- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szandro
senior tag
Gondoltam ez érdekelhet titeket!
-
d-boy
senior tag
Nem tudom, csak én vagyok egyedül vele, de Nektek nem "gyanús" 7-es bmw 4-5 millió alatt? Nem hiszem el, hogy egy 150.000-et futott kocsi, ami újonnan 15+ millió, 5-6 évesen 5 millió alatt legyen.
Ugyanígy vagyok az ötösökkel is, látok olyan hirdetést, hogy 120.000 km-es fullos 530d 5,5 millió... az ilyen autók 99%-a tekerve van, 2-3x annyit futottak + még biztos, hogy festve is vannak valahol szerintem. A legszörnyűbb az, hogy hiába írják oda, hogy törzskönyv, vezetett szervízkönyv, 20eFt-ért bárhol lehet venni -
Szplöttyy
senior tag
Haver E38 750iAjába most szar a hardy, de már nagyon, úgy néz ki, hogy D-be 0-30között ha nem nagyon finoman gyorsítasz dobolás hallatszik, amit érzel is a talpadon, meg sportmódba, 4-5k RPM-ről motorfékkel ejti a fordulatot akkor is dobol. Kívülről inkább csörömpölős a hangja.
-
aero.
veterán
Nekem abszolút bejön, sokkal jobb, mint a régi. Külsőre is mintha a már-már a régi X5-ös mérete lenne.
-
Gebriel
veterán
válasz
Cxgrav #12149 üzenetére
"Teljes mértékben igazad van, csak azért bátorkodtam linkelni, hogy elvegyem a kedved a többitől."
Szerinted az a link után ez nekem nem fordult meg a fejebe?
Bár most is sokkalom egy picit ezt az árat.Na meg hozzá tartozik, hogy a gépen kint felejtettem a hirdetés, és mikor haza jöttem a párom azzal fogadott, hogy ezt vegyük meg.
Meglátjuk, hogy jön össze, a másik meg a 330d kombi.
-
Cxgrav
aktív tag
válasz
Gebriel #12148 üzenetére
Na, hogy-hogy mégis "rá" esett a választás?
330d kombi - amúgy ezt mikor belinkeltem, utána láttam, hogy már Te is megtaláltad, szóval nem állhat olyan távol a 2őnk ízlése.
-
mh197
őstag
Ha a hardy tárcsa már elhasználódott, annak milyen tünetei vannak?
Azt vettem észre, hogy ha álló helyzetben berakom 1-esbe és nem is indulok még el, kuplung benyomva, akkor pici bakkanós koppanást hallok hátulról már a sebbességbe való berakáskor is, illetve amikor erősebb motorfék jön, vagy gyorsítás, akkor is ugyanilyen kis bakkanás van. Nagyobb sebességnél menet közben nincs ilyen hang, folyamatos menet közben sem kattog semmi, csak az elindulásnál, meg néha a motorféknél, mikor lassabb illetve álló helyzetből indítom az autót, már a sebességbe berakáskor.Más tapasztalt már ilyet? Mitől lehet ez? Kardán csuklók, difi, hardi tárcsa, vagy vmi más? Esetleg hátsó felfüggesztés?
Szerelőnél nem rég voltam vele, ő nem talált rajta problémát, pedig átnézettem vele, igaz ezt a bakkanást nem nézettem vele...
Gondolom, ha vmi nagyon ki lett volna, szólt volna, mert inkább megbízhatóra mondtam neki, mint csak úgy összecsapottra.Szóval ha más is tapasztzalt ilyet, vagy tudja mi lehet a baj így látatlanban is esetleg és meglett a probléma oka, kérem írja meg. Esetleg normális ez a hátsó kerekes hajtásnál?
-
Cxgrav
aktív tag
3,5M friss vizsgával és átírással együtt
Extrák:
CCC modul (1-eseknél ez ritkaság)
Navigáció, PDC hátul
Comfort packet, Light packet, Advantage packet, Fény és Eső szenzor, dupla digitklíma, full bőrülés, multi kormány, tempomatKb ennyi ami lényeges.
Nézegetem folyamatosan az 1-eseket, de 3,7-ért ilyen felszereltséggel nem találni hasonlót.
4M-től kezdődnek az M packetosok, de hát arra is rájön még az átírás + vizsga meg kitudja hogy mit kell még javítani azon is. Annyi pénz meg már nem volt amúgy sem.Amit hiányolok az 1-es szériából:
Ha felkapcsolom a lámpát nem kapok visszajelzést, hogy égne. A másik, meg ha nyitva van egy ajtó azt sem jelzi sehol, hogy melyik, csak ugyebár világít a belső lámpa. Még az 1998-as alfám is tudja ezeket
-
Cxgrav
aktív tag
Na, kész az autó. Most értem haza vele.
127k-t fizettem.
PDC vezérlőegység, aksi tartó teknő, szoftverfrissítés és munkadíj.További költekezés volt még mióta megvettük:
Komplett első fék csere (tárcsák, betétek. kopásérzékelő) munkadíjjal:
50kKomplett olajcsere (6L olaj, olaj-, pollen-, levegőszűrő) munkadíjjal:
33kÖsszesen: 210k eddig és remélem most már rendben lesz a kocsi
Tervezek még 1 pótkeret venni, mert nem defekttűrő gumik vannak rajta, aztán befejeztük a ráköltést
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest