Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Spec

őstag

válasz Ferdzsoo #24933 üzenetére

Igen, odáig én is eljutottam hogy kellene csak nem értem hogy mit és hogyan. Az én esetemben ugyebár nincs tárca cím amit tudnék validáltatni. Simán exchangen (ahova már évekkel ezelőtt beutaltam a fiat pénzem, amikor még nem volt hatályban ez a fos törvény) átváltom a kriptot fiatra, és kiutalom.
    Itt nincs tárcák közti tranzakció. Sőt tovább megyek a kiutalás is valószínűleg PayPal-re menne, nem direktben bankszámlára. Bankszámlára a PayPal-ről menne utána, ami már nem kripto piaci kiutalás, hanem egy sima valuta tranzakció. Ilyen esetben a bank kérhet bármilyen eredet igazolást, vagy bármit? Mi köze hozzá, hogy nekem a PayPal címemre hogy került mondjuk USD, vagy EUR? :U

ui.: "Ilyen esetekben hallottam olyan megoldást, hogy először ki kell utalnod a kriptót, hogy majd visszautalhasd a tőzsdére (ekkor lesz blokláncon nyoma ami már validálható) majd eladod fiatra."

Ez elég nonszensz lenne. Egy tök felesleges kripto tranzakció oda-vissza. Ráadásul erre levonja a fee-t is duplán tök feleslegesen. Ez csak kényszer megoldás, nem éppeszű dolog. :W

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés