- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapcsolat88
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nah...ja...a jóból is megárt a sok
A rakétavetők egyébként sztem a leghasználhatatlanabb fegyverek a játékban.Próbáltam már Brick-kel is de nem változott a véleményem...némelyik típusból van nálam mindig,de csak a látványosság kedvéért.A lőszerrel kapcsolatban,ha szerencsés leszel majd fogsz találni ammo regen fegyvereket.Nem a legnagyobb sebzésűek,de ha másra nem arra jók lesznek,hogy amikor üresjárat van előkapod és regenerálja a töltényeidet.Van ilyen colt,pisztoly,sörétes,smg,rifle...asszem ennyi.Távcsövesre meg esetleg egy klafa class mod.Ha esetleg kíváncsi vagy ilyen "csemegékre" akkor később tudok mutatni,talán adni is ilyeneket.
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kátyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP RTX 3080 10GB GDDR6X 320bit videokártya
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3070 Ti , 24GB DDR4 , 1TB NVME
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A rakétavetők egyébként sztem a leghasználhatatlanabb fegyverek a játékban.Próbáltam már Brick-kel is de nem változott a véleményem...némelyik típusból van nálam mindig,de csak a látványosság kedvéért.A lőszerrel kapcsolatban,ha szerencsés leszel majd fogsz találni ammo regen fegyvereket.Nem a legnagyobb sebzésűek,de ha másra nem arra jók lesznek,hogy amikor üresjárat van előkapod és regenerálja a töltényeidet.Van ilyen colt,pisztoly,sörétes,smg,rifle...asszem ennyi.Távcsövesre meg esetleg egy klafa class mod.Ha esetleg kíváncsi vagy ilyen "csemegékre" akkor később tudok mutatni,talán adni is ilyeneket.