Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BreakerGoldn

csendes újonc

Hűha, a személyeskedésből ítélve úgy látom jó húrokat pendítettem meg. :D

Nyugi srácok, nincs baj! Én tényleg csak arra próbálok rávilágítani, hogy attól, hogy az interneten 10/10 ember beírja Caps Lock-al, hogy HODL TO THE MOON, attól még abból a 10-ből simán lehet hogy 8 csak egy mocskos swingtrader troll, akinek az a célja, hogy mindenki vegyen mint az állat és jöjjön az újabb ATH, mikor kiszállhat és majd a dipben újravehet. Ha mindenki olyan arányban hosszútávra játszana és tartaná, mint ahogy ezt olvasni lehet, már az egekben kéne lennie az árfolyamnak, de az utóbbi 1 hónapban nem ez látszik, így feltételezhető, hogy többen szálltak át a pump&dump vonatra, mint ahányan folyamatosan veszik.

Az elmúlt hónapokban iszonyatosan sok embert sikerült behúzni a BTC-be, óriási arányban 3. világbeli országokból, mint India vagy Afrika, ahol kb. vallásként hisznek 10 év múlva a Bitcoinból történő meseszerű meggazdagodásban. De a behúzható emberek száma lassan elfogy, és hacsak nem lesz valami globális szintű likviditásbővülés a háztartásokban akkor egyelőre a pénzcsapok is bezárulnak, így én úgy gondolom hogy a következő 1-2 évet inkább az 50-90 ezer dolláros intervallumon belül lévő billegés fogja jellemezni, mintsem az elmúlt hónapok rakétája. Akkor pedig érdemesebb lehet a volatilitást kihasználni viszonylag jól struktúrált kockázati környezetben, mint várni a csodát mint fél India teszi jelenleg.

De ez tényleg csak az én véleményem, és simán benne van, hogy nem lesz igazam, akkor nyilván azonnal revidiálom majd én is a stratégiám, mert butaság strucc módjára homokba dugott fejjel ragaszkodni valamihez. Kb. ugyanezt javaslom mindenkinek. ;)

Új hozzászólás Aktív témák