- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Egy laptopon szeretnék BIOS-t frissíteni. A probléma részletes leírása itt található. Nem tudom megoldja-e de eddig ez a szervíz előtti utolsó ötlet.
Ezen az oldalon találok hozzá BIOS-t de a konkrét laptop típust nem ajánlja fel a választási lehetőségeknél. Konkrétan a honlapon van L7300; L7300G; L7300T a szóban forgó laptop pedig L7300X, amit a FuSi honlapja nem is ismer. A pontos típus Fujitsu Siemens Amilo L7300X
Ennek fényében neki merjek-e állni a frissítésnek a fent levő BIOS-sal, illetve le tudnátok-e írni, hogy hogyan működik a dolog, ha a CD image-t szedem le az oldalról. Még nem csináltam ilyet, és nem szeretném elrontani. ISO leszed, kiír, és arról bootol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest