- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ninjacat
tag
válasz
ittakary #4909 üzenetére
Azt tapasztaltam én is, csak arra gondoltam az 500 szép kerek szám, és sokan terveznek úgy előre, hogy ha eléri x-et akkor kivesznek. Ahogy elnéztem az időszakos árfolyamesés szinte törvényszerű a nagy emelkedések végén, mert sokan rendelkeznek még potom áron vett btc-kel és a többszörös árfolyamnyereség után viszketni kezd a pénztárcájuk, főleg mert közelednek az ünnepek.
Mostanában az ilyen eséseket még szárba szökkenésük előtt bedarálta a mindent elsöprő kereslet, de az április 9-i 230 usd/btc utáni április 16-i 68 usd/btc-s mélypont azért mutatja, hogy volt már rá példa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen videókártyát?
- Windows 10
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest