttley #23160 üzenetére
Az sajnos kevéske, egy miniPC házat szeretnék gatyába rázni, 32x58cm a borkolat és 24x24 az előlap (de ez opcionális, tartok tőle, hogy nem tudnám szépen rárakni és a fölösleges részeket kivágni.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz Dr.Zoo #23147 üzenetére
Nap közben nyista kimászkálás, belépőkártyás rendszer van és törzsidő reggel tudom csak elképzelni ha sikerül elég korán elindulnom.
Saint_: Ebédidőn kívül azt hittem te megszállottan termeled a GDP-t.
don_peter: Nekem meg olyan maradék fólia kellene ami kevlármintás, vagy hogy nevezik.
[ Szerkesztve ]
-
don_peter
senior tag
Srácok, nem tud valaki a Blaha környékén sötétítő fóliát?
Nem kell túl nagy és nem autóra kell, hanem egy plexi lap felületét akarom lesötétíteni.
Vagy ha sötétített plexi van valahol akkor az is jó.
Ledek fognak mögötte világítani és nem akarom, hogy a panel is látszódjon...
Előre is köszi...[ Szerkesztve ]
----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
LÁZ
addikt
válasz Earl_Muttley #23154 üzenetére
belinkeled a hirdetést, vagy pm?
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Earl_Muttley
őstag
Vaterán valaki tudna tenni egy licitet nekem? Mailcímemet anno elhasználtam, másikat meg elfelejteném
Thx előre is!
-
Melack
veterán
válasz Magnum_ #23150 üzenetére
Melyik reggel jó neked? Csak a kedvedért elugranék oda
MurdR-rel jó volt a kv.
Dr. Zoo sör- és KVBárja. Nem is hangzik rosszul.
(#23153) Saint_: miért ne? Megoldom valahogy egyik reggel. Ezen már nem fog múlni
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
mellettem is van egy kávézó. Az arany j utcai metrótól 10m-re. ha valaki pont erre jár...
I humbly and respectfully decline™
-
MrSealRD
veterán
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Mercutio_ #23144 üzenetére
Csak szívom a véred, ha van kedved, napközben itt leledzem a Dózsa Gy. úti metrómegálló melletti épületben...
Sajna még most is itt vagyok, várom Após kocsijának a megcsinázását, picit több volt a hiba, mint ami kívülről látszott...szerk,: MurdR:
[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Petyyyyy
addikt
Mi ez az új divat - Puskásnál két napja nincs ellenőr metróhoz vezető lépcső alján?
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Mercutio_
félisten
válasz Dr.Zoo #23139 üzenetére
Mivel nem volt megbeszélve konkrét nap/időpont/hely, hogy mikor KV-zunk így persze, hogy nem mentem.
-
Dany007
veterán
Nem. Valószínűleg a Hubble 3D-t. Filmes topikban kérdeztem, hogy az amerika kapitány vagy ez legyen... Erre szavaztak, mert ez eredeti imax kamerával forgatott dok.film és állítólag igen jól adja az élményt.
Ellenben pl az amerika kapitány vagy a trans4 is valószínűleg csak utólag konvertált hígfosh.
(igaz már láttam a Hubble 3D-t de azért iMax-ben kicsit más lesz szvsz...) -
Magnum_
nagyúr
válasz radi8tor #23140 üzenetére
najo, de lehet, hogy a Lumia 830 by MS meg lesz 100k. én meg a flotta kedvezményem meg 4GB-s mobilnet hűségem miatt meg megkapnám 70-ért. most írtam valamit. (Lumia 930 jó lenne vazs ügyileg, de 5", meg nem úgy néz ki, mint a 920. A 925-öm meg biztosan hamar elkelne jóárasítva sok sok gyári garival)
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #23137 üzenetére
Nekem a metrón fórumozás/olvasgatás is lepusztítja 2-3 hét alatt a 250MB-met
-
-
-
GabN73
addikt
Jó ez az UPC, kiszámláztak 1622 Ft-t erre a hónapra....
-
Qru
MODERÁTOR
válasz bandus #23129 üzenetére
Drága cucc de jó. Ez a kp-s ár, ha utalsz akkor még olcsóbb ennél is ici-picivel.
Alma hype távol állt tőlem mindig is. Ez is csak egy készülék hibákkal és előnyökkel. Nekem jobban bevált mint a Droid.
mod:
bitpork:
Hát ki mire költ. Van aki 4 karikára van aki csak 9 csillagot vesz meg mellé egy almát.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
bandus
veterán
nem nagyon volt fogalmam, hogy mennyi is ez officially, csak azt tudtam, hogy k. drága nekem amikor lett volna lehetőségem venni, akkor 100k-ba fájt volna, de kihagytam. az asszony 70-ért vette az övét, azt esetleg meggondolnám
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Mercutio_
félisten
-
Magnum_
nagyúr
inkább 5S akkor, mint 6. de szeptemberben kiderül minden, nekem meg nov. végéig rablánc.
de szertem a lumiákat, menők és költséghatékonyabbak is.Mercutio: igen, a Goose az egyik hely a 3-ból, ahova járunk.
ma zseniális volt.[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Ace owner #23109 üzenetére
Engem a DSP pont nem izgatott, azzal kapcsolatban nem igazán tudok segíteni.
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #23084 üzenetére
Te is oda jársz?
A team-ben az utolsó tétel mennyivel jobban néz ki ott, mint a mostani FB-s képeken.
-
Magnum_
nagyúr
Bradak! így fog kinézni a Lumia 830? mert akkor sanszos, hogy downgradelek 925-ről 830-ra, mert a 930 5" lett...
-
MrSealRD
veterán
Továbbra is eladó némi akciózás után:
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
bitpork
nagyúr
válasz Melack #23106 üzenetére
domain, meg a legelső szó/legnagyobb része az első ( nem biztos h van több ) szónak. vélelmezem hogy max 2-3 betú a hiányzó rész, de akitől kaptam szignálon kívül van nekem meg emileznem kell MOST vagy megint bukok egy rakat pézt
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
bitpork
nagyúr
Hogy a faxba deríthetek ki egy adott domainhez tartozó e-mailt aminek egy részét tudom?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Magnum_
nagyúr
válasz PeeterssoN #23088 üzenetére
nos, bizonyos lehetsz abban, hogy sosem fogok a másik kapura játszani
bandus: én 2-3 hetente járok fodrászhoz.
radi: sőt, még saláta is van!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest