- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Én szeretem a rakétavetőt, és használom is, mert gránátból a 8db édeskevés...
Egy faja rakétavető 4x-es elemi sebzéssel. Tűz, vagy korrózió. Annak területi hatása van. Belelősz a tömegbe kettőt és a fedezék mögül biztonságban végighallhatod, ahogy szerencsétlenek üvöltözve esnek össze.
Bár most egy elemi sebzés nélküli van betéve, de mikor kaptam nem volt jobb.
Az előzőnek 4x korozív sebzése volt + 750DMG. Ez egymaga sebez 1500 fölött. Az előző tárában egyetlen rakéta volt, ebben 4 van. Jah, és van Unreal-es vonatkozása is. Narancssárga a cucc, és pirossal az van bele írva, hogy Monster Kill!.
Gránátot nem nagyon használok. Xar célozni vele, és sebzés terén a rakétavető teljesen kiváltja...
Nem nagyon cserélgetek fegyvereket, csak ha minden értéke jobb, mint az aktuális (némi kompromisszummal persze). Ettől eltekintve csak az Eridián mordályokat gyűjtöm. Hobbi szint, nem használom őket, mennek a trezorba...
Nem először tolom a játékot, ismerem a csemegéket, csak a jó loot-hoz csapat kell, ami meg az osztozkodásnál vet fel kérdéseket...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs