Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
woodworm #17899 üzenetére
Ennyit nem csal
akkor sose voltak hit'n'runolt torrentjeim emiatt.
és milyen gyakran van adatlekérés hivatalosan a tracker felől?Mert nekem ilyen 10-20-30 perceket ír a következő lekérésre a torrentnél a "reannounce in:" mezőben
Holott ha felélesztés után megy a gép 4-5 órát, hiába qBittorrentben végig seed állapotban van, magon ugyanúgy stopped. -
woodworm
veterán
válasz
Zola007 #17898 üzenetére
Mert csal az emlékezeted, ugyanígy viselkedik az utorrent is.
Hadd ne mondjam, amikor simán elindítod a torrentklienst, akkor sem vált át az oldal stoppedről, csak az első announce után. A profil alatt természetesen látszanak a futtatott torrentek.A tracker szabályozza a következő announce időpontját.
-
Zola007
veterán
válasz
woodworm #17897 üzenetére
Akkor miért nem volt ilyen gondom míg évekig uTorrentet használtam?
Mióta létezik alvó állapot, azóta altatom a gépet, csak mióta qBittorentet használok, azóta van ez a probléma.
Valószínűleg az uTorrent máshogy frissítette az aktív torrenteket, de ott mindig seed állapotba került 1-2 perccel felélesztés után
Illetve a torrentek is nagyjából egy időben voltak frissítve, most meg gyakran látok olyanokat, hogy mondjuk 5 torrent esetén:
most
2 perce
13 perce
4 órája
23 perceBe van jelölve az alvó üzemmód tiltása, de nem befolyásol semmit, simán engedi lemenni alvásba a gépet.
-
woodworm
veterán
válasz
Cs1csó #17896 üzenetére
A kliens meghatározott időközönként elküldi az adatokat a trackernek. Ha a rendszer alvásba megy, erre nincs lehetősége. A tracker megszakadtnak veszi a kapcsolatot, nem lesz elszámolva az utolsó időszak.
Az ébredés utáni első announce során csak tudomásul veszi, hogy él a kapcsolat, a profilod alatt meg is jelennek a torrentek, de az aktivitás menüben továbbra is stopped fog megjelenni, mivel elszámolt adataid nincsenek még. Majd az ébredés utáni második announce során kerül elszámolásra a két bejelentkezés közötti időszak és vált stoppedről aktívra (seed, leech) a státusz.
Ha végignézed a folyamatot rájössz, hogy súlyos elszámolási hibákhoz vezethet a nem megfelelően végzett altatás. Megoldás, ha a kliensben bejelölöd az altatás megakadályozását, ill. kézi altatás előtt leállítasz minden torrentet. -
-
woodworm
veterán
Ezt a problémát, amit az user helytelen viselkedése okoz, semmiféle verzió vagy kliens váltás nem fogja orvosolni.
-
Zola007
veterán
háj
qBittorrent 3.2.3 van jelenleg
Az a gondom, hogy ha altatom a gépet és később felébresztem, akkor seed állapotban vannak ugyan a torrentek, de ha a torrentoldalon megnézem, akkor a státusz "leállítva".
Ha újraindítom a qBittorrentet, akkor megindul a seed és a webes torrentoldalon is átvált nemsokára "seed" állapotra.Mi tudnék tenni, hogy felébresztett oprendszer esetén is menjen a seed egyből?
-
golya87
őstag
Hello
Tudom, hogy csak érintőleges a téma, de hátha.
Használ valaki Sickbeard-öt, Couchpotato-t vagy ezek deriváltjait?
Esetleg valami alternatíva, tanács?
(Szeretném a torrent szervert barátnő barátabbá tenni.)
Köszönöm a segítséget!
-
woodworm
veterán
válasz
#81562624 #17888 üzenetére
Vagy az adott gépen fixálod a címet, vagy a routerben rögzíted mac-címhez az ip-t.
Az elsőnél a kapcsolatnál váltasz dhcp-ről kézi megadásra és a router által kiosztott tartományon kívülről megadsz egyet, természetesen kitöltve a többi opciót is.
A másodiknál a router adott menüpontjában (tp-link esetén addres reservation) lehet röghöz kötni a klienst. -
törölt tag
Sziasztok,
azt hogyan lehetne megoldani, hogy ne kelljen állandóan a router oldalán a virtual servernél az IP-t állítgatnom? Nem tudom mennyire érthető a kérdés.Nyitottam egy portot, adott egy IP cím, ami nálam állandóan változik (192.168.1.100 - 192.168.1.108 között mondjuk attól függően, hogy milyen eszközök vannak még a közelben(?) )
-
Rivaul
addikt
válasz
Intruder2k5 #17871 üzenetére
A transmission 11db dll után hibát dobott, így ejtettem a témát
Viszont az U-torrent 2.2.1 az nyert. Nincs reklám meg minden vacak, és a háklis oldal is elfogadta. Köszönöm!
-
Rivaul
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek. Megnézem őket.
-
Rivaul
addikt
Sziasztok. Tudtok olyan klienst ami nincs tele reklámmal? csak megbízhatóan letölt és seedel minden csicsa nélkül? Az új u-torrent meg társai kiakasztanak. Az 1.6 volt a legjobb de sajna van ahol nem díjazzák és nem kapcsolódik emiatt.
-
Vyndree
őstag
SziasztoK!
Nem szeretnénk egy adott torrentből minden anyagot letölteni, csak néhány fájl kellene. Valahol van egy lista amiből tudok kijelölgetni, mi az, ami kell, és mire nincs szükségünk, de sehol nem találom.
Úgy rémlik régen tudtam, de már nem emlékszem hogy csináltam.
(uTorrent 3.4.2 használom jelenleg) -
Cs1csó
titán
válasz
woodworm #17862 üzenetére
Ez volt nekem is az egyik bajom nem szeretek "elavult" programokat használni, a frissítések pedig stabilitás és win 10 minél jobb kompatibilitása helyett elég érdekes dolgokat produkált. A régi utorrent úgy tudom nem támogatja a magnet linkeket pedig van ahol már csak ezzel operálnak.
-
woodworm
veterán
válasz
Cs1csó #17861 üzenetére
Csak az instant filmnézés miatt szoktam használni 2.2.1-es utorrentet, de nekem se régen nagyüzemi használatban, se most egyedi esetben sem volt soha gondom vele.
Egy dolgot kell figyelembe venni, vagy maradni a régi verzión a nyilvánvaló avulás ellenére is, vagy az egyre jobban a vadász esetére hajazó frissítések elé térdelni.
Mivel több helyről és oprendszer alól használom, maradok az évek óta jól működő transmission-daemon mellett, simán átjárható a rendszerek között. Nem mellesleg, az tényleg sallangmentes. -
KisTücsök
addikt
Üdv!
Az uTorrentnek melyik a legstabilabb változata? A legújabb volt sokáig, de már elegem lett, hogy állandóan szarakodik (elpirosuló torrentek, hullámzó fel-le töltés, sokszor leginkább nulla feltöltés, amin az újraindítás segített csak, stb). Kipróbáltam aztán a 3.1.1-est, de az sem az igazi, most meg már 2.2.1-re vissza. Meglátjuk.
De ha esetleg van jobb verziója, vagy másfajta letöltő program, az is jöhet.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Gondba vagyok a qbittorrent klienssel ezt használtam eddig de újra telepítettem a win7-64-bit oprendszert azóta nem hajlandó működni a kliens.Nem lehet leállítani mert állandóan fut a háttérben csak ha kipiszkálom a feladat kezelővel azután lehet újra indítani.Torrenteket nem tölti hiába engedélyeztem a tűzfalon a többi torrent kliens működik csak a qbittorrent halt meg.Próbáltam még régebbit is felrakni ugyanez a gond vele,azt a portot adtam neki amellyel működik másik torrent de akkor sem indította el a torrenteket.Mit javasoltok helyette mert eddig semmi gond nem volt evvel a programmal vagy szerintetek mi leehet a gond? -
TeeJay
félisten
legújabb qBittorrent-nek adok újabb esélyt mert már váltani kellene az uTorrent 2.2.1-ről végre
uTP-t én kinyomtam mert 1000-es DIGI nethez minek az
OS Cache opciót ki kell még lőni vagy már javult itt is a virtuális memória lezabálás?
fájlok előre lefoglalását ha benyomom akkor a berakott torrent percekig megáll és csak utána kezdi futtatni
sajnos laptop merevlemez ennyit bírszóval miket kell még buherálni benne?
-
woodworm
veterán
válasz
enginev3.0 #17852 üzenetére
Az utorrent és a bittorrent párosra mindez áll, de a qbittorrent teljesen más alapokon nyugszik és bár a felület hasonló, de pl. már a beállítások menü is erősen különbözik.
-
woodworm
veterán
válasz
enginev3.0 #17850 üzenetére
Miért lenne ugyanaz?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest