Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fsb1000

nagyúr

válasz ignorant #3189 üzenetére

"Nagyon rossz szogbol tekintesz a temara."
    Vagy olyan szögből ami neked nem tetszik.

"2 hetente csokken a reward, ha kovetni akarnad a lepest, minden ket hetben "be kellene fektetni" ujabb es ujabb HW-kba."

Én nem erről beszélek, nyilvánvalóan badarság azt gondolni, hogy bárki is 2 hetente fejlesztené a bányaparkját. Ha értőn olvasod amit írtam, akkor inkább egy trendet jellemezéseként kellet volna felfognod.
    Ugye jól gondlom, hogy te is több fázisban fejlesztetted a cuccaid és 1-2 VGA-tól eljutottál a sok VGA-ig, majd még tovább léptél.
    Miért is?
    MI volt az okod, ha nem az hogy a növekvő diff és számítási kapacitással lépést tartva kiszakítsd magadnak azt az arányt amit jónak láttál.

"Sokszor ugy venni ki a szavaidbol, hogy minimalis befektetessel busas hasznot remelsz ettol, vagy ugy gondolod hogy ugy kellene mukodnie."

Ez nincs így és nem is tudom miből gondolod ezt. Melyik véleményemből szűrted le?
    Nincsenek illúzióim. Semmit nem remélek a bitcointól.
    Kipróbáltam amit ki tudtam, és nem lettem sem hívő, sem racionális befektető.

A filozófiai résztől továbbra is távol maradnék, de azért néhány dolog szemet szúr, olyanok ami mögött másodlagos érdekek megjelenését látom. Akár a te írásaidban is.

Új hozzászólás Aktív témák