Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Igen, odáig én is eljutottam hogy kellene csak nem értem hogy mit és hogyan. Az én esetemben ugyebár nincs tárca cím amit tudnék validáltatni. Simán exchangen (ahova már évekkel ezelőtt beutaltam a fiat pénzem, amikor még nem volt hatályban ez a fos törvény) átváltom a kriptot fiatra, és kiutalom.
Itt nincs tárcák közti tranzakció. Sőt tovább megyek a kiutalás is valószínűleg PayPal-re menne, nem direktben bankszámlára. Bankszámlára a PayPal-ről menne utána, ami már nem kripto piaci kiutalás, hanem egy sima valuta tranzakció. Ilyen esetben a bank kérhet bármilyen eredet igazolást, vagy bármit? Mi köze hozzá, hogy nekem a PayPal címemre hogy került mondjuk USD, vagy EUR?
ui.: "Ilyen esetekben hallottam olyan megoldást, hogy először ki kell utalnod a kriptót, hogy majd visszautalhasd a tőzsdére (ekkor lesz blokláncon nyoma ami már validálható) majd eladod fiatra."
Ez elég nonszensz lenne. Egy tök felesleges kripto tranzakció oda-vissza. Ráadásul erre levonja a fee-t is duplán tök feleslegesen. Ez csak kényszer megoldás, nem éppeszű dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Path of Exile (ARPG)
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazfit GTR Mini okos óra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs