Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
BeLucZ
üzenetére
Szerintem senki. Az sem biztos, hogy ô saját szájíze szerint alakítja, simán játszhat kifele egy milliárdos okosbohócot, mögötte meg ott van egy szenátor, Elonkám, bevettem, mehet felfele, súgjál már valamit, utána meg "eladtuk szépen, a részed is eltéve egy külön Monero tárcába, kicsit hagyjuk csillapodni a piacot, pár új beszálló, aztán majd mondom, ha mehet egy újabb rákenróll, kösz pajti!" ...
Bármilyen abszurd is, a tippelgetésben és lehetséges valós scenario-kban legalább ugyanannyi volatilitást látok, mint az árfolyamban

Szóval az is lehet, hogy reggel felkel és "ez a kis taiwani köcsög a Panasonicnál múlt héten keresztbe tett nekem a Lítiumbánya-engedélyemmel kapcsolatban, de tudom, hogy betankolt kriptóval, na akkor rázzuk meg a fát, hátha erre lepotyog róla.. ja, még pár daytrade havernek átszólok, hogy adjanak el most, aztán hehe, meglátjuk, mit lépnek erre"... 1-2 telefon, aztán rá 5 percre indul a tweet.
Bááármi is lehet. Nem tudjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Raspberry Pi
- Ingyenes az Epic Store-ban a Bloons TD6
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest