Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyogo83
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
"Amint ez megtörtént tavaly, mivel tudtam a fák nem nőnek az égig, profitot realizáltam fiatban, többet (ha megengeditek a szerénytelen, te teljesen tényszerű megállapítást) mint amennyit honfitársaim 99.99%-a egész életében meg fog keresni.
A másik oldalról viszont ennél jelentősen többet is hagytam benne és szépen berendezkedtem a korrekcióra, mert csodák nincsenek. "
Nem tudjuk mekkora osszegrol lehet szo amit kivett, de gyanitom akkorat vett ki amekkora boven elegendo (akar az altalad emlitett tervekre) es a maradekot bent hagyta.
Nem kezdek el matekozni mekkora osszegrol van szo ami bent maradt, de lehet sejteni. Na most ha ahhoz merem amit kivehetett, teljesen megertem.
Fokent ahogy emlitettem, nyilvan ha ilyen regota benne van, akkor nem exit plan nelkul ul az egesz portfoliojan, valamint biztonsagi stop lossok gyanitom beallitva, ha netalan megindulna a "lufi", akkor tenyleg ne menjen karba a zse, hanem teszem azt 1,5-2 milliard helyett 6-700millaval szall ki. A meglevo melle...
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest