- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
Erdekes a fellvetes de tulajdonkeppen itt meg a PH-nak javitod a hozzaszolasaiddal a talalati statisztikajat amitol ertekesebb reklamfelulette valik
A helyzet az ugyan az. Ha most mas neven inditotta volna akkor sem lenne mas a gyerek fekvese. De szerintem jobb ha ezt tovabb nem itt targyaljuk ki. Es messze van meg az alagut vege.
f27: te mibol nem csinalsz sokat?
-
nahunn
tag
válasz
mobileman #6381 üzenetére
Nagyon szeretlek benneteket fiúk, főleg KillHates-t az önzetlen segitőkészsége miatt,de
én személy szerint azt nem támogatom, hogy a ti céges domainetek neve alatt halmozzunk fel egy
ekkora adatbázist, annak minden kizárólag a Ti cégetkre, szervizetekre vonatkozó előnyével.
Persze mindenki döntse el maga, hogy Ő mit gondol erről, de ez szerintem túl van azon ami belefér a
kölcsönös segítség nyújtásba.
Lehet dobálni a sarat. -
albi31
aktív tag
válasz
Benji77 #6390 üzenetére
az nem mérvadó hogy honnan jön,szinte mindenhonnan jön munka Soprontól-Debrecenig bezárólag!..és én és most már mackó-n kívül nem tudok senkiről,de ezek szerint valakiknek még megjöhetett a kedve,vagyis,tudok még valakit,de azt hittem,hogy ő Bp-re költözött,így még ő lehet hogy tb-n csinálja,régi motoros,előbb kezdte az infót mint én,mondhatnám,hogy sokkal előttem,mert még ő rakott össze nekem gépet 1995-be vagy 1996-ba(és az elektronikát vágja!),1999-től már saját magam!
-
f27
senior tag
válasz
Benji77 #6390 üzenetére
Azert amiert en pestrol kapok havi 50 db es minden telepulesrol parat ahol ti is vagytok.
Es azert amiert te is kapsz fejermegyebol gepeket es pestrol is.
Szerintem az hogy ki honnan kap lenyegtelen.
Akit ismernek oda kuldik.Amugy akit en ismerek van gepe de nemnagyon dolgozik kivulre mert nincs ideje ra.
Inkabb kocsikat butykol a garazssoron -
Gigabyga
aktív tag
válasz
Benji77 #6390 üzenetére
Mivel elég új a cég és a jelenlegi formájában nem lehet hirdetni ezért a magánszemélyes lefedettség igen serény
Cégektől kapom a legtöbb laptopot,illetve aki meglátja a "hirdetést" az hozzám hozza.
Én nem nagyon tudom,hogy mennyi és milyen szakik vannak tb-n...
Hozzám bejöhet bárki aki erre jár megnézheti hol(az az láthattátok) és hogy dolgozom.Lehetőségeimhez mérten próbálok minőségi,igényes munkát kiadni.. -
Bournetti
csendes tag
Ha van valakinek Lenovo Y560p hez schematics ja, az legyen szíves írjon nekem privátot, megveszem.
-
mobileman
senior tag
Figyelem mindenki!
Új fórum, és valódi szakmai alapon, témákra bontva, elindítottam itt: [link]
Az itteni régi motorosok adminisztrátori jogokat fognak kapni!
Mivelhogy még látjátok, hogy üres, így ajánlatokat várok a fórum kategóriákra! -
albi31
aktív tag
válasz
Gigabyga #6377 üzenetére
Már múltkor megbeszéltük,hogy abban a hitben voltam,hogy rajtam kívül senki nem művel BGA-s javítást Tb-n,már te magad személyével rögtön megcáfoltál még akkor is ha nem olyan régóta műveled) ,ezek után meg már nem csodálkozom semmin,és nyilván,mivel "nem ingem"nem is veszem magamra!...bár én nem tettem volna fel így ezt a kérdést!
-
Gigabyga
aktív tag
Húúú jó hosszú volt végig olvasni a sok "szakmai" hozzászólást....
Nem tudtok esetleg TB-n más BGA-val foglalkozó embert?!
Jött hozzám egy Asus laptop..állítólag egy szerelőnél volt aki nem tudta javítani..
Gépben egy darab csavar nem volt,bekapcsolásnál csipogott pattogott össze vissza,de volt amikor be sem kapcsolt...
"Szétszedem"...Ez fogad a burkolat alatt...itt már kezdtem aggódni...
Lehúztam a fekete szigetelő réteget alatta egy fekete szigetelő szalag darab fogadott..és ezt rejtetteezt az smd forrasztást űberelje valaki...
-
Bournetti
csendes tag
Szerintem az autofókuszra gondolok.
Nagyon sok fényképezőgép nem tud rendesen ráközelíteni egy nyákra. Most vagyok CCD kamera vásár előtt, amivel a forrasztásokat szeretném nézni, s megint egy olyan témába ütközöm bele amihez nem értek, de úgyis bele kell másszak...
Már látom előre.
-
ielektros
senior tag
válasz
Bournetti #6362 üzenetére
Ezen a rajzon (Y430) 49-es oldalon a ket alkatresz tortenetesen igy nez ki
PC136 - 1µF 6.3V
PC139 - 10nF 25VDe ez egy Y430-as gep. Bar szerintem ez a resz nem sokban kulonbozhet.
DE NEM SZENTIRAS! nezz utana te is.
-
-
Bournetti
csendes tag
Üdv!
Tudja valaki, hogy a Lenovo Y560- Y560p nél az alaplapon lévő pc136, pc139 jelölés milyen alkatrészt takar?
Honnan lehet ezeket megtudni, illetve beszerezni őket? Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm. -
Tamás9x
őstag
válasz
Kocska89 #6357 üzenetére
Nagyon sok kártya volt már nálam, és abból rengeteget nem vállaltam el, mivel 90%-a ilyen mint amiket feltettél az előbb(ismerős a sztori amikor nem volt hozzányúlva, majd miután kézhez kapod tocsog valamitől?).
Azt nem tagadom, hogy lehetett nálam, de ilyet vagy hasonlót soha nem adok ki a kezemből, még amikor odapörköltem a legelején gyakorlás céljából akkor is letisztítottam utána, és hígítóval mostuk ki a fluxot a gpu alól.
Sóstóhegyen nem egy önjelölt illetőt ismerek, szintúgy a városban akik hasonlót művelnek, ez nekem inkább sütőnek tűnik, túl barna az a valami.
Igen írtam, hogy használatlan, míg haza nem viszi a gépet és lecseréli saját pasztára, brahiból. Csak nem gondolod, hogy ezt egy idegennel eljátszanám?
Jelenleg egy CMP-AF558 van alsó fűtésnek és egy hőlégfúvó felsőnek XMT612 PID vezérlővel.
Ha én csináltam volna akkor tele lenne az internet hasonló képekkel, és nem lennék képes leszedni ezek szerint szenesedés nélkül semmit: [link]
Az arcomból szívesen vissza vennék, de sajna mint látod nem csak nekem kellene máshogy viszonyulni a dolgokhoz. Az utóbbi 2-3 oldalon elég szépen elharapódzottak a dolgok, én csak 1 vagyok a sok közül.
-
Kocska89
tag
válasz
Tamás9x #6353 üzenetére
Kérlek bizonyítsd nem a Te munkád..... Ha már itt tartunk..
Ismerős kártyája én nem vállaltam anno az ir6000 el. SzuperT nél volt. Most került elő pár hete a hibás, javítandó dobozból amikor javítandó kártyákat adott, mondom ránézek.
Volt szerencsém látni még pár SzuperT munkát mindegyik így nézett ki egyik egy 8800gt volt. A másik talán 7800gt hólyagosra melegítve a nyák.De még mindig a hőlégfúvóval "dolgozol" [link]
Nehogy azt mond én találom ki. 2 tulaj 3 kártya mindegyik SzuperT nél volt. Állításuk szerint. Ohm törvényt nem ismered orbitális baromságokat irkáltál és a többi 10 ember a hülye. Hőlég is stimmel. Te magad írtad a fórumon volt paszta helyett fluxot használtál.
Lehet nem Te csináltad hanem a "rajongóid" de nem sokkal vagy különb náluk. Csak +1 hőlégfúvós.
A logout írásaid egyébként szerintem jók. Csak vissza kéne venned az arcodból, lecserélni a hőlégfúvót aztán nem lenne itt semmi probléma.
Részemről ennyi.
-
genai
csendes tag
válasz
KillHates #6349 üzenetére
Miután meglett a két hibás rész átkötöttem 1-1 kábellel őket, de annyi volt, hogy már semmilyen képet nem adott. Utána visszakötöttem őket és most meg megy. Ennek tudom, hogy örülnöm kéne, csak nem értem. Azon kívül, hogy elvágtam mind a 2őt és összeforrasztottam mást nem csináltam.
Van erre valami tipped?
-
Tamás9x
őstag
válasz
Kocska89 #6345 üzenetére
Kérlek bizonyítsd, hogy ez az én munkám, és nem egy lejáratás amit a listán szereplő egyének egyike csinált: [link]
Ez egy 9800gx2 amit még véletlenül sem javítok, ha még is tettem én tuti eltávolítom mindenhonnan a flux maradványokat.
A kép: "2013. nov. 19., kedd, 17.34.42 CET" es módosítással készült, remélem tudod ez egy elég durva rágalmazás.
-
genai
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Van nálam egy Acer Travelmate 5320-as noti, ami a következőt produkálja.Az előtörténete annyi volt, hogy kb 2 hete került hozzám először, amikor is nem adott képet, szétszedve kiderült, hogy totál el volt tömődve a ventillátor, így kapott egy újragolyózást. Utána ment is szépen, majd mikor összeraktam, akkor egyszercsak ez a kép fogadott, de miután kicseréltem a ramot jó lett, ha visszarktam a másikat, akkor nem volt jó.
Most két hét után visszakerült ezzel a hibával és nem tudom mi lehet a baja, azóta már kapott egy REFLOW-ot, de ez a hiba továbra is fent áll.
Külső monitoron tökéletes a kép, Intel LE82GL960 chip van rajta, a kondikat kimértem rajta, azok jónak tüntek. Cseréltem benne kijelzőt is, ott csak a háttér világítás kapcsolt be, de nem csíkozott.
Szerintetek mi lehet a gond?
-
Router
őstag
válasz
mobileman #6282 üzenetére
Hálás köszönet az elérhetőségért, felhívom őket aztán írok ide, hogy mire jutottam.
Mondjuk nem tudom, hogy fogom elmagyarázni, hogy pontosan mi kell mert azt csak nem mondhatom, hogy: olyan anyag kéne nekem amit KillHates vett innen a BGA topicból, tudod, olyan ESD izé PVC-t.Többieknek halkan: Tényleg a kezdetek kezdetétől nyomon követtem ezt a topicot de az ami az utolsó 1-2 oldalon van arra nagyon nincsen szükségem. Mi lett veletek?
Inkább beizzítom a fostalicska google fordítót aztán olvasom a ruszkikat... -
Kocska89
tag
válasz
Tamás9x #6324 üzenetére
Valahogy gondoltam ez lesz. Szokásos SzuperT nagyképűség. Képzeld én voltam, dolgoztam gyárban.
De Te tutira nem hisz a nagy arcodtól nem férsz be a gyárkapun...
Azt elhisszük, hogy megrázott, de nem az 1V de pláne nem folyt rajtad 300A.
Oké, hogy a ponthegesztő 5,2-9V feszültségél dolgozik. Nyaltál már 9V os elemet? Könyörgöm ohm törvény....Ahogy ielektros is elírta. Az emberi test ellenállás nagyon rossz esetben 500ra is csökkenhet. De jellemzően néhány ezer ohm nagyságrendű. Innentől ohm törvény újfent.
"Akárhány helyen mesélem mindenki hülyének néz, már megszoktam."
Na vajon mér ? Azt hiszed mert hőlégfúvóval bohóckodsz te vagy a király? Meg hővezető paszta helyett gagyi fluxot használni, dicső reklámozandó dolog?
Félelmetesen nagy az arcod, volt már rá példa, hogy ielektros és a nagyokat akartad kioktatni. Volt a
mondandódban igazság de igen nyakatekert módon. A legrosszabb fajta "szerelő" vagy a "van hőlégfúvóm meg láttam youtube on pár videót innentől mindent, mindenkinél jobban tudok" Aztán ohm törvényét nem ismered.....
De aki ilyen "szépen" dolgozik azzal kár vitatkozni.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Egy Szuper-t gyöngyszemet láthattunk. -
ielektros
senior tag
válasz
KillHates #6343 üzenetére
Egyszer benyultam ket fazis koze. Szerencsere csak nagyon rovid idore. Bal konyok es jobb mutatoujj. Eloszor orrbavagtam magam. Minden vicc nelkul egy kiforditott jobb horgot kuldtem az arcomba, majd osszeestem. Aztan kb 10 perc mulva kolegaim piszkalasanak koszonhetoen tertem magamhoz. Nem ajultam igazan el, csak amolyan sokk volt. Sok volt. Aztan gyorsan befejeztuk a szekrenyt mert melegedett a sor.
-
válasz
ielektros #6340 üzenetére
Ha nagyon nagy az átfolyó áram kis egyenfeszültség mellett akkor - úgy tudom - beindul a vízbomlasztó hatás a bőrfelületen és ezt érzi az ember áramütésnek. Az egyenfeszültség sokkal "sunyibb" mint a váltóáram, ha jól tudom ezért csak az iparban használják. (meg persze az egyenáramot nehéz! "transzponálni"
)
-
ielektros
senior tag
válasz
Tamás9x #6339 üzenetére
""Egyébként amit senki sem említett meg, hogy egyenáramú a ponthegesztő és valóban "égető érzést ad" ha megfogod bekapcsolva a fejét. Főleg izzadt vagy nedves kézzel. Tehát nem beszéltél hülyeséget, ezért meg kell, hogy kövesselek."
Senki nem kérdez, rögtön cáfol, és dobálja a linkeket, hogy ez meg ez meg ez..."En ezt nem osztom. Engem meg egy sem bizsergetett meg. 7-9Voltos feszultsegu berendezes max a pupillamon keresztul bizserget. Ha meg minden vizes az mar nem uzemszeru. De tovabbra is en arra mondtam, hogy NEM NEM NEM razhatott meg 1V es amit hozzatattel, hogy 300A... Itt ezen volt a hangsuly.
nem dobaltam semmilyen linkeket. Olvasd el a hozzaszolasod, hogy mekkora baromsag. Mert abbol indultunk ki. Ne a 100 oldalas levezetesben ameddig eljutottunk.
-
Tamás9x
őstag
válasz
KillHates #6334 üzenetére
Én értem mire akarsz kilyukadni, csak a körítéssel van probléma, ha valaki elkezdi olvasnia topikot akkor kb az jön le, hogy van 3-4 nagy "gorilla" az "állatkertben" és nem leül a "kicsik" mellé, és elmagyarázza, hanem felhúzza magát és leordítja mindenki fejét, de szólj ha tévedek.
Szerk:
"Egyébként amit senki sem említett meg, hogy egyenáramú a ponthegesztő és valóban "égető érzést ad" ha megfogod bekapcsolva a fejét. Főleg izzadt vagy nedves kézzel. Tehát nem beszéltél hülyeséget, ezért meg kell, hogy kövesselek."
Senki nem kérdez, rögtön cáfol, és dobálja a linkeket, hogy ez meg ez meg ez...
Más téma, amiből kiindult a "vita" hány ponton érdemes és hova földelni?
Most ahogy olvasgattam lehet inkább leszedem a fűtés csőről a bilincset. -
válasz
Tamás9x #6331 üzenetére
De van, mert még mindig nem vágod. Különben is nem kioktatlak, hanem leírom kib@szott SZAKMAI/GYAKORLATI szemmel is a dolgokat, hiszen pont ezen megy folyamatosan a rugózás, hogy nem szakmai a topic. Hiába beszél mindenki Amperekről és Voltokról ha nem közelítjük meg gyakorlati szemszögből a kérdést; a hülyegyereknek aki idetéved csak annyi fog lejönni, hogy ha az autókat összerakó bazi nagyokat szikrázó robot nem qrta meg Tamás bátyát, akkor én simán bedughatom a poetsöm a konnektorba. Ezért KELL az erősáramú és ÉLETVESZÉLYES elektrotechnikai eseteket nagyon alaposan kivesézni. Sajnos a gányolós topicban kevés híján tragédia történt, pedig a így indul a topic. ezért nem kicsit vagyok paranoiás...
Egyébként amit senki sem említett meg, hogy egyenáramú a ponthegesztő és valóban "égető érzést ad" ha megfogod bekapcsolva a fejét. Főleg izzadt vagy nedves kézzel. Tehát nem beszéltél hülyeséget, ezért meg kell, hogy kövesselek.
-
ielektros
senior tag
válasz
Tamás9x #6331 üzenetére
A sterimó az a sterimob gyartmanyu gozborotva? Es ilyennel kell egy hegesztot takaritani? Nem kioktatott KillHates csak fogadd el, hogy ez valahol egy picit elektromos foroum. Ha itt ilyet irsz akkor ez nem a szemelyeskedesrol szol hanem arrol, hogy ha valaki elolvassa akkor ne hulyeseget tanuljon. Emiatt igen is fontos, hogy pl KillHates is leirja az o altala elkepzelt magyarazatot mert abbol masok is okulhatnak es nem a hulyeseg marad nyitva az utokornak.
KillHates: Ilyen ez a popszakma
-
Tamás9x
őstag
válasz
KillHates #6330 üzenetére
Már kiveséztük, nincs szükség a plusz kioktatásodra
"- vagy ha nedves helyen használod és a meleg trafóban lecsapódik a pára, ilyenkor megváltozik az indultivitás, de terhelésre persze el szokott párologni; de mondjuk egy behugyozásra pont elég kakaót lök ki."
pipa sterimóval tisztítottuk a gépeket, lezárhatnánk ?
-
válasz
Tamás9x #6316 üzenetére
Jesszus! Látom nem hazudtolod meg magad; igazi SzuperT-és marhaságot sikerült írnod.
A nagyáramú ponthegesztő legfeljebb akkor rúg meg (de inkább ropogósra süt) ha a nyelved dugod padok közé. Talán ha jól tudom egyenáramú is (bár ebben nem vagyok biztos, de valami galvanikus kötéses dologgal operál) ... Pont ezért veszélytelen a használata életvédelmi szempontból. A sima hegesztőtrafó -ami váltóáramú - is akkor szokott vicces dolgokat csinálni, ha valami házilag taknyolt szemét - ergo rossz a primer vagy szekunder körön a szigetelése - vagy ha nedves helyen használod és a meleg trafóban lecsapódik a pára, ilyenkor megváltozik az indultivitás, de terhelésre persze el szokott párologni; de mondjuk egy behugyozásra pont elég kakaót lök ki. Azt inverteres (kapcsolóüzemű) trafókkal már nincsen ilyen gond, olyan védelem van bennük mint egy defibrillátorban; nézi az elektronika a kimeneti részen a kapacítív ellenállást (tömeget)
42V alatt (ez a kritikus feszültség ami kondenzálódni képes az emberi testben) nem igazán ráz meg az áram, de ez nagy mértékben függ a test méretétől és a benne lévő víz mennyiségétől (nem arra gondolok mennyit ittál, különben is az alkohol rosszul vezeti az áramot)
-
-
Tamás9x
őstag
válasz
ielektros #6326 üzenetére
Akárhány helyen mesélem mindenki hülyének néz, már megszoktam. Csak azt nem értem, hogy a kollégák miért nyugtattak azzal, hogy ők is fogtak már rá hasonlóra
Lehet a sterimo vezetett át, bár nem hiszem, ilyenkor szoktam megemlíteni hogy szép dolog az az omh törvény, csak azt elfelejtik sokan, hogy mi vízzel dolgoztunk, a fenti kolléga meg száraz kézzel fogdosta a labortápot
-
ielektros
senior tag
válasz
Tamás9x #6324 üzenetére
Nezd Tamas. Ez durvan nagy hulyeseg. Az, hogy hany amper az nem mindegy? Neked mar 30-50mA is halalos. De ahhoz kellene feszultseg is. Hiaba fogod meg azt a szar elektrodat ha csak 1V-9V feszultseg alatt van. A seggedbe is dughatod. Semmi nem tortenik. (najo seggben lehet picit bizereg).
"Pont ezt magyarázom, elmélet és gyakorlat között elméletileg nincs gyakorlatilag van különbség
"
Igen de te elmeletbol megbuktal most. Gyakorlatilag meg nem elkepzelheto, hogy 1V megrazott.
Ohm torvenye mond valamit? Sajnos sokaknak itt semmit.
Teljesen mindegy, hogy az labortap, ponthegeszto, ivhegeszto, sokkolo. Itt jonbe az, hogy Ha az a rohadt feszultseg 1V mint ahogy te is mondtad, akkor lehet ott 3000A, akkor sem fog veled semmit csinalni. Jo esellyel egy LED nyitofeszultsegenek is kicsi. Meg az sem vilagitana ha rakotned. Hegeszteshez nem a feszultseg a lenyeg hanem az aram. Na jo ez igy hulyeseg, mert ott meg kell az ivtartas amihez meg szukseg van feszultsegre is. Ezert nem is hiszem, hogy 1V a munkaponti feszultseg.De, hogy nem razhatott meg az biztos. Ha igen akkor nem 1V. Az ampert meg verd ki a fejedbol ha aramutesrol beszelunk. 10-100mA boven eleg a megrazo elmenyhez.
De azt hiaba magyarazod, hogy 1V megrazott. Boduletes hulyeseg. Hidd el voltam mar gyarban. Utoljara tavaly nyaron az igaz, de akkor egy ilyet ujitottunk fel es inditottunk ujra.
Egyetlen esetben razhatott meg a ponthegeszto. Amennyiben hibas volt. Semmi mas esetet nem tudok elkepzelni. Raadasul akkor fel lenne tuntetve egy "piros villam bazze, vigyazz megb@sz." De erre ugye 6-9V eseten sincs szukseg. Raadasul ez
-
kikihun
csendes tag
Jujj volt itt 2 volt 300 ampertől már minden. Ha 300A megvág valakit akkor lehet használni aszfaltkrétának
OHM-TÖRVÉNY hol marad??
-
Tamás9x
őstag
válasz
Kocska89 #6321 üzenetére
Istenem... Voltál már GYÁRBAN ?
Semmi köze az otthoni kis labortápnak egy 3 fázisú ipari géphez.
Ponthegesztők üresjárati feszültsége 5,2-9v-ig..
kb 9000A
Nem a Praktikerben megvásárolható kis inverterről beszéltem
Pont ezt magyarázom, elmélet és gyakorlat között elméletileg nincs gyakorlatilag van különbség
-
Kocska89
tag
válasz
Tamás9x #6320 üzenetére
Na az igen ekkora hülyeséget, látszik értesz az elektronikához. Ohm törvény ???
Ha Neked ilyen jó vezető képességed, javaslom menj el felső vezetőnek, esetleg a CERN be szupravezetőnek
Na meg 1V al hegeszteni? Azt megint érdekes téma. Hogy begyulladjon a hegesztőpálca kell 60-80V. Ha már kialakult az ív elég a megtartásához 16-26V. +- pár volt tankönyve válogatja.
Na azt a terheletlen 60-80V ot már megérezheted na de hol szaladgált ott 300A? Esetleg Te vagy a farkasember, fémből vannak a csontjaid?
Mint anno a cégnél játszottunk a 15V 30A es tápegységgel szépen világított a grafit rúd jó móka.
Jön igenokos szintén technikus kolléga.
Úristen az a táp 30A de hát az megöl!!!! Nem félünk a haláltól? -
Tamás9x
őstag
válasz
ielektros #6319 üzenetére
Max 1V-os üzemen vannak a gépek, azóta is nagy ívben kerülöm a hasonló inverteres, vagy trafós gépeket.
Lehet nem rázás volt hanem átütés, olyan érzésnek mondanám, mint amikor valaki egy betonfalat vág az emberhez, "olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas" azóta is van egy finom csík a tenyeremben.
-
dpu1
csendes tag
válasz
ielektros #6308 üzenetére
Ok. Beletörődtem. Nincs konkrét kérdésem. Nem is emiatt írtam az első felvetést sem. Általános kérdés volt, hogy az általam eddig talált idegen nyelvű oldalakhoz hasonló magyarul van-e. Tudomásul vettem. Ennyi.
Ha az email címem hiánya ekkora bosszúságot okoz hát sajnálom. -
ielektros
senior tag
"Csupán egy olyan topic-ot kerestem (volna) ahol értelmesen próbál reagálni egy hozzáértő a feltett gondolatra kérdésre, kérésre."
Kezdesz tenyleg felidegesiteni... Tedd mar fel ha van kerdesed b@szod.
Es most ne azt mond, hogy az volt a kerdesed, hogy van e ennel jobb topik valahol.
"ahol értelmesen próbál reagálni egy hozzáértő"
Kerdes nelkul nem tudunk neked ertelmesen reagalni. Ha visszaolvasod akkor megtekintheted az ertelmes valaszokat hegyekben. Csak ehhez kell ertelmes kerdes is. Kezd felbosszantani nagyon ez a folyamatos leplezett minosites. Mondjuk nem tudom miert koptatom a pofam es meg en magyarazkodom egy olyannak akinek egy buzeralt email cime sincs a profiljaban. Full noname... -
dpu1
csendes tag
válasz
ielektros #6297 üzenetére
Na ez korrekt írás volt. Köszönöm. Mennyivel másabb volt mint a "pocsod" ajánlgatása?
Már írtam nem most kezdem csak most (néhány hete) találtam ide de -ahogy jeleztem ) nem tűnt "előrevivőnek" számomra a külföldi oldalalak után.
Talán már érthetőbb az oldalról való kritikám. (Bár tudom, hogy nincs jogom kritizálni hiszen én semmivel sem járultam hozzá /eddig/ )
Ezt az utolsó kommentedet lehet kinyomtatomannyira eltér az eddig itt olvasottaktól
-
netzoli
tag
Nos hétvégi nagy unalmamban felraktam egy fórumot, hogy kiváltsam az ftp-használatával járó anomáliákat. Azokat, amire már Tamás is rávilágított és én is tudtam, mikor elkezdtünk erről beszélgetni. Az egyik és talán a legfontosabb része a kereshetőség. Szóval ez és sok más dolog így könnyen kezelhető lenne.
Ne lepődjön meg senki, de túl nagy erőforrásokat nem fordítottam az egészre és nem is fogok, ameddig nincs rá valós igény. Pl. kinézet és egyéb részletek kidolgozása, de kiindulási alapnak megfelelő lehet.
Akit érdekel a dolog az regisztráljon be és elfogja érni a tartalmát. A későbbiekben, pedig még akár egy szakmai irányt is megcélozhatunk vele. Amiről épp folyik a beszélgetés, de az már tényleg egy komolyabb szint.
http://netzoli.hu/nbplus
Ha valami esetleg nem menne, akkor pü-ben jelezzétek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Proxmox VE
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged