Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bacusuz
addikt
válasz sfdrakex #17798 üzenetére
Cat6 kábelezve lakásba,rt-ac56u router(gigabites minden port),külön wd greenre töltök amin nincs rendszer.
Alaplap is gigabites Asrock z97 oc formula + i7 4790k.De próbáltam tölteni 2 fajta ssd-re is ,ott sem ment a letöltési sebesség 30MB/s fölé.
Ebből gondoltam hogy valami beállítással lehet gebasz az utorrentnél.ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
woodworm
veterán
Ha az aktív torrenteken nem kapcsolódik annyi peer (torrenteken, az összesen), mint az engedélyezett maximum, akkor nem ez a baj.
-
tlala
addikt
Szerintetek az mitől van, hogy a qbittorent letöltésnél eléri a maximumot (1,3 Mb/s - ADSL), aztán elkezd visszamenni nulláig, majd onnan lassan fel ismét a maximumig - hogy aztán elölről kezdje a visszaesést, és így tovább a pumpáló módot?
-
huan
őstag
-
Cs1csó
félisten
Üdv, érdekes, erre a menüpontra én is emlékszem (már qbittorrentet használok ez a funkció engem nem villanyozott fel anno sem) be lehetett állítani hogy ne valami noname beépített hanem akkor nálam is a listában ugye meg is jelent a többi telepített video lejátszó és ki is lehetett választani. A próban is benne kell lennie szép lassan zongorázd végig a beállításokat ott kell lenni valahol de lehet a próban kicsit megvariálták a logikáját.
-
bryant56
aktív tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyan problémával, hogy a qBit folyamatosan meg akad. Általában kicsiket, de van hogy nagyokat. Próbáltam a 3.3.3-at, a 3.3.2-t és a 3.3.1-et is de mindnél jelen volt ez a hiba. Sajnos ennél régebbi verziókat nem tudtam kipróbálni, mert a mentések nem kompatibilisek.
Előre is köszi a segítséget!
-
Argos
őstag
válasz bryant56 #17812 üzenetére
Nálam pár napja csinál furcsaságokat a gép. 90%-ra a qbit-et teszem felelőssé. Amikor letöltök, random módon leterheli a procit akár 100%-ra is. És elég szépen megakaszt minden mást. De, kb csak olyan szinten - nézve a feladatkezelőben a teljesítmény fület, mint egy EKG diagram. Mondjuk konkrétan a qbit-nál nem jelez magas CPU terhelést..
Miután kész a letöltés, visszaáll minden a normális szintre....elmúlik...
-
-
-
-
Gabesz87
veterán
Na ma reggel indult el végre a torrent. Szerintem valami Telekom hiba volt, mert tudtommal UPC-seknek, Digiseknek is ment.
-
MODERÁTOR
-
Gabesz87
veterán
válasz Intruder2k5 #17828 üzenetére
Igen, ma láttam én is. Bár az a fura, hogy nekem a Facebookon, és a torrenten kívül ment minden. Nem volt gondom az IPTV-vel sem.
-
Debilon
addikt
utorrent 3.4-em van, lefagyott a gépem, restart után egyetlen .torrent file sem jelenik meg a kliensben, egyedül egy általam beállított kategória jelenik meg az alap üres klienshez képest
ezt mi okozhatja?
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Argos
őstag
válasz Debilon #17830 üzenetére
Jószerével, bármi okozhatja..
És jelen esetben nem is megoldás, de ha legközelebb megtörténne, legyen biztonsági mentésed.Win:
C:\Users\Felhasználónév\AppData\Roaming\uTorrent
C:\Users\Felhasználónév\AppData\Local\uTorrentLinux:
/home/Felhasználónév/.config/uTorrent
/home/Felhasználónév/.local/share/data/uTorrentKimásolod a mappákat és ha crashel csak visszamásolod.
[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
-
Debilon
addikt
köszi, akkor most csináltam backup-ot
HTTP 501-es hibára van valami ötleted? van egy tracker amin folyton ez van pár hete. már letöltött torrentek is egyik napról a másikra nem mennek, és újak meg el sem indulnak miatta
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Janoo_07
aktív tag
Sziasztok!
Ahogy visszaolvastam többször felmerült már az úgynevezett "Disk Overload 100%" hiának nem nevezhető hiba.
Na most az a helyzet hogy egy teljesen új gépbe raktam át a két régi 1 és 1,5 TB-os vinyómat.
Az előző configgal egyszer volt ilyen probléma de pár dolgog átállításával megoldódott, na itt ugyanaz a settings nem volt nyerő.Mi történik?
Elkezd valamit tölteni felmegy 2,5 Mb-os letöltési sebességre (14,5MB helyett), majd jön egy Disk Overload 100%.
Chach emelés nem ér sokat, megtölti és megint kiírja. Memóriáról való másolás viszont egy emberöltőt vesz igénybe.
Erőforrás-figyelőnél a Lemezvárólista maxon van az adott vinyónál, viszont csak az utorrent van benne, semmi más nem megy onnan.Szóval szerintetek mit kellene átállítani? Vagy kezdeni ezzel?
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Janoo_07
aktív tag
válasz Janoo_07 #17837 üzenetére
Előszöris bocsánat a dupláért.
Nulláztam mindent. A következő történt.
Bár még mindíg nem a régi, legalább használható. Jó lenne valahogy megoldani a folymatos maximális sebesség elérését disk overloaded jelzés nélkül.
-
Janaboy
veterán
Sziasztok!
Adott egy konfig: qc5000-itx-ph, 4gb ram, 2tb os green wd(tudom-tudom)+win10+transmission (de utorrentnel is tapasztaltam). A letoltesi sebesseg olyan 5,5mb/sec (digi500) es az egesz gep be van halva toltes alatt, alig indul el a feladatkezelo, amely szerint meg csak felgozzel megy a gep.
Tudom h nem acelos konfig, de ennyire!?
Mi lehet a hiba?Koszi!
Udv[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
-
-
DJMDJM
tag
Sziasztok,
Vmiért évek óta működő utorrent kliensem, dedikált gépen, az csak erre van behülyült. Vmiért nem hajlandó megjegyezni a beállított portot. Totál más portokon próbálkozik. Beállítom, hogy 64000, kilépek a beállításokból, visszalépek és totál más port szerepel ott. Olyan, mintha folyamatosan portot keresne, mert az érték folyamatosan növekszik, de persze semmi sem tud csatlakozni, mert csak a 64000 a nyitott. Egyszerűen nem értem. Tapasztalt már vki ilyet?
-
Janaboy
veterán
válasz Oldman2 #17842 üzenetére
Játszottam vele most egy kicsit..töröltem a hálódrivert, avg-t töröltem.
Most olyan 300-450mbit/sec a speedtest. Hogy mitől változik ennyit nem tudom.
Beraktam megint egy fájlt letöltésre, most már javult a sebesség 8.6mbit/sec volt, de úgy beállt a gép, hogy amíg nem töltötte le, nem tudtam csinálni semmit.
Ja másoltam lokál hálón, elindul szépen 20mbyte/s-ről aztán lemegy olyan 10-11mbyteig..Most a win10 ennyire leterheli a gépet, a 2tb-os wd ennyire hulladék vagy mi a búbánat baja lehet?
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Janaboy #17844 üzenetére
1 vinyó van a gépedben ha jól értem, az is valami lassú green cucc, ne várj tőle csodákat. Fut róla az OS meg a programok, és még töltesz is le/fel torrentel, ugrál a fej mindenfelé, ír és olvas, persze, hogy fogja a gépet. Szerintem sok száz mibet netekhez ha torrentezel, tegyél be egy gyors vinyót amire csak a letöltés megy. Nálam egy 320 as 7200 es vinyóra csak a letöltés megy, igaz csak 100 mbites a netem, de sosincs gond. Stabilan mindig, persze ha van elég seeder, 10-12megabájtal húzza lefelé a cuccokat, seed is megy maxon.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Janaboy
veterán
Köszönöm a tippeket mindenkinek a probléma a hálókártya driver volt.
Felraktam a legfrissebbet és mind a sebességi probléma mind az akadozási probléma megszűnt, olyannyira, hogy teljesen megtáltosodott a gép.Úgyhogy, aki hasonló esetben van, mindenképp tegye fel a legfrissebb drivert
Janaboy
-
Hunter2
addikt
Az 1. hsz-be sem ártana betenni.
[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
átköltöztem utorrentről qbittorrentre mert már meguntam hogy minden induláskor újra ellenőrzi a legutóbb letöltött torrenteket,
az első pár óra tapasztalata hogy ez szarabb mint a utorrent volt, nem csatlakozik trackerekhez vagy ha igen akkor nem indul el a seed.
A menü részénél teljesen ötletszerűen vagy mutatja azt amire nyomok vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest