- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NwL
tag
Hali!
Van egy elég idegesítő problémám.
Adott egy Asus P5LD2-VM/S alaplap és BIOS-t szeretnék frissíteni, mert új processzort szeretnék bele rakni (Intel E5300) és kell hozzá a frissebb BIOS.
Próbálkoztam az Asus Update progival, hiba üzenetet ír ki: The model of the BIOS image doesn't match the BIOS ROM currently present. Utána csak exit van.Az Asus hivatalos honlapjárol töltöttem le hozzá a BIOS ROM fájlt (már vagy 6 verziót).
Tények: Az Asus honlapján csak simán P5LD2-VM, alaplap van, de gondolom az nem gond, mert az Everest, Asus PC Probe és a windows alapú update progi is így írja ki. (P5LD2-VM)
A /s az nincs ott. De az alaplapon így van rajta: P5LD2-VM/S.
Próbálkoztam floppyról, szintén hibaüzenet: nem egyezik a bios verzió...Ötlet?
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest