Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz
Lackki #31596 üzenetére
Én ezt értem, de a kérdezőnek is tetszenie kell . . . Az hogy belinkeltek 1-1 New Balance-t az még messze van attól, hogy meg is lesz vásárolva. Ugye sokan úgy vesznek cipőt, hogy vannak szempontok is, azon felül hogy akciós-e. Én pl cipőnél nagyon allergiás vagyok, hogy tetsszen. Mindegy milyen márka, meg mennyibe kerülne, ha nem tetszik, nem veszem meg. Ritka csillagok együttállása hogy akciós is, és tényleg tetszik is. Cipőnél nagyon megválogatom mit veszek. Az esetek 99%-ában pontos elképzelésem van, és sajnos ezek az esetek többségében nem akciósak.
-
arcsin
senior tag
válasz
Peterhappy #31594 üzenetére
A 37-es nöi lábammal meg sem szólalok
-
Szabi®
addikt
válasz
Mr.Csizmás #31593 üzenetére
Ezek 6-os méretek . . . Az 38-as lábra jó . . . Egyébként ritkán akcióz a new balance és akkor még ott van az, hogy egyáltalán tetszik-e ami akciós, és van-e a méretedben. Sok összetevős dolog ez, számomra legalábbis.
-
Peterhappy
őstag
válasz
Mr.Csizmás #31593 üzenetére
Azért tegyük hozzá, méretre ezek kb. gyerekcipők
De nemrég nekem is volt egy-két jobb vásárlásom (szintén futócipők), Feleségem számára, 40-41 méret körül - de igazából azok is csak az influencer extra 20% kuponnak köszönhetően lettek bestbuy vételek.
-
margithid
veterán
válasz
Mr.Csizmás #31591 üzenetére
Ez mostanában volt?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
mert_csokis #31588 üzenetére
-
mert_csokis
senior tag
válasz
jjeahh #31581 üzenetére
Szinte minden sneaker gyártónak van komolyabb minőségű bőrt használó cipője.
Ez általában szemre is látszik, nem csak tapintásra. A ráncos, úgynevezett tumbled leather például garancia arra, hogy nem fog repedni az adott lépő.
Az alap modellek legtöbbször valóban PU bevonatot használnak a vékony bőrön. Van tehát bőven jó minőségű fehér bőr sneaker. -
Mercutio_
félisten
válasz
Szabi® #31584 üzenetére
Mit értesz boltba viszaküldve alatt?
Itthon nem forgalmaz a mangó férfi ruházatot, és mintha korábban valaki azt írta volna megszűnt a boltban leadás lehetősége, vagy keverem másik céggel?A visszaküldés 1990ft(?) díját szeretném megspórolni, de ha nincs más lehetőség persze feladom a postán.
-
Mercutio_
félisten
Szakikk rendeltem Mangóról egy ilyen kabátot M-es méretben (általában jó szokott lenni, 174/70 vagyok), kellemes szabású, de mind újhosszban, mind vállban nagy
nem rendelt valaki mostanában S méretben, akinek viszont nagyobb kellene és cserélne?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
pingu22 #31579 üzenetére
Veja? De amúgy nem tudom egyáltalán létezik-e fehér bőrcipő, ami nem bevonatos. A múltkor kíváncsiságból felpróbáltam egy etalonnak (?) tartott Onitsuka Tiger-t és az is bevonatos volt, ami viszonylag hamar reped, hámlik
. Ha biztosra akarsz menni, akkor csiszolt bőr, velúr, nubuk. Gondolom a normál bőrt nem tudják fehérre festeni, vagy olcsóbb bevonni műanyaggal. Vagy egyszerűen azért csinálják bevonatosra, mert az emberek többségét gondolom nem érdekli, hogy 1-2 szezont tart és kuka, cserébe nem kell waxolni, ápolni, szal igénytelen. De ha ti tudtok példát rendes, bevonatmentes szűz bőr fehér cipőre, engem is érdekelne. Én eddig életemben csak egy ilyent láttam, az Ecco Exostrike, de az valami nagyon elborult technika, nem klasszikus bőr.
-
pingu22
tag
Teljesen minimal fehér bőr sneakert szerintetek merre keressek, milyen márkából? Ilyesmire gondolok: [link] Nem kell lógó, felirat meg semmi csicsa, teljesen egyszínű fehér, jó minőségű bőrből készült legyen.
-
flash-
veterán
Sziasztok!
Utcai sportcipőt - New Balace( esetleg mas akciosan) valahol nyugati környékén most vehető normális áron?
Ilyesmi kivitelben -
jjeahh
nagyúr
válasz
Shadowduet #31561 üzenetére
Biciklire miért nem biciklis téli kabátot veszel? Hőmérséklet és intenzitástól függően 1-2 réteg aláöltözettel tökéletes. Ezek erre vannak kitalálva, a túradzsekik nem. Mondjuk nekem úgy 2 éve a kedvencem egy őszi-tavaszi belül bolyhos bringás dzseki és két réteg aláöltözet, ez így 5 és -10 fok között nekem kb elég, pedig nagyon fázós vagyok. Ha úgy indulok tekerni, hogy -5 fok alatt van a hőmérséklet, vagy sík aszfaltos körre megyek, ahol végig hűt a menetszél, csak akkor veszem elő az igazi téli softshell bringás dzsekit. Ha nem szeretnél sokat költeni rá, akkor decathlonban egy helyen mindent megtalálsz, többféle téli bringás dzseki is szokott lenni, aláöltözőből meg szinte mindegy milyen sportra valót veszel, jó lesz a bringás, szaladó, Kipsta, túrázós, bármelyik. A lényeg az, hogy ha rétegezel, tehát kettőt veszel egymásra, akkor a felső réteg ne legyen annyira durván testhezálló, mint az alsó. Bringázáshoz és túrázáshoz, sőt, ha nem zavar a sportos kinézet, utcára is mindíg azt szoktam ajánlani, hogy mindenki az aláöltözetekkel és a megfelelő rétegezéssel kezdje és meg fog lepődni, hogy kényelmesebb, jobb lesz, ráadásul hacsak nem sarkvidéki sétára indul, többé nem lesz szükség terjedelmes vastag dzsekikre sem.
-
AIex
tag
AY 15%-os kód, KINGAK15
-
-
123xyz
aktív tag
válasz
toompa #31566 üzenetére
Szinte az összes ilyen MÁRKANÉVhungary.com nevű weboldal kamu. Egyébként az url mellett egy másik klasszikus jele is megvan az átverésnek, miszerint a szövegeknél Minden Egyes Szót Nagybetűvel Írnak, Mintha Kötelező Lenne, pedig ez szembemegy a magyar helyesírás szabályaival.
-
cleric
tag
szerintetek ez mennyire valós? Lloyd Hungary [link]
-
daver88
aktív tag
válasz
Shadowduet #31561 üzenetére
Ennyi pénzért sztem ez jó deal: Quechua SH500
Könnyű, meleg...
-
Shadowduet
tag
Sziasztok! Bb vékony télikabátot keresek, olyat amit nem fúj át a szél, legtöbbet biciklin használnám. Egy decathlonos vékony síkabátot nyúzok évek óta, de már az utolsókat rúgja szegény. Valami jó dealt tudok? Köszi.
-
Ringman
nagyúr
van valahol slim/vékony szabású, teljesen pamut póló, mint ez a decás? [DOMYOS Férfi fitnesz póló, slim - 500-as] ebből nekem az M-es az kb pont jó - 180/67-es méretre.
ha merinoi gyapjú, az sem baj
nyilván az más árkategória, de ha tartós, akkor nem probléma(vicces, de mango outletben a pár% gyapjútartalmú cuccokra is ráírják, hogy gyapjú póló/pulóver)
-
Mercutio_
félisten
23/27 literes Deca rolltop hátizsák, csak ebben a színben 13,99k (22% engedmény)
-
válasz
Viiktor1989 #31553 üzenetére
Nyáron pont emiatt nem vettem meg a sportsdirectben 1-1 nike és puma pólót
-
Viiktor1989
aktív tag
Ez egy G Star Raw póló volt,vállban kicdi volt,az eggyel nagyobb méret viszont iszonyú bő volt,viszont az nem volt csücskös.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Viiktor1989 #31553 üzenetére
Vállfa nyoma.
-
Viiktor1989
aktív tag
Talàlkoztatok már olyan problémával T-shirt pólónàl,amikor felveszitek,csücskös a vàllàinàl, hülyén áll. Túl heavy a vàllam?
-
Mercutio_
félisten
Felugrót engedélyezve már bevette
-
Soulfly842
addikt
Próbáld meg esetleg privát böngészőből
-
Mercutio_
félisten
Szakik Mango Outletről rendelnék, és bármit* írok be a (lak)cím-mezőbe piros lesz és nem engedi rögzíteni.
* lakcím ékezetek nélkül, már a házszám utáni pontot is elhagytam
Valami működő megoldás?
-
Xtomi
tag
Fekete ABOUT YOU bőr nyári szandál 44-46-os méretekben 8745 Ft
-
zgospel
őstag
Columbia téli kabát, több méret és szín 31990 Ft
A Columbia általában amerikai méretezés, arra figyeljetek.
https://www.dockyard.hu/columbia-puffect-ii-hooded-jacket-ferfi-telikabat-fekete-2086851-af-010.html -
MaddeNNNN
őstag
válasz
mert_csokis #31540 üzenetére
sinsayben is hasonló áron mennek a slim farmereik. azok is a rugalmasabb anyagból vannak, nemrég vettem hármat 10k-ért kuponnal. nagyon kényelmesek.
-
mert_csokis
senior tag
Már egy ideje megy, de a Reserved oldalán extra 20% a már akciós cuccokra is.
Én ezt húztam be végül 4.800 forintért. A 31-es méret tökéletes 170-175 magasságig, vékony alkattal. Az átlagnál vastagabb, de (nagyon) rugalmas és finom tapintású anyag, tökéletes hosszal.
Ez nálam nagy szó, mert alig van olyan nadrágom, amiből ne kellett volna vágatni.
Jó árú zoknicsomagok ugyanitt. -
Sungoo
addikt
Segítsetek! Jack&Jones-en kívül melyik márkánál találok még ilyen bakancsot? Red Wing nem játszik 150K-ért.
-
BagyiAti
tag
AlzaPlus+ akció - Túracipők és túrabakancsok jóárasitva, 20-30% akciók de nem néztem utána mennyire BB, 4camping áraival vetettem össze párat, ahhoz képest olcsóbbnak tünik, lessetek rá [link]
Aki venne alza+ annak kedvezménykódot is tudok adni:
YtrGMpK6ZEKd -
hcol7
senior tag
https://www.kepfeltoltes.eu/images/2025/02/14/283479952733_116393955573.jpg
-
hcol7
senior tag
.
-
Szabi®
addikt
válasz
WayneGace #31528 üzenetére
Folyamatosan vonulnak ki , neked nem az számít hányat sorolnék fel . . folyamatos a gazdasági struktúra leépülés, rekord mélyponton a vásárlóerő aminek ez a következménye . . Gondolom olvastál az IBM-ről is . . .Sztem is hagyjuk
-
WayneGace
őstag
-
Szabi®
addikt
válasz
WayneGace #31524 üzenetére
Én úgy látom, neked teljesen mindegy, mit írok. Tökéletesen prezentálod azt, hogy miért csúszik folyamatosan bele az az ország a sz@rtengerbe.
Maradjunk annyiban, hogy teljesen másképp látjuk a dolgokat . . .
Tudom hogy nem fog érdekelni az ilyesmi, de hátha nem lesz annyira disszonáns részedről. -
Mr.Iksz
tag
válasz
Mr.Csizmás #31514 üzenetére
BB topicbol, igaz csak komod
[link] -
Szabi®
addikt
itthoni piacon semmit nem lehet már eladni, nem csak ruhát. Mindenre érvényes. A 10 éves vatera profilom most került törlése, galériasavaria szintén, boltok/multik zárnak be zsinórba/vonulnak ki . . . itt a Hardverapró, piaca pörgött 4-5 éve, most pang.
-
Ka999
tag
válasz
margithid #31508 üzenetére
Szerintem sem lehet "jó áron" ruhát eladni, kivéve ha nagyon hype-olt darabról vagy márkáról van szó.
Többször előfordult, hogy új címkés ruhát/cipőt próbáltam eladni, de az új ár 50 %-ért sem kelt el, legalább 60-70%-kal alacsonyabban mentek csak el. És még abból is alkudni akarnak.
(Nem, nem kereskedek leárazott ruhákkal. De néha előkerül egy-egy darab, amit impulzív vásárlással szereztem be, de idővel már nem is tetszik annyira)
-
Szabi®
addikt
válasz
j.bravo #31513 üzenetére
Erről az jut eszembe, amikor a lányomnak egy lego készletet akartunk venni, mert abba volt "belezúgva", nem kaptunk. Hát a lego csoportban egy kedves hölgynél mindig volt egy ilyen készlet, mindegy mennyit adott el, ami állítólag kisfiának "nem tetszik" természetesen 3x-os áron, sejtheted hová küldtem a készletével együtt . . .
Ez már nem arról szól, hogy valaki élelmes . . . -
-
Szabi®
addikt
válasz
Mr.Csizmás #31510 üzenetére
Oké, de gondolom te amit megveszel, használod is, nem azért veszed hogy 4x áron továbbad, vagy eredeti nem akciós árán.
Zalando más üzleti politikát képvisel mint az Ay. Azok a nagy volumenű kis pénzből kihozható akciók náluk nincsen. Ott a magasabb kategóriás brandek vannak megfélárazva, amiknek az áruk még úgy is 100 ezer forint. Dsquared, Philipp Plein, Burberry és társaik . . Akciók vannak ott is, csak nagyobb árszegmensből szintén nagy árszegmensre. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #31510 üzenetére
Hírlevél kuponnal elég jókat lehet kifogni, amikor nem kuponos akció van, hanem anélkül nyomják le az árakat.
-
Szabi®
addikt
válasz
margithid #31508 üzenetére
A vinted nemzetközi, nem magyaroknak adja el. A magyaroknak nincs pénzük már lassan az olcsó ruhára sem. Felraksz egy ruhát vintedre, és megveszi egy osztrák, a pénzt utalja, a futár pedig jön a termékért. A jófogás/vatera földbe van állva, elképesztően vissza esett ezeknek a forgalmuk. Egy új Ferrarit 100 ezer forintért sem tudsz eladni.
Viccen kívül kereskedtem régiségekkel, olyan tárgyakkal amikre mindig volt kapás magas áron is, most a legalacsonyabb árakon is áll a piac.
-
-
-
Szabi®
addikt
Ha anyukájának akarta akkor ott az örömszerzés a kár, hogy nem valósult meg a projekt.
Az Aboutyou-s pár ezer forintos ruhák 90%-a sajnos Vinteden köt ki, és nem akciós áron .
Az összes Aerospostale póló/farmer amit most lekopasztottak a hiénák, már fent virít Vinteden, darabja 9 ezer , egy-egy eladónál van 15-20 termék . . . -
Ringman
nagyúr
about you-nál most nézem, hogy amikor (eddig 2x) volt olyan, hogy egyszerre 2-2 csomagot küldtem vissza és mintha csak az egyiknek utalták volna vissza az árát (az egyik decemberben volt), valaki járt már így?
(majd írok nekik ma mailt, hogy ez hogy is van?)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1 humoros
- sziku69: Szólánc.
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Politika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Outemu Silent Peach V3 Switch Lubed Mute - 100 db
- MacBook Air 2020 13" Retina i5-1.10GHz 8GB/256G SSD, HUN BIll, kevés töltéssel, üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest