- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Szólánc.
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
YASKATIR
senior tag
"Vagy minden túl drága, amiből nem telik most egy egészre?"
Igen, ez pontosan igy van. Nem veszed figyelembe azt, hogy akik feltoltak a BTC-t, azokat nem erdekli, hogy mi az a BTC, azokat az erdekli, hogy rovid tavon csinaljanak penzt. Ugyan az a helyzet, mint amikor a tech forumokon mindenki azt hiszi, hogy az emberek 99%-a akarja tudni, hogy hogyan mukodik a windows / linux / akarmi, mikozben a helyzet az, hogy az emberek 99%-at nem erdekli, ok egy mukodo rendszert akarnak, es lenyegeben azt sem tudjak, hogy mi az a windows / linux. Barmennyire azt akarja hinni a BTC kemenymag, hogy ez nem igy van, attol meg ez marad az igazsag. De meg az ugynevezett kemenymagbol is van erre pelda, lasd 10k BTC-s pizza es hasonlok
"Akkor még vennél inkább most? "
Lasd elozo kifejtes, itt nem rolam vagy rolunk van szo. Egyebkent en 1.3 euron szalltam be a xrp-be, azota volt mar 2.2 euro is, jelenleg epp 1.6-on van a kraken-en, azaz en nyertem es igazabol csak ez szamit
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest