- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
veterán
válasz
Puma K #52612 üzenetére
Bocs, hogy csak most válaszolok de nem volt időm.
Én pestre mentem fel a kocsiért 180 km-re és a sógorom vitt aki autószerelő és ért is hozzá így nem kellett sehova elvinnem az autót átnézetni de biztos lesz aki tud ajálnani valakit. Azt tudom, hogy márciusban sógor egy ismerőséhez 2 hetet kellett volna várni, hogy be tudjuk vinni átnézetni.
Hibák: kaszni rozsdásodás a kerékíveknél, küszöbnél és a kombinál a csomagtartó ajtó ha jól emlékszem. Az, hogy kivülről nem nagyon csúnya nem jelent semmit, mert belülről rohad. Én is a kasznishoz vittem először, bal oldalt elől sárvédő csere újra mert nem volt értelme javítatni, bal hátsó ív javítás, jobb küszöb javítás. Bizonyos évjáratoknál a hátsó felfüggesztés bekötési pontjával volt gond a korai évjáratoknál, erre volt visszahívás és később már másképp gyártották.
A futómű is érzékeny tud lenni ezekre a jó magyar utakra, nálam szilenteket kellett cserélni és kormányösszekötőt mert be volt rohadva és nem lehetett beállítani.
Volt még egy olajcső amit cserélni kellett, mert kicsit eresztett és a lámpamosóval volt gond.
A motor hajlamos lehet az olajfogyasztásra, amit nem biztos, hogy észre lehet venni ha még nem füstöl és előtte rátöltik az olajat. Az enyémet az előző tulaj ilyen téren rendbe rakta, nem emlékszem pontosan mennyiért de több százezer volt a hf felújítás plusz egyéb. Azóta nem eszi egyáltalán az olajat. Ha 10w-t öntenek a kocsiba, hogy ne egye az olajat az nem megoldás mert nem arra van tervezve a motor és pl. télen a 10w sokkal sűrűbb és lassabban jut el mindenhova.
Ha jól emlékszem ennyi, ha valami kimaradt remélem valaki megírja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Star Trek
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Keresünk dokkolókat
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest