- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
jaja,"olcsón" én is tervezem beszerezni,remélhetőleg a felemás fogadtatás miatt leverik hamar a cdkeyshop-os árait is...persze ha kijavítják.A coop-os missziók végülis poénok,viszont durva,hogy átlagos embernek minden mellékküldivel(lineáris amúgy,mint jósoltam,nem nagyon van ilyen)9 óra sincs végigjátszani...
És igen a BL-t 3 dolog teszi naggyá igazán,a coop,a sandbox játékmenet DLC-kkel együtt irtózatos nagy területen,marhasok játékidővel és misszióval,és szerintem a 3. maga a játék hangulata,a zene,a grafika,ami szerintem nagyon eltalált és egyben van,mondhatni egy ténylegesen megteremtett,kidolgozott világ.
A +1 pedig a szerepjátékelemek,abból is a rengetegféle fegyver és egyéb holmi,hogy pont annyit tettek át a szerepjátékokból,amennyi sokat dob egy shooteren,de abszolút nem teszi még bonyolulttá egy kicsit sem,hanem adja a változatosságot,egy szinte végtelen lootolási kedvet,azt,hogy akár semmilyen missziót nem csinálva is élvezetes legyen a játék,csak lövöldözgetve is.Egyébként alternatívának ott a Dead Island,szintén sandbox,szintén marhanagy terület és rengeteg misszió(50 órával még a 2/3-nál járok csak...
ok,persze tápolás,felfedezés,mellékküldik,de csak az alapszál is több,mint a Rage),és ennek is jó a koopja,nincs annyiféle fegyver,de szintén random találni sok variációt,ÉS itt lehet különféle alkatrészekkel felszerelni,a Borderhez hasonlóan x1-x4ig adva tüzes,mérgező,elektromos effekteket hozzá,stb...
Mondjuk annak hátránya,hogy lőfegyver kevés van,és az is jobbára az emberi ellenfelek ellen jó,de nagyon rá lehet érezni a közelharc ízére is,mert nem csak suhogtatás valamivel,hanem rendesen irányított csapások csonkolással,csonttöréssel,stb...
Unatkozó Border-rajongóknak nagyon ajánlom,ugyanúgy lehet szeretni,sok a közös vonás,rengeteg tartalom,szerintem baromi szép,és emmellé igen jól optimalizált(az én gépemen nem tudok mit ráadni,hogy ne menjen fix 60-on v-synccel full hd-n...rég láttam ilyen játékot....),mondjuk persze nem hibamentes,de remélhetőleg lassan javítják,mert sajna pont a coop-ot érinti főleg egy nagy hiba,hogy a mentési rendszer checkpointos,mint a Bordernél,csak itt automatán ment,és sajna coopkor,kapcsolati hibánál,vagy egy missziót rosszkor megszakítva keletkezhet hibás mentés,ami hazavágja a karit....de ez orvosolható a savegame mentésével,remélhetőleg patchelik majd,olyan helyeken fordul elő,ahová nem lehet később visszamenni/megváltozik,ha az ember megcsinálja ott a kalandot,és közben kiszállva logikai bukfenc keletkezik,mert a misszió kész,de még nem került át máshová az ember checkpointja,és inentől hiba keletkezik kilépéskor,mert ott kéne lenni,ahol már logikailag nem lehet.
De ez nem vészes dolog,menteni kell,a Border is ilyen volt,amikor kijött,cuccok vesztek el,stb...
Egyébként egy olyan game,ahol még ráadásul moddolni is lehet lényegében mindent,egyszerűen,pl.jó ka különféle időjárás(!) modok,reality mod,stb...
De még a mesterséges intelligenciába is bele lehet nyúlni,lényegében mindenbe.
Képességfa van hasonlóan a Borderhez,szintén van extra "támadás" hasonlóan a Borderhez,igaz itt a killek töltik fel,és nem tárgyi vagy hasonló,mint a Border Bloodwingje Mordecai-val,hanem "begőzölünk",és a karakterre jellemző módon(4 kari van,mind másban jobb,mint az átlag)brutális irtást csinálhatunk
Jaés elvileg hamarosan jön a Bloodbath Arena DLC,ahol arénákban lehet közösen meccseket nyomni,tudtommal a cod-ok zombi módjához hasonlóan hullámokban jövő támadások ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ismét köszöni, és most már kéri is az NVIDIA H200-at Kína
- Viccrovat
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ok,persze tápolás,felfedezés,mellékküldik,de csak az alapszál is több,mint a Rage),és ennek is jó a koopja,nincs annyiféle fegyver,de szintén random találni sok variációt,ÉS itt lehet különféle alkatrészekkel felszerelni,a Borderhez hasonlóan x1-x4ig adva tüzes,mérgező,elektromos effekteket hozzá,stb...