Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.Ezredes
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Azt se felejtsük el,hogy a tied ~10 éves volt és ~200E Km volt benne mikor cseréltem... Eléggé megfáradtak...
Úgy lenne igazságos ha egy új gyári szettet hasonlítanál össze. Most,hogy NoZoli-nakl beraktam az új "gyári" szettet a régi helyére igaz a kocsi 2001-es volt a de futásteljesítmény közel azonos... " Nos, ég és föld... sokkal feszesebb lett a futómű"(#32177) CharlieDrop
Szerencséd volt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#32179) pityeszka
A kis mikrokapcsoló simán tönkremehetett ami érzékeli,hogy nyitva az ajtó. Pontosan milyen kocsiról van szó ?
(#32180) Szada85
Nagyba jelenik meg ? hibakódot nem ír a műszercsoportra alapból csak kis piktogramm jelenik meg. Ha szeretnéd megvásárolni miért nem viszed el egy állapotfelmérésre vásárlás előtt ahol átnézik az egész kocsit rendesen. Az a legtisztább egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Úgy lenne igazságos ha egy új gyári szettet hasonlítanál össze. Most,hogy NoZoli-nakl beraktam az új "gyári" szettet a régi helyére igaz a kocsi 2001-es volt a de futásteljesítmény közel azonos... " Nos, ég és föld... sokkal feszesebb lett a futómű"![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)