- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Igen, itt a probléma, hogy nincs 2 címed.
Valójában ez az egyetlen érdemi probléma.
Nálam ez nem lenne probléma mert én meg tudom adni a saját walletem címét, ahonnan beküldtem CEX-re a kriptót, és megadnám a CEX-es wallet címét, így elvileg tudják validálni ezt a tranzakciót, amiben benne van az, hogy a saját walletemen történt korábbi tranzakciókat is megnézik, és megpróbálják összekötni illegális tevékenységgel, pl hogy nem tisztázott forrásból kaptam a soft walletemre kriptót, amit aztán most próbálok a CEX-en keresztül fiattá tenni.
Van aki eleve úgy értelmezi az egész validálást, hogy csak akkor van értelme, ha eleve soft/cold walletről ment a kripto a CEX-re, mielőtt fiatra váltottad volna. Ez viszont sehol nincs leírva semmilyen hivatalos iratban, amit eddig láttam.
Éppen ezért nem tudja az ember, hogyan validáljon.Ha mindenképpen validálni szeretnél, akkor előtte egy soft walletre küldd át a kriptódat, aztán onnan küldd vissza a CEX-re, így lesz 2 címed

szerk.: de én egyébként továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy a validálási kötelezettség a szolgáltatót terheli, nem téged, aki igénybe veszi a váltási szolgáltatást. Ezért írtam a másik topikban is, hogy magánszemélyként én akkor validáltatnék saját kérésre, ha blokkolná a bank a kiutalást és kérné a validálást.
Eleve a BitPanda is azzal hárítja a validálási kötelezettségét, hogy nem számol fel díjat. Ha nem számol fel díjat, nem kell validálnia sem, ezt szabályzat írja le, mint egyik kivétel a validálási kötelezettség alól:
Nem szolgáltatás: Ha az átváltás nem minősül rendszeresen, ellenérték fejében nyújtott szolgáltatásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Google Pixel topik
- Milyen processzort vegyek?
- Formula-1
- Parfüm topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- DDR1, DDR2, DDR3 RAM bazár, 512mb-1gb-2gb
- Samsung 990 EVO Plus 2TB - 5 év garancia
- LG OLED 55C97LA - talp + fali tartó + távirányító - hibátlan
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest