Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace owner
addikt
Hu de szepen elaztam (Y)
Galaxy Fold 4
-
Mercutio_
félisten
-
Magnum_
nagyúr
válasz PeeterssoN #23389 üzenetére
túl fiatal
és be is jelentette, hogy nem veti meg az élet örömeit
Mercu: nanááá
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Mercutio_
félisten
válasz PeeterssoN #23389 üzenetére
Valami kis gyakornok, remélem csinált róla 1-2 jó képet Saint_
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
MrSealRD
veterán
válasz radi8tor #23390 üzenetére
Ja-ja...a Magnum hasonmás szatírról? Valami errefelé is volt
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
-
Tim82
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz Dr.Zoo #23378 üzenetére
Elmorzsoltam egy könnycseppet miközben becsukodott az ajtó, remélem ott lesz a csóka 8-kor nepligetnél, mert ha én pontos tudok lenni a város másik feléből indulva...
Tim82 :reggel még nem hatnak az elemek, csak a tea/kv de azért kösz a cuccot Mr. Transporter ja, legközelebb te dumálsz és én hallgatok!
Saint_:elég durva felhozatal van neked való lányokról ma a 3-ason
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #23377 üzenetére
Pedig ma már akár lefuthatnád a távot. Elemről, mint a Duracell nyuszi.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Mercutio_
félisten
válasz Dr.Zoo #23374 üzenetére
Én megyek csak a @ villamos maradt ki most indul a metró 20-ra vagyok a Dózsán, de 40-kor indulnom kellene tovább, így van értelme, vagy tegyük át jövő hétre?
-
DeFranco
nagyúr
Jó reggelt... úgy ébredtem mint akit agyonvertek, pedig megaludtam a 8 órát... ki érti ezt...
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
Ma igazán bírtam volna még vízszintben úgy 9-ig, de nem hagyhatom zuhanni a GDP-t, úgyhogy nagy gáz!
Ori - Vicceskedel? Röhögve apukám.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jóreggelt GDP nincs de gépeléses meló igen. Hell yeah 30 oldal délig...
Live-Die-Respawn
-
Mercutio_
félisten
válasz bitpork #23369 üzenetére
Ja, hétfőn még nem is itt dübörgött a szobában (érzetre) a basszus, csak a telep elején, de tegnap...
Dr. Zoo : Ha sikerül össze kaparni magam kiszállok munkába menet nálad!
GDP
-
Mercutio_
félisten
Nem tudom ki van most a nagyszínpadon, de a jó édes anyját!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Earl_Muttley #23350 üzenetére
Nem akarlak megbántani de kajak fosch lett, tiszta pixeles az egész, illetve a kezed is beremegett...
(#23354) anevemearl: Ez már sokkal jobb lett...
Én kutyáról legutóbb ezt a képet lőttem...
[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
Eladó!
Dell Inspiron Mini 910 - Fekete - SSD - 2GB RAM - Webkamera - 3 órás akku
30.000 Ft
+++++++++++++++++++++++++
Acer Aspire V5-123 - Webkamera - Windows 8 - 8GB RAM - 320GB HDD - 3,5 órás akku - HDMI - AMD VGA
65.000 Ft
üdv
-
bitpork
nagyúr
válasz Earl_Muttley #23359 üzenetére
Próbáltad már megsimizni az orrnyerge környékén? Varázslatos a hatás Lásd itt
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Mercutio_
félisten
válasz Earl_Muttley #23354 üzenetére
Van mobilfotós topic, a második kép legalább éles, de én majdnem szemből lőttem volna.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
bitpork
nagyúr
válasz Earl_Muttley #23354 üzenetére
Második jobb. Sajnos söháromnak az automata színkorrekciója nagyon túlteng sok esetben.
-
Earl_Muttley
őstag
Vagy ez jobb lett?
- azt elismerem, csak olyan ritkán tudom ilyen meredten elcsípni, főleg hogy fókuszhang is volt már, hogy gyorsan kattintottam -
[ Szerkesztve ]
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
LÁZ
addikt
válasz Earl_Muttley #23350 üzenetére
egy kicsit sztem is homály, de ha nem a time magazinnak lesz, mind1 is
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Earl_Muttley
őstag
Uraim, annyit hadd kérdezzek-hogy ez a kép szerintetek mennyire lett fosch? [link]
S3-al készült.
(tudom nem ide való, és néha már rohadtul untok de fotós topicokban sztem elhajtanának)
[ Szerkesztve ]
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Tim82
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz MrSealRD #23346 üzenetére
MÁS: TP-Link 842ND-t hogy érem az új UPC-s modem beüzemelése után? (repeater vagy milyen módba raktam a modemet)
192.168.0.1-re azt írja nem elérhető192.168.1.1 az ip-je
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
(#23344) etejedu :Durva az eset is meg az idézet is...
(#23345) Mercutio_ :Hát azt mondom, szerencsénk volt, hogy nem volt szükség műtétre.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Mercutio_
félisten
válasz PeeterssoN #23344 üzenetére
Az ilyet tuti megvárnám amikor végez, pedig elég békés ember vagyok...
sutszi: Dokinak a juttatást műtét utánra kell beígérni
[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
válasz MrSealRD #23343 üzenetére
Nem akarok nagyon részletezni mert még mindig borzasztó az egész történetre visszagondolnom:
Csak idézni tudok egy "kedves" ügyeletes szülésznőt:
" Akinek nem tetszik, menjen szülni a Telkibe 600 ezerért! "Mielőtt az unott képű ügyeletes orvos nagy nehezen megkatéterezte a feleségem: (8 liter jött le, melynek tasakját, amely fél literes a feleségem cserélte egész éjszaka.)
Majdnem szétdurrant a hólyagja, majdnem meghalt! -
MrSealRD
veterán
Nem szeretnék ebbe nagyon belefolyni, de azért nagyon vegyes a kép...
De amikor hajnal 3.30-kor hétfőn az ügyeleten azt mondják, hogy a kórházba jobban járunk ha taxival, vagy kocsival megyünk be, mert ha mentőt hívnak az 2 óra!!! Persze leállhattam volna vitázni, meg okoskodni az ügyeletessel aki bűzlött a bagótól mint a sz@r, hogy nekem majd kifordult a belem, de inkább gyorsan hívtam egy taxit és gurultunk a sebészetre, mert a gyomorfekély, epegyulladás gyanú az nem játék...
Aztán amikor 6-an vannak egy kb 10m2-es kórteremben a rohadt melegben és az egész úgy néz ki mint egy rossz kelet-európai film (és olyan virágnyelven fogalmaztam...) akkor azért összeszorul minden létező szerve az embernek, hogy otthagyja a szerettét...
Aztán az se kutyafüle amikor reggel jön egy doki, hogy epekő műtét délután. Majd délután jön egy másik doki, hogy epekő van, de műtét nem lesz. Aztán végül este jön egy harmadik és azt mondja, hogy másnap reggel gyomortükrözés, az mi a f@sz?! Mindez úgy, hogy az ultrahang leletben le van írva, hogy nincs epekő. Emberek életével játszanak...
Aztán amikor a kórteremben a többi beteg osztogatja a fehér borítékot, meg a másik mondja, hogy 50K-t kapott a doki a műtétért akkor valahogy a zokogás kerülget, hogy ennyi pénzt levenni sem tudok a számláról összesen...és nem azért mert amúgy nem lenne rá, de az elmúlt fél év egy pénzügyi extrém sport volt...Szóval akkor az ilyenek után nem az egészségügyi dolgozók sajnálata az ami eszembe jut.
Tisztelet a kivételnek, a nővérek, ápolók...(osztályos fiú) mert ilyen is van. Nagyon rendes volt és segítőkész pedig a 23. óráját taposta az ügyeletből. Ilyen is van...Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Mercutio_
félisten
válasz Dr.Zoo #23339 üzenetére
Akad még 1-2 minden szakteruleten, de nem egyszerű jó orvost találni
A másik durva dolog, hogy egyre több területen /helyen nincs jó doki aki átadja a tudást, csak pár éve végzett és rezidens.Itt még csak az első (cseh) démon csúszott le, de asszem valami erősebb kell
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Mercutio_ #23338 üzenetére
Amikor engem műtöttek Vácon, kissé gondterhelten jött be a Dokim hajnalban, és közölte, hogy bocsi, kicsit elqrtuk, és újra kell műteni a könyökét...... Hát tudod mit? Fàkkkk!!!!
Aki tudott valamit ebben az országban, az már nincs itt.."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Mercutio_
félisten
válasz bitpork #23334 üzenetére
Ajándékról : Amikor műtöttek távozáskor - előtte persze nővérek + főnővér kaptak zsebbe - adtunk jó minőségű belga desszertet (Lindt kategória), mosoly, megköszönték, kifordultunk, valami eszembe jutott és viszzaléptem épp láttam ahogy egy kis helyiség ajtaját nyitják és pontos ívben landolt egy Salgó polcon sok csoki, bonbon, kommersz pia és kv között.
Ace owner:Mindenféle mesterember, ha kicsit is életre való + mindenki akinek piacképes tudása van, szóval gyúrj rá a tanulásra + nyelv(ek)re. A bármikor bárkivel helyettesíthető droidok sose voltak negfizetve
[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
Pedig a dolgozókkal van a legtöbb baj. Minden tiszteletem azoké akik éhbér mellett is kedvesek segítőkészek és tudásuk legjavát nyújtják a szakmájuk gyakorlása közben. Mert van orvos , nővér és ápoló is. Volt orvos barátném amikor rezidens volt ügyeletes kórházban nagyon csúnyán csalódott az egészségügyben amikor bevittek egy embert aki össze vissza rókázott. Az ügyeletes orvos meg a másik rezidens azon röhögtek hogy a kijött anyag tuti lecsó volt, ő meg az 50 kg-jával próbált segíteni. A végén meg hülyének nézték hogy mit pattog.
De a legtöbben azért csinálják mert :
-valamit végezni kellett
-paraszolvenciára számít
-nem érdekli amit csinál, csak valami pénz legyenMi ha családtag kerül be, a nővéreknek adunk pénzt meg viszünk ajándékot. Onnantól a betegnek mindig minden szavára oda van figyelve (sicc de ronda passzív), megkapja a kedves szót. Az orvosok többsége meg családi ismerős uh igyekeznek de nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz DeFranco #23326 üzenetére
Azzal a résszel pont nem foglalkoztam
MurdR : Az eü-ben történő dolgok 70%-a rohadtul nem azon múlik, hogy mennyi a fizu ha valaki azért szarik a betegek fejére és érzéketlen mert kevés a pénz az... és amikor kezmosas után székletben tenyésző baktériumot mutat ki az ellenőrzés akár az intenzíven vagy a szívműtétes osztályon...
Csak érintőleges, de ha a szájbat.... stadionok helyett felhuztak volna 2-3 modern kórházat (és ezzel kiváltva ugyanennyi nagy komplexumot az üzemelési költséget és szolgáltatási szintjét megemeltek volna az állandó és folyamatos haszonnal járt volna.
[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
A volt barátném otthon belázasodott folyamatosan hányt még a víztől is. Hívtam mentőt miután az ügyelet által javasolt jeges fürdő sem segített. 2 óra alatt kiértek egy orvostanhallgató hölgyeménnyel, aki addig bájosan, jókedvűen beszélgetett a mentő vezetőjével majd látva és megvizsgálva az exem hirtelen róla is elkezdett szakadni a víz. Adott neki egy ampulla fájdalomcsillapítót és azonnal telefonált a mentőállomásra rohamkocsiért mert nem tudta megmondani sem h mi a baj. A rohamkocsik (Szegeden asszem kettő van) foglaltak voltak uh én egyedül kézben levittem Editet a kocsimba raktam és bevittem az ügyeletes kórházba. Ott a folyosón leültettek minket és majd egy órát várattak miközben kihallatszott h az ügyeletes jókedvűen kommentálja a tv adást. Bedurrant az agyam. Az egész családom egészségügyben dolgozott, volt aki több mint 26 évig. Hajnali egy volt. Felhívtam az ügyeletes kórház orvosigazgatóját ( mivel apám csinálta neki a bútorait meg minden asztalos munkát , én meg a számítógépeit tartottam karban, édesanyám meg a magánpraxisába segített neki műszereket szerezni) és elmondtam neki mi van. 1 perc nem telt el és kirontott az orvos M. Edit hol van...bazzeg egyedül voltunk a kurv@ folyosón Kiderült hogy vesemedence gyulladása volt a lánynak, és mire elkezdték kezelni a magas láz miatt a vizsgálóban elvesztette az eszméleték és kis híján megfulladt a saját hányásától.
És még az ügyeletes doki ugrott nekem hogy mit képzelek h felívom az igazgatót. Mondtam neki h még egy szó és megint hívom. El is kussolt.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Mercutio_
félisten
válasz Ace owner #23321 üzenetére
Csak általánosságban kérdeztem
Dr. Állatkert dolgozik még ilyenkor vagy már az első sört szisszenti?
to All: Örs - deák között nem jár a metró csak pótló buszok!
-
-
Mercutio_
félisten
válasz föccer #23318 üzenetére
Akkor ezt túltárgyaltuk
Ace owner: Mennyi idős ez a cucc, a feltüntetett kapacitás valós?
-
Ace owner
addikt
Van egy ilyenem eladó ha érdekel valakit
7800mah power bank nem gagyi 2000mah-s vacak.Galaxy Fold 4
-
-
Mercutio_
félisten
válasz föccer #23316 üzenetére
Azt értem, de eleve a hatósági jogkört, szabadságjogok korlátozását, és hasonlókat amiket kaptak olyan szellemi, fizikai, és képzettségbeli és egyéb feltételekhez kellene kötni, ami szűr és emellé kellő retorzió is kellene, hogy társuljon megelőzendő a visszaélést.
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #23315 üzenetére
Sajnos arra a munkakörre csak az ilyenek maradtak. Aki tanult és vitte már valamire az életben, annak nincs gyomra közteresnek állni.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Mercutio_
félisten
Nem a témához tartozik, csak rendszeresen felmerül bennem, hogy olyan tanulatlan alkeszfejű - tisztelet a kivételnek - arcok mint a közteresek hogy kaphattak hatósági jogkört?
-
DeFranco
nagyúr
Nekem meg maseratim van.
Én nem láttam bemutatott éves bérletet, szerintem simán előkerült végül a személyi és felírták az adatait. De ez csak tipp, nem látni semmit.
@Ace owner: megpróbálták megállitani, hozzá sem értek, amikor az úttestre került, magától mászott le, azt hitte ő a kengyelfutó gyalogkakukk.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mondtam én:
"A felvételen szereplő utasnak nem volt jegye és nem működött együtt a pótdíjazásban. Az esettel kapcsolatban a Fővárosi Önkormányzat Rendészeti Igazgatóság és a II. kerületi Rendőr-főkapitányság az illetékes, kérjük, őket keresse meg az ügyben."
BKK válasza.
Hanyagolom a témát inkább, mert olyat mondok hogy 7 napos warnt kapok...
Live-Die-Respawn
-
DeFranco
nagyúr
Nyilván tök véletlenül került a földre, biztos támadásnak vették, ahogy hevesen elkezdte keresni a személyijét.
Még véletlenül sem arról volt szó, hogy nagy pofával áttört a korláton, hogy "soha nem kaptok el köcsögök".
Nem volt itt semmi túlkapás, csak megint páran etióp esélyegyenlőségi ombudsmannak képzelik magukat. Egyáltalán nem kultiválom a rendőrállamot, de az ilyen majmokat ott kell földre vinni, aztán még azért külön egy havi miminálbérre megbírságolni, mert volt pofája ellenszegülni az intézkedésnek. A pótdíjon felül. Majom.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Ace owner #23305 üzenetére
Az még hagyjám, de az milyen hogy pár évvel ezelőtt vidéken ( Kisalföldön valahol) tárcsáztuk a 112-t, és Budapestet kapcsolták, hogy melyik kerületbe küldjék a mentőt...
Már előre látom a BKK közleményét: "Helyesen jártak el az ellenőreink..."
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
MurdR
veterán
válasz Earl_Muttley #23303 üzenetére
Rendesen veszekedni kell velük hogy mentőt küldjenek
De a mentősök előtt le a kalappal, normális volt mind a két brigád.MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
MurdR
veterán
Reggelt.
Vissza a bányába. Ma este 7től holnap este 8ig. Aki esetleg magas dózisú kávéval akar kedveskedni, az megtalál a nyugatiba engem
Ja és utána este haza, és reggel vissza 24. Kircsi.Update: Kollágám akit tegnap elvitt a mentő, kétoldali tüdőgyulladással fekszik bent a Lászlóban. Azt mondta a főorvosnő, hogy majdnem leállt a veséje neki.
Pfejj, csöngenek a szavak a fülemben:Nem gondolja hogy egy lázas beteghez mentőt küldök? Fektessék le, reggelre kialussza.
Megakurv@anyád.[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest