Hirdetés
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
BreakerGoldn
csendes újonc
Hűha, a személyeskedésből ítélve úgy látom jó húrokat pendítettem meg.

Nyugi srácok, nincs baj! Én tényleg csak arra próbálok rávilágítani, hogy attól, hogy az interneten 10/10 ember beírja Caps Lock-al, hogy HODL TO THE MOON, attól még abból a 10-ből simán lehet hogy 8 csak egy mocskos swingtrader troll, akinek az a célja, hogy mindenki vegyen mint az állat és jöjjön az újabb ATH, mikor kiszállhat és majd a dipben újravehet. Ha mindenki olyan arányban hosszútávra játszana és tartaná, mint ahogy ezt olvasni lehet, már az egekben kéne lennie az árfolyamnak, de az utóbbi 1 hónapban nem ez látszik, így feltételezhető, hogy többen szálltak át a pump&dump vonatra, mint ahányan folyamatosan veszik.
Az elmúlt hónapokban iszonyatosan sok embert sikerült behúzni a BTC-be, óriási arányban 3. világbeli országokból, mint India vagy Afrika, ahol kb. vallásként hisznek 10 év múlva a Bitcoinból történő meseszerű meggazdagodásban. De a behúzható emberek száma lassan elfogy, és hacsak nem lesz valami globális szintű likviditásbővülés a háztartásokban akkor egyelőre a pénzcsapok is bezárulnak, így én úgy gondolom hogy a következő 1-2 évet inkább az 50-90 ezer dolláros intervallumon belül lévő billegés fogja jellemezni, mintsem az elmúlt hónapok rakétája. Akkor pedig érdemesebb lehet a volatilitást kihasználni viszonylag jól struktúrált kockázati környezetben, mint várni a csodát mint fél India teszi jelenleg.
De ez tényleg csak az én véleményem, és simán benne van, hogy nem lesz igazam, akkor nyilván azonnal revidiálom majd én is a stratégiám, mert butaság strucc módjára homokba dugott fejjel ragaszkodni valamihez. Kb. ugyanezt javaslom mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi