Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
-
-
krizmo_
addikt
Jól gondolom, hogy a Margitszigeten nincs szalonnasütő hely?
Van valahol a környékén esetleg, nem tudjátok véletlenül? -
Mercutio_
félisten
válasz MrSealRD #23686 üzenetére
Dikk tesó, nem elég, hogy ki jöttünk telekre anyóshoz még itt is horror van
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
MurdR
veterán
válasz MrSealRD #23686 üzenetére
[moderálva], Na pont ézért jó ez a topic. 3 modi, 1 házigazda, 1 VIP, folyamatos kontroll.
úgysekaptokel
[ Átírva ]
[ Cenzúrázva ]
[ Megfenyegetve ]
úgysekaptokel!!!
[ Módosította: MurdR ]
És nem utolsó sorban:
========
Akkor ez most a nagybetűsök pecsétgyűjteménye? Bár az utolsó módosítás mindig felül fogja írni a többit.Nehogy má' kimaradjak... - Qru
[ Módosította: Qru ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
MrSealRD
veterán
Csak nem itt jártak az MIB-s srácok? ... Topik neutralizálva.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Mercutio_
félisten
válasz GabN73 #23680 üzenetére
Látom odafigyelsz a szénhidrátra
[moderálva], eddig csak amikor a kommunális szemét volt kint zörögtek hajnalban a homelessek most, hogy az italos dobozok is mennek a műanyag mellé máskor is ráadásul az állami szelektívek sima kukák amit nyitogatni kell (és így barmit bele lehet dobni) az eddigi maszek tetején volt vékony (újság) és keeek (műa) lyuk,, de idáig az állam persze nem jutott el
[ Módosította: radi8tor ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Dr.Zoo
őstag
Jó reggelt PH!!!
KV!!!!
(ki emlegetett itt sört?? )
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
GabN73
addikt
Valaki nem tudja esetleg, hogy hol lehet kapni értelmes áron értelmes ágytálcát?
-
bitpork
nagyúr
Belenéztem a Misfits sorozatba...komolyan mondom voltak pillanatok h fuldokoltam a röhögéstől
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Petyyyyy
addikt
A kihagyott délutáni sörözést részben pótoltam itthon az ivóban.
Érdekes, hogy három sör után jobban megy a biliárd, mint józanul.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Ace owner
addikt
válasz Earl_Muttley #23668 üzenetére
Legalább csökken az egy hsz-re eső sörmárkák száma
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
válasz Earl_Muttley #23666 üzenetére
Én már ezért nem tervezek semmit. Múlt hétvége is azért lett jó mert egyáltalán nem így terveztük.. A másik meg hogy valami átok ül rajtam és amit én eltervezek az 110% hogy nem jön össze. Szomorú tapasztalat..
Galaxy Fold 4
-
Earl_Muttley
őstag
válasz Ace owner #23661 üzenetére
Na igen, ez ismerős itt is. Aki nem nyaral-vagy melózik, annak állandóan "közbejön" valami, és néha már elgondolkodom, hogy nincs-e valami bajuk csak b.sznak megmondani. Néha 1-2 spontán dolog összejön, de a tervezettek nagyon ritkák...
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Mercutio_
félisten
válasz Melack #23664 üzenetére
Ügyvéd csak akkor kell, ha nem tudnak megegyezni, de mivel úgy rémlik se (közös) vagyon, se kötelezettségek, így nem sok mindenről lehet beszélni csak +1 békéltető lesz.
-
Ace owner
addikt
válasz Mercutio_ #23662 üzenetére
Mondhatni, múlt hétvége végre összejött. A legnagyobb baj hogy mindenki csak mondja hogy igen össze kéne jönni, kéne csinálni ezt azt amazt a vége meg az hogy semmi nem lesz belőle, mert egyik sem képes azt mondani hogy ekkor és ekkor itt és itt. Az Értelmező Kéziszótárban a határozatlansághoz a fejüket lehetne tenni.
Galaxy Fold 4
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Ace owner #23654 üzenetére
Érdekes, nekem ennyi idősen a haverjaim társasága volt a lényeg, mindenhol jól tudtuk érezni magunkat...
ori: Amit nem fogadsz el, az már nem ajándék jut eszembe: válás ügyben hol tartasz?
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
Mért nem BP-n lakom
Galaxy Fold 4
-
Mercutio_
félisten
válasz Dr.Zoo #23643 üzenetére
Neked is!
Asszony elment banyabulizni, nekem meg be kellene lőni az új lassan 1 hónapja összedobott inteles rendszeremet és "átcuccolni" a mostani AMD APU-s gépről, de jobb az egész heti irodázás után az erkélyen pihegni
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Mercutio_ #23642 üzenetére
Egêszségedre, Mókusbogár... Épp a Kasteel-t szopogatom, az élet szép..
Malacúr: tudom, Te megrögzött antialkesz vagy...
Melack: gyere Te is a köv. ad-hock bulira, és hamar visszaszoksz...
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
-
Dr.Zoo
őstag
No, azóta a rend kedvéért letoltam egy Gulden Draak-ot, meg még egy Graffenwaldert, meg most gyúrok egy Kasteel Cuvée Du Chateau-ra...
-
őstag
Újra itt,én is szavaztam topictalira. Mostanság ritkán vagyok gép előtt,épp amikor erőm van rá,de a lényeget igyekszem követni.
-
Dr.Zoo
őstag
Mögötte volt közvetlen nyitva egy VW (talán) Jetta, összes ajtó nyitva, ember meg sasolt kifelé belőle..
A pözsóban meg annyit láttunk, hogy a bal első hátrahúzva koppig, vízszintbe állítva, ember élvez, és egy szőke fej bólogat, mint egy beteg galamb......"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Mercutio_ #23633 üzenetére
Mivel egy Peugeot 206-ban ültek valszeg csak sima pesti lakosok. De érdekes volt, mert mögöttük két méterre ott állt egy másik verda és ültek benne, mi meg kb 2 méterre sétáltunk el mellettük. Csak annyit láttunk hogy ülés hátra és nőnek jár a feje.
(#23636) Melack
Muhahaha én is a váltó témát hoztam fel.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
Mercutio_
félisten
válasz bitpork #23570 üzenetére
Szerveztem már pár topic talit, csak a diktatórikus módszer működik.
Amúgy most jutottam Ph-közelbe, kész sz*pás volt a mai napom és nem jó értelemben mielőtt valamelyik kispajtás rakérdezne, hogy mi lehet jobb egy kiadós sz....
GabN73 :
kelleszkell majd vagy ilyesmiPetyyyy : minél többen leszünk annál nagyobb az esély, hogy a yard bele köt, ha Duna parton tolod.
Saint_:Pont valtjuk majd egymás, de még nem tudom hol lesze , ha valami tuti last minute tippje van valakinek ne kíméljen!
-
Dr.Zoo
őstag
Aki nem jött sörözni, az bánhatja.... ! Duna partján sörözni cool...
-
-
Magnum_
nagyúr
Dear Sender,
I am out of office until 25th August 2014.
I humbly and respectfully decline™
-
Melack
veterán
Nem vagyok ahhoz eléggé "tehetséges" Sz*pni nem tudok, lehajolni sem, és a hasamon sok a párna Így még a tevének sem kellenék
(#23622) Qru: ez van. De én ennek örülök. Nem akarok sokat az élettől, csak egy rendesen működő Nubirát Meg persze melót.
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
werszomjas
addikt
Fuvar
Ma megyek Debrecenbe (Hajdúböszörménybe és Hajdúdorogra is), vasárnap vissza Pestre, ha valakinek fuvarozni kell valamit, jelezze. Csomagnak és személynek is van még hely (odafele már csak csomag)
+
Jövő héten 19-én vagy 20-án megyek a Balatonfüredre Pestről, pénteken este vagy szombaton reggel pedig vissza Pestre.
2 szabad helyem lesz.
üdv
-
-
GabN73
addikt
Hmm, mai nap eléggé nem érdekel a Szigeten, Korn-FeddeLeGrand-on kívül nem nagyon érdekel más. Esetleg Parno Graszt
Lehet hogy elrakom magam holnapra, hátha kevesebb dagonya lesz
-
aizen92
addikt
Köszönöm Uraim!
DeFranco: 2 napja késik és 2 hete közösen ültünk.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
bitpork
nagyúr
válasz Dr.Zoo #23599 üzenetére
60 palettának kell bérraktározás, targoncázás. Kb 1.5-2 hónap. És tudok nem forintban is fizetni
(#23606) aizen92: ha forint-forint és határon belüli akkor 4 órán belül itt van. Bankja válogatja hogy napi szinten milyen intervallumot használ utalásokra, nekem az unicreditnél 2 óránként mennek ki az utalások. Fhbnél 3 alkalommal.
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
aizen92
addikt
11.00 előtt 5 perccel utaltak nekem pénzt, erste számlámra bankon kívülről.
Esély arra, hogy még ma megjön?[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Mizsala
tag
Sziasztok. Read only vagyok nagyjából egy hónapja a topicban, most pakolom a cuccaimat Pestre. Egyszer már beköszöntem, amikor lekezdtem olvasgatni itt. Felírtam magam én is a doodle-ra, szept 1-től kezdek Pesten, remélem sikerül csatlakoznom egy sörre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest