Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- RetepNyaraB: kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigabyga
aktív tag
válasz
JSHammer #12207 üzenetére
Segítségképpen leírom az én esetemet.. hátha..
Múlt év augusztusában összeálltam egyik régi haverommal, hogy nyitunk egy boltot de mint általában 'Közös lónak túrós a háta'. Egy szép novemberi napon elvetette a sulykot és külön kellett válni.
Így decemberben körbejártam a környező számítástechnikai üzleteket és vártam, hogy hívjanak a munkákkal. Januárban elhatároztunk párommal nem várunk bevállaljuk a dolgot és nyitunk egy üzletet.
Minden eszközt, gépet megvettünk egy 15m2-es helységbe. Induláskor maradt 5.000forintunk. Családi háttérre nem számíthattunk.
Szépen lassan elkezdtek szállingózni a gépek (cégektől) és magánszemélytől is. Nem szabad feledni, hogy ha az emberek megismernek és jól dolgozol nem utolsó sorban nem szállsz el akkor vissza fognak jönni és lesz egy fix ügyfélkör akik minden nyűgükkel téged fognak "zaklatni"..Kezdetben szerintem nagyon jó ötlet a KATA+AAM.Igaz, hogy nehéz össze hozni az első pár hónapban az 50k+egyéb kiadásokat.De valahol elkell kezdeni.
Ahhoz, hogy megismerjenek jó ötlet a szórólapozás. Mi 20-25 ezer A5 szórólapot dobáltunk/ragasztgattunk szét hétvégéken itt TB-n.
Kb. 1év alatt értünk el oda, hogy most 40m2-es üzletben vagyunk, minden napra van 3-5 gépecske kisebb nagyobb javítás a hét 7napján.
Remélem segítettem valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- HP Compaq 6305 Pro SFF PC, AMD A4 5300B CPU 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 6300 Pro SFF PC, i3.2120 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 8300 Pro SFF PC, i3-3220 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- Fujitsu Celsius W5010n
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS 18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest