Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
karakpecze21
senior tag
Sziasztok.
Szeretnék egy óriási segítséget kérni.
Haverom vett egy alaplapot és bekapcsoláskor a következő üzenet boldogítja:
"Bad Bios Chacksum. Starting Bios Recovery"
Ez egy Asus-M4A785TV alaplap, gondolom el lett flesselve a biosa.
Semmit nem lehet vele csinálni, állandóan keres valamit a cd meghajtón.
Próbáltunk egy bios frissítést egy cd-re írni, el is kezd dolgozni, majd közli hogy kész, de újraindítás után újból kezdi előről.Van valakinek valami ötlete?
Előre is köszi!
-
salesman
őstag
Üdv!
Travelmate 2410 noti Winflash bios frissítéskor a következő hibaüzit adja:
"Power Check Error"
Mi lehet a gond?Köszi!
-
bognar110
őstag
Hellosztok nekem lenne egy problémám ! Amikor bekapcsolom a gépem vagy újra indítom mindig 2 hosszút sípol és 9 rövidet és nincsen kép ! A gépem amd phenom 9650 quad 2gb ddr2 ram gainward 9600gt golden sample kártya mercury 450w táp asrock alive nf5 esata2 alaplap ! Lehet a táp miatt vagy nem tudom !
-
mattila69
csendes tag
ASUS P4B-MX biosfrissités.Ezt találtam hozzá csak nem tudok angolul....
http://www.wimsbios.com/forum/topic3957.html
Ha valaki segitene megköszönném.Nem tudtam szekeszteni az elöbbit -
mattila69
csendes tag
Sziasztok.
Van egy ASUS P4B-MX alaplap HP AMI biossal(JA.01.01US).Ezt szeretném asus biosra cserélni a 1006-ra.Kellene egy kis segitség .Hogy is álljak neki -
válasz
gamekiller01
üzenetére
nem kell kivenni!
-
gamekiller01
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy gigabyte alaplap bios frissítés után muszáj kivenni az elemet hogy életbe lépjen az új bios? -
Livius
őstag
válasz
Felipe9221
üzenetére
Szedd le ezt P5LD2 BIOS 1903-t, a beta biosokban nem érdemes bízni, gond is lehet velük. Ezt ASUS updtae-al tudod frissíteni, vagy EZ falsh-el, Alt+F2-re bejön bootolás elején. Az EZ flashhez a fájl át kell nevezni P5LD2.ROM-ra, és csak floppyról tudod csinálni.
-
redo665
csendes tag
Sziasztok!
Van 1 M3n-ht deluxe / hdmi alaplapom vettem egy phenom 2 x4 965 am3-as processzort és magonként 3.4Ghz-ből 800Mhz-t ismer fel és mindenki azt mondja hogy frissíteni kell a BIOS-t.
A biost hogy kell frissíteni???????
Full kezdő vagyok és nem értek hozzá.....
Segítségeteket előre is köszi.

-
Már eljutottam odáig,hogy azt irja ki,a bios irásvédett.
ugy tudom ilyenkor be kellene irni egy parancsot ami feloldja a bios-t.
(vga bios cserénél igy volt)
viszont itt nem tudom mi az a parancs amivel fel lehet oldani az irásvédettséget. -
Sziasztok.
J&W 775 p45 chipset-es alaplapon kellene biost cserélni.
mivel a lusta alaplap készitők sz@rtak rá,hogy könnyen megoldja az ember a biosfrissitést igy segitséget kérnék.
abból a kevésből amit felraktak a honlapra leszedtem mindent
a windows alól verzió,mindenre error-t ir.
nincs is tul nagy gyakorlatom az ilyen biosfrissitésben.
amit ott találtam kipróbáltam a lehetőségeket.
volt ott egy pdf fájl és abban van leirva ez-az.
de nem müxik ugy ahogy kellene.
mindenféle parancsot ir hozzá,de nem igazán müködik.
floppyról nem tudom megcsinálni,mert ha megcsinálom a rendszerinditó lemezt,
akkor már nem fér rá a bios
besz@ráslégyszi,segitsen aki ért ehhez.

-
regos
tag
sziasztok!
Abit NF7 v2.0-es lapnál inditáskor áramszünet történt.
azóta felpörögnek a ventik,de csak fekete képernyő van.elem variálás megvolt,reset megvolt.
ramot kiveszem nem csipog.
valami ötlet?
gondolom a bios nem tudott betöltődni vagy megsérült (ezek csak tippek).köszönöm a válaszokat
thx
bye -
kjany
tag
Mivel válasz nem érkezett MSI ügyben, így bátorkodtam használni a Live Updatet.
A flashelés egyértelmű, elindítom aztán jóformán csak nyomkodni kell az entert, rövid idő alatt zökkenőmentesen sikerült 1,6 - ról 1,9 re váltanom, így már hasít is az új CPU.
Ezt jól kitalálták az MSI -nél.
-
Zsolti1987
aktív tag
válasz
Speed limit
üzenetére
Én nem ismerem a lapod biosát, de próbálj meg olyat keresni, hogy q-flash, vagy olyat hogy load bios from drive.
Ott kikeresed a fájl elérési útvonalát, és utána elkezdi tölteni, ha hiba nélkül végigcsinálta akkor örül
Én is ezzel szenvedek most csak egy giga lapon, de nekem vmiért nem akarja a jót... -
Speed limit
tag
Sziasztok
Segítség kellene. Hogy kell Asrock lapon BIOS-t frissíteni pendrive híján külső vinyora raktam a fájlt remélem az is jó de innen hogy tovább?
Köszi előre is
-
Zsolti1987
aktív tag
válasz
Zsolti1987
üzenetére
Ja és próbáltam már f4-el és f5-tel is.
-
Zsolti1987
aktív tag
Sziasztok,
a problémám a következő:indításkor néha kikapcsol a gép, nem indul el elsőre, vaalmint időnként kapcsolgatja a monitort, majd pár kapcsolgatás után kikapcsol.
A gépem: Core i5-750, Gigabyte P55-UD4, Kingston HyperX 1800 CL8 4Gb, nvidia gts250 1Gb, Enermax Modu 82+
Próbáltam biost frissíteni, ott azonban az írás után a q-flashben az alábbi hibaüzenettel szembesültem:
BIOS ID CHECK ERROR.
Többször is próbálkoztam, kikapcsoltam előtte a keep dmi data-t de ugyanaz a hibaüzenetet kapom.
Bármilyen ötletet vagy hozzászólást szivesen várok!
-
kjany
tag
Az MSI -nél ilyen bonyolult biost frissíteni ?
Egy MSI K9N Neo (PCB 1.0) lapra kéne az 1.9 -et felvarázsolni, de nem találok a user manualba egy sort sem a hogyanról, a weblapon is csak a Live Update van ajánlva, én ettől félek egy kicsit.
Gondoltam létezik valami egyszerű mód mint Asusnál az EZ Flash, vagy Gigabytenál a Q Flash, de itt visszaolvasva is elég bonyolultnak látszik a dolog, boot lemez, "file átnevezés" meg miegymás
.
Aztán lehet hogy ez a Live Update egy tökéletesen működő biztonságos valami csak én félek tőle.
Mindenesetre szeretném a más lapoknál megszokott módon egy pendriveról flashelni, de egyenlőre még azt sem tudom hogyan kezdjek hozzá... -
rigo88
aktív tag
válasz
vaspingvin
üzenetére
User manual 57. oldal: Press DEL to enter SETUP / Q-Flash, F9 For Xpress Recovery.
próbáld ki hátha -
vaspingvin
csendes tag
-
BPFeri
senior tag
válasz
vaspingvin
üzenetére
Vhogy igy próbáld (BIOS Reset)

- Áramtalanít
- Cmos clear tüskéket (amennyiben van a lapon ) rövidre zárod pár mp -ig
.. ha ez nem elég akkor..
- Elemet kiveszed
- Elemtartó érintkezőit csavarhúzóval rövidre zárni szintén pár mp-ig
- Elem vissza
- Áram vissza , bekapcs -
vaspingvin
csendes tag
Sziasztok!
Egy eddig számomra szokatlan problémával szembesültem, mikor is frissíteni szerettem volna a BIOS-t, az alaplap gyártója által rendelkezésre bocsátott flash-bios progival (gigabyte @BIOS).
Az alaplap típusa: Giga-byte GA-K8NXP-SLI [link]
A program azt írta ki, hogy a frissítés nem sikerült (flash memory failed ha emlékeim nem csalnak)
és azóta nem indul el a gép, sőt még a BIOS-ba se tudok belépni, hogy kiügyeskedjek valamit, csak nagy feketeség és egy villogó kurzor fogad minden indítás után (azért a procit, memóriát, ram-ot felismeri és utána kaput).Esetleg van valakinek ötlete. hogyan tudnám manuálisan helyretenni az alaplapot, mert így se HDD, se floppy, se CD se USB dev. nem játszik sajnos.
Üdv.: Kovács István L.
-
rigo88
aktív tag
üdv
azt mondták az okosak, hogy a csíkozás mindenféle forrasztás nélkül javítható. ez azt jelenti, hogy szoftveresen. aminek az egyetlen módja a biosfrissítés. frissítettem az www.mvktech.net honlapjáról szedett biossal. a csíkok megmaradtak. kártya kukába.
javítsatok ki ha tévedek
minden - ingyenes - megoldás érdekel. -
braunsveiger
csendes tag
Az a kezdő kérdésem lenne, hogy ha frissebb a procim mint amit az alaplapom BIOS-a
támogat és mindkettőt most szeretném újonnan megvenni, akkor el sem fog indulni a gépem? Lehet-e igy BIOS-t frissítene, vagy csak egy régebbi procival megfrissítem az alaplapot és utánna teszem bele az új procit. -
ezt találtam; Averatec SL3150H-01 Bios update version R101Z (2005.03.31.) link
mivel az averatec 3150 széria több - bios - típussal is kiadásra került, ezért a frissítés csak azonosság esetén! amit az everest kiír, az gyakran nem mérvadó, pontatlanok az információi ilyen téren, az a biztos, hogy a bios verzióját a bios felületén olvasod ki! -
Z_zoli
csendes tag
Honnan lehet letölteni egy biosz újabb verzióját??
üdv.Zoli -
klambi
addikt
bios-t szeretnék frissíteni, de 1 régebbi laptopon
Mező Érték
BIOS tulajdonságai
BIOS típusa AMI
BIOS verzió Version 07.00T
Rendszer BIOS dátuma 07/21/03
Video BIOS dátuma 01/28/03BIOS gyártó
Cégnév American Megatrends Inc.
Termék információ http://www.ami.com/amibios
BIOS frissítések http://www.esupport.com/biosagent/index.cfm?refererid=40Problémák és javaslatok
Javaslat Are you looking for a BIOS Upgrade? Contact eSupport Today!
Javaslat A rendszer BIOS 2 évnél régebbi. Szükség esetén frissítse.
Javaslat A videó BIOS 2 évnél régebbi. Szükség esetén frissítse.ez a kérdés, lehet-e van-e ehhez frissebb bios, meg érdemes-e egyáltalán?

-
Z_zoli
csendes tag
Hello Szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudnám frissíteni a gépem bioszát...
típus: i845pe-8736x (intel)
a biosz típusa ami most rajta van: Phoenix 6.00 PG
a válaszokat előre köszi
üdv. Zoli -
Felipe9221
csendes tag
üdv!
help!BIOS-t szeretnék frissíteni valaki leírná h hogyan kell lépésről lépésre egyszerűen.
az is nagy segítség lenne ha valaki hozzá értő megnézné nekem h meik bios a megfelelő nekem!!!asus p5ld2 alaplapról van szó itt néztem hozzá biost:http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us nemtudom meik lenne nekem jó!!!!!!everestel megnéztem biosom tipusa AMI bios verzoja 1401
azért akarok biost frissiteni mert vettem 1 sapphire 4850 1gb vapor-x videokarit és néha újra indul a gép csak úgy nem melegszik semmi +nem játék közben csinálja azt írták valszeg a biosommal van gond.
remélem valaki tud segíteni előre köcce -
Speeedfire
félisten
sziasztok
kicsit láma kérdés lesz
már sokszor updateltem biost be azoknak kint volt az oldalán h melyik szoftverrel csináljam
ehhez az alaplaphoz milyen flashelő progi kellene?
megvan minden hozzá csak az amivel kellene nincs
award bios van rajta, de az award oldalán annyi minden van h nem igazodok ki rajta -
mano13
csendes tag
Sziasztok.
Tudna nekem segíteni valaki? Phoenix biosomat frissíteném, de nem találtam sehol frissítést hozzá (Lenovo IEL10-es lapom van). Meg szeretném a video Biosomat is frissíteni mert már 2évnél régebbi (Mobile Intel 965 Express Chipst family / Intel GMA X3100). Ha letudnátok írni a frissítés menetét azt is nagyon megköszönném.
Előre is köszöntem. -
falco5
tag
Sziasztok!
Már írtam az alaplapom topicjába, ott nem tudtak segíteni, most megpróbálom itt is.Tegnap egy SAfeGuard Easy nevű lekódoló programot dobtam fel a gépre. Ez a progi már a bootoláskor kéri a jelszót, aminek hiányában nem tölt be az oprendszer, se a boot menü. Na most a progit windows alatt telepítettem oda írtam be a felhasználó nevet és jelszót is. Viszont amikor újra indítottam, sajnos azt kellett tapasztalnom, hogy DOS-os kezelőfelületű a program. Kérte az azonosítót és a jelszót. A probléma hogy a jelszóban van egy ékezetes betű amit nem tudok beírni emiatt a gépet sem tudom használni. Valaki tudna segíteni?
Bármi ötlet? Milyen billentyű kombinációval probájam beírni a az 'é' karaktert, amit egyébként az azonosítónál ALT130 kóddal be tudok hozni, de a jelszónál nem ír erre karaktert.
Esetleg az alaplappal kéne valamit csinálni? Resetelni?
Előre is köszönöm a hozzászólásokat. -
sTemplar
csendes tag
Sziasztok!
ASUS A7N8x-E Deluxe alaplapban frissitettem a Biost, az awdflash programmal paraméter nélkül indítottam, kérdez felelek játékkal végig is ment a frissités, müködik is az új Bios, csak nem teljesen úgy mint számítottam, vissza kellene raknom a régit.
Viszont a fenti módszert követve a tényleges Bios írás indítása helyett lefagy a program.
Akár a lementett eredeti biost akarom visszaírni, akkár az ASUS-tól letöltött az eredeti verziószámával egyezző bios fájlt probálom beírni.Semmi írás nem történik, mert a gép újraínditására müködik ahogy a probálkozás előtt.
Egyébként is mutatnia kellene a programnak hol tart az írási folyamat.
De nem mutatja és hiba üzenet sincs.Átnéztem a bios beállításokat de nincs olyan beállítás ami írás védetté tenné.
Mi lehet a probléma és mi a megoldás? A fájlok sérülése kizárható, azt ellenőriztem.
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Engem érdekelne BIOS frissítés egy Acer eMachines E510es gépre.
A windowsos bios frissítést próbáltam,de beszart az OS(W7). Mit ajánlotok,hogy próbálkozzak. ESetleg van itt olyan aki már frissített ilyen gépnél BIOS-t? -
ne_nezze
aktív tag
válasz
Antigabo
üzenetére
ha minden kötél szakad akkor biosiras.hu
ha cserélhető a bios-chip és nem forrasztva van, akkor életre keltheted egy jó, kölcsönchippel is a gépet. ha beindult a masina menet közben vissza kell tenni a rossz chipet és felflesselni, de ezúttal egy hozzávaló biosszal.
-
Antigabo
tag
Bocsesz !
Volt egy ASUS P4PE-X lap azon meg egy régi BIOS egy olyan chipen amit Unknown-nak látott az ASUS EZflash - nekiálltam frissíteni (1004-ről 1007-re) erre a barom állat törölni törölt a chipről de az újat azt már nem írta rá !!!
Nagy fekete szar tekint rám indulás után - gondolom ezt a chipet el lehet dobni...
Kérdésem az hogy honnan és milyet érdemes szerezni amin LEHET is biost frissíteni
Mert ezen nem lehetett csak törölni (de azt meg minek engedi akkor ?)
később láttam a manualba hogy ha a chip unknown akkor nem nyerő...
én nem tudtam hogy ilyen szar is van ami nem okosítható csak elbaszható...

-
keke69
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!
Mióta frissítettem a biost azóta nem bootol be dvd-ről,állandóan csak betölti a windowst!
Gondolom valamit elállított,amit vissza kellene állítanom.Azt szeretném kérdezni mi lehet a baj!Köszönöm!

-
válasz
zotyes44
üzenetére
mert esetlegesen a bios beállításában szereplő 166 mhz jelenti a memória 333 mhz effektív sebességét!
mellesleg a memóriák aktuális sebessége mástól is függ(het) mint a bios beállításától; proci fsb...stb, ezért kellett volna megnézni a cpu-z által kiolvasott adatokat.
de akkor sok sikert a bios állítgatásához, majd gyere másik gépről is, ha a jelenlegit úgy elállítottad, hogy már el sem indul...
-
zotyes44
csendes tag
Segitséget kérek ha valaki tudná,hogy miért nem tudom választani biosban a ram Mhz jelét 333-ra csak 166-ot enged.
-
válasz
zotyes44
üzenetére
bios az alaplapodhoz itt; link
a bios régiségére inkább semmit sem írok, 2003 tényleg régen volt, de nem hiszem, hogy az okozná a problémát - ha van egyáltalán ilyen jellegű probléma...
de rövidre lehet zárni a dolgot, az alábbi hozzászólásomban linkelt cpu-z letöltésével és futtatásával megnézheted, hogy valósan mennyit fut a memóriád; link
ha a második képen látható részen a DRAM Frequency ~ 166 mhz lesz, akkor maximumon megy a memóriád, vagyis 333 mhz-en!
és mint a cpu-z is van effektív és valós sebesség, úgy a bios is mutathat 166 mhz-et, és az alapján (double data rate) 333 mhz-en megy a memóriád! -
válasz
zotyes44
üzenetére
a szóban forgó alaplap nem kezeli a ddr2 modulokat, és a 333mhz-es memória az ddr!
az alaplap az alábbi modulokat kezeli;
2 x 184-pin DDR DIMM socket support DDR333/266 DDR SDRAM
2 x 168-pin SDRAM DIMM socket support PC133/100 3.3V SDRAMhol nézted, hogy csak 166 mhz-en fut a 333 mhz-es modul?
csak mert a ddr-333 memória órajele 166 mhz (csak ugye a ddr = double data rate)
bővebben; link -
zotyes44
csendes tag
Sziasztok! tudna valaki segíteni miért nem megy a 333Mhz-es ddr2 ram csak 166Mhz-en Az alaplapom ECS P4S5A/DX+ Elöre is Köszönöm a segítséget.
-
fgeri2009
csendes tag
És ezt vakon meg lehet csinálni? Mert a kijelző be se kapcsol
-
tupacamaru
veterán
válasz
bence020
üzenetére
Az alaplapod CD-jén megnézed hogy hogy van felírva a BIOS-od neve. Valami xy.rom. Letöltöd a legújabb BIOS-t, átnevezed arra ami a CD-n szerepel és ezt az átnevezett fájlt felírod egy sima CD-re úgy hogy a végén lezárja a CD-t. Újraírható CD-vel nem mindig működik a dolog de lehet egy próbát tenni. Beteszed a CD-t és beinditod a gépet és ha szerencséd van akkor besüti az újat. Lehet hogy Alt F2-őt kell nyomni bootoláskor hogy elkezdje beírni. Legalábbis az én Asus P4-es lapom meg tudja ezt csinálni.

-
válasz
fgeri2009
üzenetére
van, de hogy abban a notiban hol találod meg, azt passzolom...
van olyan noti, ahol elég csak az alját leszedni, és már látod is a cmos elemet, de olyan noti is van, ahol darabokra kell szedni, mert az alaplap hátuljára tették, jól eldugva...
sőt, bizonyos notikon reset gomb is van erre a célra az alaplapon! -
fgeri2009
csendes tag
Hali,mintha a kijelző megadta volna magát semmit nem mutat.esetleg notikba nincs olyan elem ami az asztali gépekbe is szokott lenni hogy resetelni lehessen a bios-t?

-
bence020
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy ez BIOS frissitési hiba -e. Egyik nap azt irta ki a gép hogy boot error vagy valami hasonlót és erre fogtam az alaplaphoz kapott CD-t és arról frissitettem a BIOS-t. De kiderült hogy az egy régebbi verziójú BIOS volt. Miután sikeresen frissitette a BIOS-t utána már nem akart rendesen beindulni a gép. Vagyis addig eljut hogy a billentyűzeten felvillan a 3 jelzőfény de utána kialszanak és ezután 1 husszú és 3 rövid sipolás hallható ami azt jelenti hogy nem talál VGA-t. Szerintem azért mert az szinte biztos hogy a BIOS ezen verziója nem támogatja a mostani processzoromat. A videókártyát nem tudom miért nem látja és igy gyakorlatilag nincs semmi a monitoron.
Gépem: ASUS M2N alaplap
AMD Athlon X2 64 6000 processzor
2x4gb 800mhz ram
gigabyte 9600 gt 512mb videókártya
sata2ös winchesterekErre a problémára kéne megoldás nekem ha van. Vagyis egy BIOS frissitést kéne csinálnom (legfrissebb BIOS)-t "vakon" és hogy?
-
geza12
aktív tag
Hali.Szerintetek a bios frissítéstől ugrik a garancia?
-
válasz
fgeri2009
üzenetére
ha a bios frissítése közben lefagyott a rendszer, akkor az valószínűleg szerviz lesz...
semmire sem reagál? a bios felületére sem enged be? boot képes a noti jelenleg valamilyen telepítőről? gondolom nem, de hátha...
a bios beállításában a merevlemez átviteli módjának a beállítása/átkapcsolása (ahci/ide) nem befolyásolja a garanciát! -
fgeri2009
csendes tag
hali mindenkinek !
Egy olyen kérdésem lenne,hogy van nekem egy hp compaq 615 ös notebookom.1 hónapja vettem az auchanba.eredetileg vista volt rajta és a biosba át kellet állitani ide re.
ezzel még nem is volt probléma csak most XP van rajta és az este letöltöttem a HP oldaláról az Xp hez valo drivereket. Közte volt egy bios frissitő is.feltettem mindent a végére hagytam a frissítőt és telepítés közben beadta a kékhalált.kikapcsoltam és utána kapcsolnám be a gép az beis kapcsol de nincs kép.meg villog a capslock fény.billentyűzettel nem bírok vele csinálni semmit akármit nyomok.Tudnátok segíteni?meg a másik kérdés hogyha ez garanciális,akkor is él a garancia ha a biost átállítottam ide re?
Előre is köszi mindenkinek.
-
pckownz
őstag
Sziasztok. MSI g31m v2 lapomon lévő biost szeretném frissíteni. Win7 rendszerem van. Letöltöttem az MSI live update programot, azonban az csak vga drivert akar nekem frissíteni. Fogtam, letöltöttem a legújabb biost, de leírás hozzá csak Win98 illetve XP alá volt, rendszerindító lemezzel, floppy meghajtóm nincs.
Volt benne egy .exe is, amit nem sikerült elindítani semmilyen kompatibilitással sem, csak egy hirtelen fekete képernyő és kész. Valaki segítsen, hogy hogyan is tudnám frissíteni a biost.
Üdv.Erre már az azonnali alaplapos kérdések topicban linkelt egy leírást attiati, de ahhoz ahogy elnéztem szükség van egy cd íróra, ami nem áll rendelkezésemre.
-
geza12
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy AMD-s MSI alaplapokon (790-es) Hogyan kell biost frissíteni?
Úgy mint az asuson és abiton vagy meg lehetoldani olyan könnyen mint a gigabyte-nál és az asrocknál?
Válaszokat előre is köszönöm. -
attiati
veterán
Nálam is F, de ugye bootnál eltűnnek a vinyó partíciók kiosztásai.
Win98 boot cd-nél a cd-támogatást választottad?Jah, hogy satas, hm ahhoz nem értek, lehet, hogy nem jó hozzá a win98 bootcd-ben a driver.
szerk:
látom nem dos korszakban nőttél fel
Nem cd D: a parancs, hanem simán d:de nézd meg, hogy ír e ki valami error-t a win98 driverek betöltése alatt, lehet, hogy nem jó neki a cd driver
De tlac személyében jött a gigabyte erősítés

-
pohár
félisten
Baaaazz, nem enged az A meghajtóról váltani a cd D: paranccsal...
De amúgy a dvd meghajtó E a winfosban...Jah és satas az író...
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black - Garancia: 2034.10.07 ALZA
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- s 775, s1156, s1366, s1155, s1150, s1151, s2011, s1200, s1700 , s1851 notebook alaplapok, bontás
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

besz@rás

P4PE-X 

látom nem dos korszakban nőttél fel