- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #12584 üzenetére
Igen, nyilván szerintem még simán elmegy jó pár évet.
Talán az első dolog ami megadja magát az a akkumulátor, de csere után tovább nővelhető a hangszóró élet tartalma.Mondjuk szerintem manapság pont a azt a korszakot éljük meg, mikor mondhatni a legnagyobb a pazarlás. Jelenleg a bőség zavara van, mindent meg lehet venni. És mindent az előtt cserélnek a vásárlok hogy el öregedett volna.
Én nálam a Telefon van így lassan 4 éves a Xiaomi mobilom, és teljes mértékben kiszolgál még mindig. Talán a kamera az egyetlen gyenge pontja, meg az akku se olyan mint új korában.
De gondolkoztam hogy majd kap egy új akkut és utána még pár évvel ki tudom tolni az élet tartalmát.#12585csƵ
Igen, nekem az eredeti D Fine 4.0 Bluetooth mellet és elég szépen szólt. Szerintem a bluetooth megmarad, olcsó és keveset fogyaszt!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest