Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
evko
aktív tag
válasz
Dexar007
üzenetére
Na most, én jelenleg 30 ezer ft-ból is jóval több profotot csinálok, mint 80 ezer ft. A profitról beszélek.
Én nem örülök neki, ha inflálódik. De van olyan hülye, aki a bankba rakja több évre és még ráfizet.
Őt röhögheted, mert számolni sem tanult meg.
Ez nem szerencsejáték.. Semmi köze a szerencsejátékhoz.,Viszont ha semmi út nincs a nagy szakértők szerint, csak az, hogy betesszük ilyen többet vesztel, mint nyersz hülyeségekbe a pénzed, akkor ezek a szakértők azt is mondják már meg, hogy miért/hogyan lettek milliomosok? És a többi.
De tudom a választ. Mindenki lop, mindenki csal, aki 3% hozamnál többre vágyik évente...Én momentán évi 10% hozamért semmibe sem teszem bele a pénzem... Nem hiszem, hogy van értelme 500 ezret beteni évi 50 ezer ft nyereségért. De kinek a pap, kinek a tudom is én.
Az igazság ott van, hogy nem a legeslegeslegeslegaljáról kellene megközelíteni ezt a befektetés témát. Ez épp olyan, hogy bemegyek a vodához szerződést kötni, majd anyázok, hogy hogy átcsesztek...
A bankok/szolgáltatók a népnek a legrosszabb feltételeket/kondíciókat kínálják.
De így van ez jól. Ezeken keresnek a tájékozottak.
Szép napot!

Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Synology NAS
- Konteó topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Óra topik
- EA Sports WRC '23
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Bontatlan! Kingston FURY Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest