- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
bluekoli #24688 üzenetére
Én szeptemberben vettem egy BMW E46 320D Touring gépezetet családi célra.
München-ből hozta egy ismerősöm...Mondtam neki hogy csak olyat hozzon ami tuti jó.
Igaz,hogy 2 hónapot vártam rá de megérte
Kinti érvényes müszakival,teljesen új hibátlan futóművel,hibátlan füstmentes mocival,téli nyári kerékkel szervízkönyves:240000Km-el (nem visszatekert)...stb vettem át tőle.Azóta egy fityinget sem kellet ráköltenem....Vagyis hazudok mert épp most kapott karácsonyra egy 18" Styling 67 M3 Doppelspeiche poliert felgent..csak mert megérdemli.
Rendszámmozással együtt az egész 875K-ba volt...
Ithhon meg amiket nézegett mind 1 milkó felett árulták +átíratás..stb.és még ráadásul nagyjából mind szétvolt már hajtva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest