Új hozzászólás Aktív témák

• Spec

őstag

válasz Ferdzsoo #24926 üzenetére

Sziasztok! Látom itt is ezerrel megy ez a szipi-szupi validálás téma. Nekem is ezzel kapcsolatban lenne kérdésem. Coinbase-es kereskedésről lenne szó. Évekkel ezelőtt (talán 2021-ben) fizettem be több lépcsőben némi pénzmagot a kripto piacra. Azóta azt forgatom. Volt amikor mínuszos volt az egyenleg, most éppen plusszos. Egy jó ideje USDC-ben pihen a tőke. Fiat-ra váltás, és kivétel egy alkalmat leszámítva (talán 2022-ben) nem volt.
    A kérdésem, ha most úgy döntenék, hogy kiveszem a zsét, akkor kell-e validálással szórakozzak vagy sem? Megnéztem több leírást, videós beszámolót, elemzést, és ezek közül szinte mindegyik arról szól, hogy a befelé irányuló Fiat-Kripto, és a kifelé irányuló Kripto-Fiat mozgásokat kell validáltatni. De úgy hogy a kiutaláskori Kripto-Fiat váltás előtti tranzakciót kell validálni, hogy honnan származik a kripto. Na de ez az esetemben nem értelmezhető, mert nem köthető semmilyen tranzakcióhoz, nem egy másik walletből jön a kripto, hanem eleve fent van az exchangen, méghozzá évek óta. Akkor itt most mit kellene validáltanom kiutalás előtt? :U
    Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák