- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
f27
senior tag
Egyik nap nem keresett valaki G84-603-A2 gpu-t?
Ma erkezetek 2012-es 40-edik heti ujak. -
f27
senior tag
-
Gigabyga
aktív tag
válasz
ielektros #6891 üzenetére
Én még mindig maradtam az lrf-s beszállítónál asszonyka jól elbeszélget a csajszival.
Most rendeltem 026,703,730,740 chipeket.A 700-as chipek nekem 8000 forint körül jönnek majd.Azt szeretném bepróbálni,hogy golyózatlan chipet beszerezni mert a 700as chipek 215körül csúnyán barnulnak és inkább felteszem olmossal(már mindet)
#f27# kaptam én is úgy gépet szerviztől,hogy meglett javítva 1évet állt,amikor jöttek érte 1 napot ment.nem tudni ki csinálta,azt mondták vlmi pesti cég 10/8as hiba aránnyal dolgoznak(tak)
-
Mekkora egy tróger f@szok vannak itt a HWA-n; májusban javítottunk egy gépet egy majomnak (mert most már így fogok róla írni); elromlott újfent a gépe, nem kapcsol be. Bepróbálkozott, hogy csináljuk meg garanciába, mondtam neki, hogy már a 90 napon is túl vagyunk, meg szerintem most más baja van a gépnek, mert mi GPU hibával javítottuk anno. Meg is beszéltük, hogy behozza természetesen INGYEN megnézem neki mi lehet a baja a gépnek; közben sunyi módon kezdeményezett értékelést a HWA-n ami visszaigazoltam és beírt nekem 3 negatívot. Természetesen nem hozta a gépet. Legyen rákos az ilyen és fossa ki a saját belét! Nem ajánlom neki, hogy a környékünkre merészkedjen...
-
-
ielektros
senior tag
Ja, en
Mar mondjuk 8.1. De az elso naptol kezdve az van. Eloszor muszaj volt mert nem akartam az ugyfelekre hulyen nezni hogyha kerdeznek valamit. Azota viszont egeszen megszerettem.
En azt nem ertem, hogy miert nem engedi telepiteni. En csont nelkul telepitettem az osszes szokasos cuccot a gepre. Bar azota sem volt ilyesmi gondom.Benji: Ne mar. En nem mondtam ilyet... Elmondtam a sajat velemenyem. Ettol fuggetlenul komolyabb helyeken sehol nem lattam direkt melegitos sablont. Es ennek (es sok mas tapasztalatnak) az eredmenyekent en kezdoknek nem ajanlom. Nyilvan azt ajanlom ha szoba kerul amit jobban ismerek es amivel meg vagyok elegedve. A direkt melegitos nyavaja az nem tartozik ezek koze. Elhiszem, hogy tudsz vele dolgozni, ketsegem nem volt semennyi e felol.
Mas:
Rendeltem par G86-771-A2-t egy nemet cegtol. 3db-ot elsonek, hogy lassam mennyire megbizhato a cucc. Erdekes. A chipek szepek, megvizsgaltam, semmi refurbished nyom nincs rajta. Egy szeriabol valonak tunnek.
Tegnap rendeltem, ma mar meg is erkezett. Darabja 39€ volt bruttoban ami 32.77€ netto. Ami google szerint 9780Ft. Ez mar azert egesz jo ar szerintem. Viszont most jon a "feketeleves". Erzesem szerint vadi uj chipek, hibas golyozas miatt szorhattak ki oket vagy ilyesmi. Nincs vele tapasztalatom, hogy ez mikent mukodik. Az egyik chipen egesz szepek a golyok, a masodikon a lap kozepe fele elegge nyomottak. A harmadikon hianyzik 2db es van egy ket tul kicsi. PbFree mindegyik. Ha az a helyzet amit leirtam akkor nagyon jo a cucc mert legalabb null km-es chipek. En meg ugy is mindig lecserelem a golyokat olmosra (fo a kornyezetvedelem)... -
nahunn
tag
bocs egy kis offért
B****a sz***a az a***át a Windows 8. (ügyfél gép persze)
Letöltök egy Adobe telepítőt az adobe.com-ról és megveregeti a saját vállát, hogy a smart screen megakadályozta a telpítést.Van aki használ 8-at és megbarátkozott vele???
-
Arion99
csendes tag
Acer TM290 el kinlódok, melegszik az ICH4, de nagyon... a gép bekapcsol, ledek felvillannak de más semmi.. processzor épp csak langyos. Tönkre tud menni az ICH4? Túl öreg gép ahhoz h BGA-zni értelme legyen... esetleg ötlet?
-
Router
őstag
Dell Inspirion mini-re van valakinek ötlete?
KBC melegedett, kicseréltem újra (nagy köszönet kikihunnak érte!), most már minden kap tápot kivéve a CPU. CPU tápvezérlő ISL6261 megkapja a tápfeszeit de a VR_ON vonalon nem mérhető semmi - ezt a KBC indítaná közvetlen de nagyon nem csinálja. Biost már újraírtam, továbbra is fennáll a hiba.
-
kikihun
csendes tag
Gyanítom Lx3
-
mobileman
senior tag
Nah, megint keresek valamit, most egy Lenovo X200 ( NEM TABLET) akku kellene, nincs valakinek elfekvőben, amivel meg tud karácsonyra szánni?
-
Gigabyga
aktív tag
Helló.
HP Pavilion dv6 1120eh kapcsolási rajza van valakinek?
Melegszik a RT8206B IC táp bedugása után egyből. IO chipet már cseréltem rajta. Továbbra is melegszik QFN kicserélése után is. Mi lehet a hiba?
-
Benji77
aktív tag
Maxim 8731AE IC-t mivel lehetne helyettesíteni?
-
beeper129, nahunn : Köszönöm szépen az infót, holnap neki is ugrok
-
ielektros
senior tag
Nincs rutinom szinte semmi telefonokkal. A beazottakat hordjak hozzam eloszeretettel, Azokat rendszerint megmentem es cserelek egy kijelzot ha kell. Ennyi. Azt tudom, hogy orrba szajba ragasztva vannak sokszor a chipek.
Nezz korul neten, ha konkretan rakeresel szervizes forumokban akkor tuti van info rola. De sajnos en sokat nem tudok mondani neked.
-
ielektros
senior tag
válasz
Arion99 #6869 üzenetére
Az raadasul nagyon sok erte. En valami 160 euroert vettem ebay-en. Ezek utan ha extrakent valami vacak stencil keszlet is van hozza (a vacakot ugy ertem, hogy nem praktikus, direkt melegithetos, etc...) akkor az sem er egy loteri kivert kutyat sem. Hidd el, nagyon nagyon nagy csalodas es mergelodes lesz belole es ha nem sikerul eladni akkor egy torekeny orokre idegesito lom a padlason vagy pinceben.
-
Router
őstag
válasz
ielektros #6864 üzenetére
Telefon BGA. Jó , hogy feljött a téma, épp akartam is kérdezni tőletek.
A minap megkeresett egy barátom iPhone wifi chip cserével. Egy QFN IC-ről lenne szó. Ajánlás szerint reflow elég lenne neki de nem nagy pénz az alkatrész úgyhogy inkább kicserélnék. Ebben a műfajban mire érdemes fokozottan figyelni? Az új chip szűz lenne, de nincs sablonom a pasztázáshoz meg egy készülék miatt most nem veszek az biztos.
-
ielektros
senior tag
válasz
Arion99 #6863 üzenetére
Semmit nem er. Vagyis pont annyit amennyibe kerul.
Telefon BGA-kat eselyed van cserelni vele, de azt meg lassan mar "barmivel" lehet. Igazabol ez semmi mas csak egy kontrollalatlan infralampa. Ossze vissza kapcsolgat ki-be aztan egyszer csak jo meleg lesz az egesz munkadarab. Ennyit tud. Es ezt sem uzembiztosan. En nem adnek erte egy gyalult tokot sem. Volt ilyenen nalam kb 1 napig. Hittem a csodakban.
Annal tobbet ert ez is:
-
Arion99
csendes tag
Sziasztok.
Van valakinek tapasztalat a Puhui (IRDA) T862++ ról? Szakmabeli vagyok de még nem BGA-ztam szeretném megtanulni. Mennyit ér ez a gép keveset használtan?
-
kikihun
csendes tag
válasz
ger15xxhcker #6861 üzenetére
Privi ment.
-
ger15xxhcker
tag
Sziasztok!
Esetleg vkit érdekel egy HP COMPAQ G62 CQ62 AMD alaplap (610161-001) ami nem ad képet? Van hozzá új északihíd : AMD 218-0697014 és egy vga chip is : ATI 216-0749001. Az alaplapon minden más jó. Ha érdekel vkit írjon egy privátotképek: http://data.hu/get/7224927/alaplap_chipek.rar
-
ielektros
senior tag
Na miva´? Mindenki bájglit hegeszt?
-
Persze, előző napon vette. Azért adtam neki vissza, mert becsületes volt és elmondta, hogy ő rontotta el (mondjuk egy BIOS frissítéstől nem szabad tönkre mennie az alaplapnak) Jó ügyfelünk. Elméletileg be tudom garanciáztatni az alaplapot. Gyakorlatilag nem veszi fel a telefont a beszállítóm
Mondta már előtte is, hogy lekapcsolgat a gép 30 percenként ezért mondtam neki, hogy hozza be; megnézem. Aztán nem bírt magával és BIOS-t frissített.
-
Asus X55A-hoz lenne esetleg valakinek BIOS-a?
Ügyfelem sikeresen tönkretette a tőlem vett gépet -
mobileman
senior tag
Ha már ki lett beszélve, hogy kinek milyen pákája, és mennyi munkája van, akkor utána ide is lehetne egy kicsit pillantani:
wanted, kellene 1db nvidia G84-602-A2 új chip, van valakinek elfekvőben?
-
ielektros
senior tag
válasz
KillHates #6830 üzenetére
Jaja nem olyan nagy baj ez. Legalabb lesz par nap amikor nem a sok vacakra lehet csak koncentralni. Nem is eroltettem mar az utobbi napokban en sem ha nem volt muszaj. Ha sok a bennmarado cucc az unnepekre akkor 27-en mindegyik felhiv, hogy megkerdezze mi van a gepevel. Hat ez kell a fenenek.
Na a januar az itt nagyon gyengen indul mindig de ha eszhez ternek akkor pfff. Ez olyan Januar 13-14. Utana aztan agyverzes.
-
Gigabyga
aktív tag
QL-es proci van benne.
-Szétveri az IGP?! azt meg hogy?! :S
Bios elem mindig rajta van igaz 2.9V de attól még mennie kellene.Gondom az,hogy ehhez nem találok biost file-t..De még kapcs. rajzot sem.
Leöltöttem valahonnan egy exe-t kicsomagoltam,de nincs benne egy deka rom/bin/fd kiterjesztésű file. -
Gigabyga
aktív tag
válasz
ielektros #6822 üzenetére
Nálam is vannak céges meg magánszemélyektől behozott gépek,de alkatrészre várnak.
Most a sajátokkal szívok mind a 2ő ugyan azzal a hibával küzd.Az Acer 5536 amd igp csere 2x is újra,bios írás,új 2032, és továbbra sincs kép.
Illetve egy Fuji amilo pa3553-as végig van melegítve az összes chip IGP/GPU/SB ezek mind amd-s chipek.
Hasonló géppel próbálkoztam összes chipet kicseréltem és továbbra sincs kép.
Ehhez nincs kapcsolási rajzom se :SValaki találkozott ezzel a kategóriával,vagy ilyen hibával?
-
f27
senior tag
-
ielektros
senior tag
Mekkora mozgas van Magyarorszagon szervizeles teren most igy karacsony elott? Itt ma meg volt, de naprol napra kevesebb. Szerintem Penteken konyec aztan majd januar kozepen csorren meg a telefon eloszor.
Nicht schön.
-
-
ielektros
senior tag
Szerda is van, delutan is. Jon a karacsony. En elmegyek megiszom par sort. Mara eleg volt.
-
ielektros
senior tag
-
f27
senior tag
válasz
ielektros #6815 üzenetére
Na en badoghegesztesre olyant hasznaltam mint ami neked van a sor vegen
A hegy nemlehet csofadt hiszen 1 hetes hegy vastagsaba nem olyan vastag mint egy cigareta olyan vastak es 4cm hoszu.
Az egesz pakabetet belecsuszik a belsejebe.
Azert tunik nagynak mert az egesz paka benne van.
Elobe egy pici az egesz.
Szeretem mert a hegy vege fel cm szeles lapos konyen lelehet vele tisztitani az alaplapot kb 10 s alatt.
Soha nemszedett fel foliat ugy mint az erre gyartott ekalaku szarok ami osszegezve nagyobb es kenyelmetlenebb is mint ez a sima hegyFinom munkara en is kis hegyet hasznalok,a tunel is vekonyabbat.
-
ielektros
senior tag
Nem tudom nalunk nincs "hugyengules" effektus
Pedig nem hasznalunk badogos szerszamot. De olyan csoffadt a hegye annak a pakanak, hogy meg csatornat se forrasztanek vele
Ezeket a hegyeket hasznaljuk mi az i-Con-al.
A Metcal nincs itthon az a masik muhelyben van. De nagyjbol ezekkel a hegyekkel hasznaltam.
-
Kocska89
tag
Én ilyen pákát használok. A céges kiárusításon vettem. Megvagyok vele elégedve
-
f27
senior tag
-
mobileman
senior tag
wanted, kellene 1db nvidia G84-602-A2 új chip, van valakinek elfekvőben?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Büszke apukák és anyukák topikja
- EA Sports WRC '23
- Milyen videókártyát?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- iPad topik
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest