"És ha felmerülne a kérdés, azzal kapcsolatban, hogy mi az a Gastro-Hack íme az öndefiníciójuk: „Nem tudjuk még mi sem, csak hagyjuk, hadd dolgozzon a flow, és próbálunk egyet mindenen csavarni. Megyünk, öntjük, sütjük, fotózzuk, aztán valaki csak megissza, csak megeszi, vagy ha mást nem, belájkolja… De mi is érezzük már, hogy a helyzet tarthatatlan, úgyhogy megpróbálkozunk valamiféle tusrajz-szerűen szétfolyó öndefinícióval.”
azért azt megkérdezném hogy 10-es skálán mennyire kell bekórózva lenni ahhoz, hogy ez így valakinek hót komolyan vállalhatónak vagy akár értelmesnek tűnjön
btw. nálunk is volt ilyen flow élmény még a koliban, akkor főztünk vodkából kávét meg kentünk lekvárt a mirelit pizzalapra, csak akkor még nem tudtuk, hogy éppen fúziós gasztrohekket hajtunk végre, és ebből 15 év múlva meg tudnánk élni, csak valamiféle tusrajz-szerűen szétfolyó öndefiníció kellene
aztán valaki csak megitta csak megette vagy ha mást nem feltette az iwiw-re.
[ Szerkesztve ]