Új hozzászólás Aktív témák

• TESCO-Zsömle

titán

válasz BandiHUN #3783 üzenetére

Az elejével teljesen tisztában vagyok, nem először tolom végig a cuccot.

Nekem eddig nem nagyon szűrt... lvl1-es pályakezdőket éppúgy bead, mint lvl69-es loot-vadászokat...

Savegame edit nem játszik. Ha nincs egyezés Steam visszatölti felhőből az utolsó oda mentett állást.

Mordecai-om van S-MG*, Shoti, Sniper, Rakéta. Utóbbi gránátok helyett. Kifogtam egy faxa naranccsárgát. 1600-as sebzés, 4 skuló a tárban... Azt mondja Monster Kill!...

Sörétessel a legjobb a proficiency, aztán Sniper, és S-MG. Sörétesből csak olyat használok, ami pontos. Ez jelenleg 70+-os pontosságot jelent, távolra is elég jól visz. Távcsöves, és 12 lőszer van a tárban, ráadásul gyorsan is lő. Ezt rá(m)rohanó ellenfelekkel szemben használtam anno, de tökéletesen bevált rakétások ellen, és Boss-okat közelről critikus helyen megkínálva is elég drasztikus a sebzése. Sniperrel értelem szerűen egy lövés-egy halál, az is oylan messziről, hogy a többiek nem indulnak támadni. Szépen leszedek mindenkit egyesével. Itt mindennél fontosabb a pontosság, még a sebzésnél is, de most van egy Jacobs**-om...

Eridián fegyókat gyűjtöm, de nem használom. Ahogy te is mondtad, kevés az, ami igazán versenyképes, ráadásul egy sima mordályt elég újratölteni, ha kifogy a tár, ott meg ugye várhatsz... Senkinek nem ajánlom, csak ha direkt szórakozni akar.

SMG-t, pisztolyt nem találtam használhatónak. Az első hamar elszórja a tárat, a másodikba meg kevés van. Utóbbi oknál fogva nincs revolverem se. Kicsi a tár. Egy akció közepén nem egy kézi Sniper-rel akarok hadakozni...

* - Nem SMG, Support Maghine Gun
    SPOILER
    ** - Robot Revolution végén, mielőtt beszáll a kis dög a tankba, akkorát szakadtam Marcus-on, hogy az kész... Nagyon ütött...

Új hozzászólás Aktív témák