- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
richkan
csendes tag
Jópár éve leálltam a Levi's farmerek vásárlásával, amikor kb 20k fölé ment az ára. Pár éve csak H&M-es farmereket veszek, de most lett elegem abból, hogy 4 mosási ciklus után szétszakad itt vagy ott.
Gondoltam visszaevezek a Levis-hez. Hol érdemes most beszerezni? Tudtok valami jó ár/érték arányú forrást?
-
meszi85
tag
válasz zaskar #30687 üzenetére
Tom Tailor öveknél a csattól a középső lyukig adják meg.
90cm(34inch) + 15cm így a teljes hossz 105cm
95cm(36inch) +15cm így a teljes hossz 110cm
Tavaly sokan rendeltünk innen AYról 3,5k azóta szépen elszálltak az árak.
Érdemes 2 méretet rendelni, mert a nem minden nadrágon van ugyanott az övbújtató.adalbert
ecipo.hu -n Black Weeks van, de csak bizonyos termékekre (szerintem nincsenek nagy dealek). A korábbi Single Days-en mindenre -22% volt 37k fölött.[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
Most vettem csak észre, éjfélig sok mindenre -22% a zalandon a szinglik22 kuponkóddal.
Ami már amúgy is le van árazva, azok között lehet jó vételeket találni, pl. Air Max 90-ek is vannak 44k-kupon áron (igaz a méretemben nagyrészt elég csúnya színűek voltak). -
zaskar
senior tag
válasz lsebestyen #30688 üzenetére
Közben utánaolvastam, és kiderült, hogy elég nagy összevisszaság van az övek méretezése terén (az Övbolt honlapjáról):
"Mivel nincs egységes szabály, ki-ki tetszése szerint gyártja és számolja a méretet. Lessünk ebbe bele egy szösszenetnyit. Vannak gyártók akik beleszámolják a csatot, méretezéskor és vannak akik nem. Egyesek jellemzően a lyuksor közepéig mérik a derékbőséget, de találkoztunk már olyannal is amikor a csathoz legközelebb eső lyuk volt a mérvadó. Pechére még lehet cifrázni! Az övcsat mértani közepétől kezdődik a derékbőség vagy szíjhosszúság méretének számítása." -
zaskar
senior tag
Sziasztok! Sok mindent rendeltem már netről, de bőrövet még nem. Én naiv, azt gondoltam, ha egy övnek a teljes hossza 110 cm (ilyenek vannak itthon), akkor nyugodtan rendelhetek 110-est. Na most jött meg AY-ról egy Levis bőröv mint 110-es, és a teljes hossza 130 cm. Rajta van a gyári biléta, nem hiszem, hogy ezt valaki levette, vagy cserélgette volna. 110 cm a csattól az első lyukig mérve az öv (esetleg egyes gyártók így adják meg?) persze plusz lyukakat kéne rá fúrni, de inkább visszaküldöm.
Ui: most látom, hogy létezik hozzá átváltási táblázat, ez minden övre alkalmazható vajon? Eszerint nekem a 100-as elég lett volna. [kép] -
CHIPman
nagyúr
válasz lorcsi #30682 üzenetére
Évek óta Lidl-ös 3db-osokat hordok, arra kell figyelni hogy mostanában megjelentek olyanok, amiknél "anyaggal van fedve a tetején a gumi", azok nagyon szöszölődnek, de ugyanúgy kényelmesek, aminél "szabadon van a gumi" az príma nálam, és sokáig is bírják. Ja, és <1k/db. Ezek az 5db-osak nem tudom milyenek, de kép alapján hasonló.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
grizlisandor
veterán
Gymbeam 3 db 7790 Ft, akciósan 5190 Ft szokott lenni, a nyári hőségben nem szeretem, de az év többi napján hibátlan.
Essential férfi boxeralsó 2Pack Black - STRIX más fazon, 5 570Ft akciósan. -
jjeahh
nagyúr
Pepcoban láttam modal anyagút, de sajnos csak xxl volt belőle, így nem vettem meg. A poliamid zoknijukkal nagyon elégedett vagyok, esélyes, hogy az sem rossz, szal ha van a közelben pepco, lesd meg, hátha... szvsz a modal jobb természetes alapú anyag, mint a pamut, puhább, gyorsabban szárad.
Lidl-el általában elégedett vagyok, de a waikikis pamut alsók jobban bejöttek anno, csak azért akarom leváltani őket, mert rühellem, hogy lassan szárad a pamut.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
lorcsi
veterán
Slsot kellene vennem..
honnsn erdemes pamut jo minosegut ?lidl ?
[kép]eladó: vadi új soundcore motion+
-
jjeahh
nagyúr
válasz Szabi® #30678 üzenetére
Szerintem inkább márka és kategóriafüggő a tartósság, nem az árán múlik. Én azt szoktam javasolni annak, aki tartós mindenes sétacipőt akar, hogy hagyja a francba a futócipőket és nézzen szét a túramárkáknál. Ezalatt nem a Salomonra, Merrellre gondolok, hanem Aku, Dolomite, Meindl, Lowa, Lomer stb., tehát a klasszikus, de lehető legmagasabb minőségre törekvő olasz és német gyártókra. Lehet, hogy ezekre sem költesz a végén többet, mint egy futócipőre, de ezek minimum 5, de akár 15 évet is kiszolgálhatnak, főleg ha valami velúrt veszel. Cserébe persze a futócipők könnyedségét, csillapítását, alacsony súlyát elfelejtheted és a Nike-Sketchers-Adidas userek között te leszel a kakukktojás. Kár, hogy sok évnyi Lowa használat után a saját véleményemnek ellentmondva én is vettem egy Nike ACG-t, meg egy Mammut bakancsot, de mivel ezek is túracipők, azért nem rosszak, csakhát szvsz nem fognak annyit szolgálni, mint a Lowák anno. 4-5 évet adok nekük max.
#30679evilskati: sajnos a hanwagra mostanában sok a panasz. Én az összehasonlítás kedvéért jelenleg ilyen méreteket hordok:
Icebug: 41.5
Salomon: 42
Mammut: 42
Salewa: 41
Lomer: 41
Nike: 42Mindegyik 265mm, szal szvsz a japán méretezést nézd, a millimétert vagy centit, mert az a legbiztosabb. Az Icebugot sem gondolom atommasszívnak, de futócipő fronton tartósnak tűnik, igaz a súlya is magasabb és az elején kissé merev a felső rész. Hamar bepuhul, szal nem probléma.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
evilskati
aktív tag
Köszi mindenkinek, megnézem amiket tanácsoltatok, például erre a hamisítási problémára nem is gondoltam.
Icebug látom netről rendelős lesz, milyen a méretezése? Ha minden másból 44 és 2/3-osat, avagy UK 10-est hordok, akkor ebből is jó lehet?
On-ból Cloudhorizont próbáltam, mikor a Hoka Challangert, a kettő közül nehéz lett volna választanom, de talán inkább a Hoka. Mindkettő merőben más, mint a Salomon, pedig sokáig úgy gondoltam, hogy márkahű leszek.
Bárcsak lenne olyan, ami kibír 5 évet, de tesómnak volt két Hanwagja, amit egyszerre vásárolt, az egyiket hordta alkalom adtán horgászni, de 3 év alatt szétment, gondolta előveszi a másikat a dobozból, de annak a szekrényben szétment a talpa ennyi idő alatt az állásban. Pedig ezek más árkategóriában mozogtak akkor, mint a Salomon, úgyhogy azóta nem hiszek ebben. Rendszeresen hordva szerintem ennyi idő alatt már a csillapítása sem lesz olyan, még ha szét sem megy a talpa vagy a felső rész, úgyhogy érdemes lehet cserélni emiatt is.
Átteszem a másik topikba is
-
Szabi®
addikt
válasz jjeahh #30677 üzenetére
Hát, van olyan cipő a piacon ami tud legalább 6 év futást ? Sztem már nagyon nincs. Elmentek ebbe a kapitalista irányba, hogy amellett hogy drága, még anyag sincs bennük.
Futócipő mint funkcionális cipő amúgy is sarkalatos hogy mennyit bír, mivel ezeket ugye extrém könnyűre csinálják egy bumszli air maxhez képest. És annak ára van. Megrendeltem a On Cloudot, de hogy 70 ezerért mit kapok, még kérdéses. Ugye mivel funkcionális cipő, ezért a tartósság a cél, de sztem ezek inkább mennek már el a dizájn és divat irányába. Hiába virít a Swiss Enginering címke a cipőkön, ha igazából "utcai viseltre" tervezték futócipő megnevezés alatt.
70 ezerért már ne potyogjon szét 3 szezon alatt. Most hogy az amcsik is így gondolják-e az kérdéses.20 éve egy mezei budmil-t, pumát szétrúgni nem lehetett, most 100 ezerig kell elmenni, hogy sétálásban kibírjon 3 évet
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz evilskati #30673 üzenetére
Volt egy Cloud-om és egy Cloudflow-om, nekem a véleményem róla az, hogy...
Pro:
- dizájn
- soha nem lehet megunni, hogy "rugózik", nagyon muris
- szuperkönnyűek voltakKontra:
- szerintem ez a rugózás sokkal fárasztóbb, mint a klasszikus csillapítás, bár cipője válogatja
- az én mércém szerint nagyon hamar elkopik, tönkremegy, de kihangsúlyozom, hogy ez nézőpont függő. Aki ahhoz szokott, hogy egy cipő 1-2 szezont bír, annak az ON tartósnak tűnik majd, de aki 5-10-15 évnyi használathoz szokott, annak ezek papírból vannak. Nagyon kell vigyázni rá, szvsz kényes cuccok ezek.Én egy Icebug Horizon RB9X-re váltottam le és ugyan nem olyan menő, mint a jelenleg eléggé divatos ON, de cserébe exotikus skandináv, környezetbarát, kevésbé fárasztó a csillapítása, egyelőre sokkal tartósabbnak tűnik és a talpa brutálisan tapad. Stabilabb is, de az orra eléggé széles, ha keskeny a lábfejed, a lábujjaid táncolnának benne.
[ Szerkesztve ]
-
tomszli11
tag
Esetleg van valakinek tapasztalata a Native cipővel kapcsolatban?
Azt több helyen is olvastam hogy kényelmesek, de mennyire strapabíróak?
Köszi előre is. -
Szabi®
addikt
On-runningból most rendeltem egyet állítólag nagyon jók. Hokából nálam volt Clifton 8 ,Clifton 9 meg egy Kawana 2 olyan mindenesnek. Nekem ezek jól bírták/bírják. Valaki szerint nem, ez nyilván függ a használat mértékétől, a környezettől stb. Hamisítványokra kell figyelni mert állítólag nagyon hamisítják. Én is több amerikai videót néztem előtte youtube-on, hogy ne szaladjak bele. Javaslom Run tester manrót, aki elég objektív, ha valami rossz, azt lehúzza.
(Nekem a Kawana 2 annyira bevált, hogy rendeltem belőle még egyet Footshopról)
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Szia,
Elég specifikus kérdés, de a helyedben itt is rákérdeznék: Túra és kirándulás topic
Specifikusabb a kérdés és lehet sokrétűbb választ kapsz[ Szerkesztve ]
-
evilskati
aktív tag
Sziasztok!
Van esetleg valakinek tapasztalata On-running vagy Hoka cipők tartósságáról? Túrázásra szeretnék új cipőt vásárolni, és ezek ára kezd összeérni a Salomonéval, amiket eddig hordtam. Felpróbáltam egy Hoka Challanger GTX-et, és úgy éreztem, hogy még egy szinttel feljebb van komfortban, mint a Salomon.
Salomonok nálam olyan 600-800 kilométert bírtak eddig, egy alacsonyszárú X Ultra 4 GTX után kipróbáltam egy terepfutó cipőt, a Sagacross GTX-et, tetszett, hogy dinamikusabb és szabadabb mozgást ad. A Salomon jobban párnázott Elixir szériája viszont nem tetszett mikor felpróbáltam.
Esetleg La Sportiva, Salewa?
-
7Heads Drago
veterán
-
Ka999
tag
válasz 7Heads Drago #30667 üzenetére
Én már többször is, küldtem is vissza, soha semmi probléma nem volt. Emagon is fent van a legtöbb dolog, érdemes ott is rákeresni, ha már valamit kinéztél, mert van hogy ott olcsóbb. És ha emagon regisztrált kártyával előre fizetsz, akkor a visszaküldéskor azonnal megkapod a pénzt is, nem ülnek rajta.
Méretezést érdemes a márka saját weblapján nézni. Az ilyen mindenféle márkát árusító oldalakon egy általános méretezést fogsz találni, ami vagy bejön vagy nem. -
pohár
félisten
válasz Soulfly842 #30668 üzenetére
elég régi cég a FashionDays, ráadásul az eMagé már egy jó ideje
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Soulfly842
addikt
válasz 7Heads Drago #30667 üzenetére
Szkeptikusan nézek rájuk. Nincs feltüntetve a weboldalon a bejegyzett cég, sem adószám! - nekem ez már elég, hogy elkaszáljam (se az adatkezlésben, se a 'rólunk' részben.. csak általános hablatyolás - holott ennek a feltüntetése kötelező lenne!) Kereszthivatkozások működnek közte és az emag között, de törölték a részleteket az egymásra mutató linkekben. Ettől függetlenül fashion days termékeket forgalmaz az emag.
Valószínűleg valami román cég, ami tömegesen árusít tovább kínai és egyéb termékeket saját brandre formálva.
Nem túl maximalista.
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Üdv
A fashiondays-en vásárolt már valaki? Farmert szeretnék de nem találok méretezési táblázatott. És nem igen hiszem hogy egymástól eltérő márkák ugyanúgy lennének méretezve. Vagy rendeljek több méretet és visszaküldöm később? Ingyenes a visszaküldés... csak ugye ülni fognak a pénzemen.
Vagy milyen oldalt javasoltok férfi farmerra...?[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
fpatrik17
senior tag
Sziasztok, BestSecret visszaküldés hogyan működik kis hazánkban?
Mobil appban legeneráltam a visszaküldést, kinyomtattam a papiruszt, első oldal a dobozba, felső részét ráragasztottam a dobozra, a papír also felét elvittem magammal postára. Postás kiscsaj próbálta becsippantani a kódot de azt írta neki a rendszer, hogy nem létezik ilyen visszaküldési szám. Én k*rtam el valamit, vagy ennek esetenként több nap kell mire átfut a "rendszeren"?
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
snipy
tag
Sziasztok!
[Carhartt.com] -ról rendelt már valaki? Megbízható? Itthon hiánycikk jelenleg, februárra lenne. -
pingu22
tag
Valaki nem találkozott férfi chelsea csizmával tevebarna színben? Elsősorban velúrra gondoltam, de másmilyen bőr is jó lenne, egyszerűen sehol nem találok, vagy ahol igen, ott vagy 50k+ vagy nincs a méretemben (bth 28.5, 44es méret körül). Ehhez a mangos kabáthoz kéne színben passzolnia.
-
rbalint88
addikt
Koszi sracok, sztem ez a vince altal linkelt dekas tokeletes lesz a celra.
-
jjeahh
nagyúr
válasz rbalint88 #30654 üzenetére
Zuhogó durva esőbe ajánlom a vince féle héjat, de ha csak enyhe esőben mész ki, akkor elég lehet egy szintetikus (susogós) túranadrág is. Régen nem értettem, hogy a haverok miért panaszkodnak arra, hogy vízálló kabát nem elég, mert a nadrágjuk elázik, csak idén gondoltam bele, hogy nekem azért nincs ilyen problémám, mert a legtöbb túranadrágom szintetikus és szinte azonnal száradnak. A múltkor felhúztam egy pamut Northfinder nadrágot enyhe esőben túrázgatni és a vizes fűtől annyira elázott, hogy felülről a bakancsba is befolyt róla a víz . Amikor hazaértem, még órákig száradt.
-
vince
őstag
Decathlonban vettem túrázós esőnadrágot (csak egy vékony héj, nadrág fölé húzod fel), még sosem ázott be.
Szerk.: nőiben vitorlás nadrágként van olcsón több méret.
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
j.bravo
addikt
Na ja, a farmer mint (elvileg) hundertprozent baumwolle nem az, amitől vízállóságot várhatunk el
Hasonló célra egyébként nekem is kéne. Az aldisat majd letesztelem, eddig sose jutott eszembe - mondjuk egy ideje nagy esőben csak akkor viszem őket ha semmi esély belátható időn belüli intenzitáscsökkenésre, és a kutyák mégis menni akarnak (ahogy öregszenek, egyre gyakoribb hogy ha eléggé esik, akkor az előtető alól kilépve meggondolják magukat)Túratopikban érdemes lehet rákérdezni.
[ Szerkesztve ]
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
-
jjeahh
nagyúr
Szokott lenni polár és softshell, de mást nem igazán láttam.
Ha már itt vagyok, Mountain Warehouse-ról rendelt valaki? Van egy pufi kabátom, amit szeretek, de nem onnan vettem anno. Most viszont marhajó árak vannak, érdemes szétnézni.
-
j.bravo
addikt
+1 Gyarmati hsz-ára; egyébként szokott lenni Aldi/Lidlben is de ritkán, és kb egy, max két fajta. Mondjuk az egyik kedvenc téli gatyám egy Aldis bélelt soft shell - de a Dekában széles a paletta, a túra célúnak hívott darabok mellett a vadászruházatot is érdemes megnézni.
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
HKorn
veterán
Szokott Lidlben túracucc lenni? Nadrágot keresnék.
Run&Ride
-
betyarr
veterán
megvettem ezt a lidl-ös silvercrest gőzölőt és 8-9 ruhadarab (vékonyabb kardigánok, pulóverek, pólók és nadrágok) után azt kell mondjam, hogy ez nagyon jó vétel volt! természetesen a már 2-3 alkalommal hordott nadrágon lévő minden gyűrődést nem hoz ki, de teljesen vállalhatóvá varázsolja. a pólóból viszont úgy kihozta az összes ráncot, mintha vasalva lett volna. ergo, részemről ajánlott a cucc!
-
kitka6
csendes tag
válasz betyarr #30632 üzenetére
páromnak van egy kivasalhatatlan inge, a gőzőlő az első, amivel sikerült rendesen kivasalni (bal fele a vasalóval elért eredmény, jobb a gőzölővel). Mióta nálunk megvan a gőzölő, én ritkán veszem elő a vasalót, sokkal több idő, és kevésbé hatásos. Függönyöket is már csak ezzel "vasalom". Electrolux refine 600 modell van nekünk. Csak ajánlani tudom
[ Szerkesztve ]
-
Studi
veterán
Vasalót 1-2-szer vettem elő, mióta van gőzölőm. Normálisan kell teregetni, aztán a gőzölővel ~1 perc alatt átmész rajta, és használható lesz. Nem olyan, mintha divatlapból lépnél elő, de én pédául úgyis összegyűröm az inget/pólót amint kocsiba ülök és biztonsági övet kapcsolok. Szóval szerintem nagy ajándék ez a világnak, és 90%-ban legalább kiváltja a vasalót.
-
vince
őstag
-
Bogyi007
veterán
SHEIN Swim Curve Plusz Ruched Halter Tankini fürdőruha -517 Ft ami Shein pontokkal (97-et engedett felhasználni) 158 forintra hozható le és még a szállítás is ingyenes!!! (Eredeti ára 5177 forint lenne)
1 darab rendelhető - még 8 darab van!
Feleségnek, barátnőnek szeretőnek is ideális ajándék.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
S. OLIVER cipője van valakinek?
Mi a tapasztalata a mérettel, mekkorát érdemes rendelni?
Mindenhol más és más méret táblázatot találok.
Nekem az egyik lábam kb. 28 cm másik 27,6
Előre is köszönöm. -
betyarr
veterán
valójában nem kiváltani kellene a vasalót, csak ha gyors segítség kell, akkor mennyire hatásos? yt tesztet láttam, az jónak hozta ki, de valós tapasztalatok kellenének. ér azért valamit, vagy csak a kínlódás van vele?
-
betyarr
veterán
ilyet/ezt használ valaki? érdemes befektetni rá?
-
jjeahh
nagyúr
válasz Onlány #30623 üzenetére
Lidl-ben szokott lenni sportmosószer, nagyon olcsó, szal nem egy nagy befektetés és megéri. Vagy DM-ben a Denkmit Fresh Sensation. Öblítő szigorúan tilos, ha valami kell helyette, akkor ott vannak a fertőtlenítők, a Sanytoloknak elég jó az illata, de a Lidl-ös jobban működik (bacik és bűz ellen kva hatékony). Gyakran írja is a címkén, hogy sportmosószerrel kímélő programon, öblítő nélkül mosd, de mivel elég alap dolog már, néha "elfelejtik" megemlíteni az öblítőt vagy a mosószer típusát. Nekem néhány ruhámon azt is írja, hogy időnként Nikwax termékekkel kezeld. Én úgy gondolom, hogy ha van pár technikai anyagú ruházatod és hát 1000%, hogy van, mert manapság kinek nincs... akkor érdemes hanyagolni az öblítőt és sportmosószert venni normál helyett. Pamutra, farmerre és egyéb utcai anyagokra is jó, szvsz nincs semmi kompromisszum.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
na ez is érdekes... remélem nem fogják visszamondani, mert hiába írta a honlapjuk, hogy még van ebből a méretből, a kosárnál már azt állította, (pontosan nem emlékszem) hogy túl sok a mennyiség (1db-t vettem) és csökkentsek rajta
végül engedte kifizetni és ekkor jött a meglepi: a 10%-os kuponomon kívül még egy csomó minden kedvezményt adott és még az ingyenes szállítást is engedte igaz vagy 2 hete rendeltem tőlük 115eur összegben, nem tudom van-e összefüggés. -
la_cc
addikt
válasz Mr.Csizmás #30626 üzenetére
Edge volt az alter böngésző pont.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
la_cc
addikt
Zalando visszaküldéssel van valami? Küldénék vissza egy csomagot, de a bankszámla szám megadása után csak egy pillanatnyi homokórázás történik és nem megy tovább, nem tudom megrendelni a visszaküldést...
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Onlány
tag
Sziasztok!
Vettem egy dzsekit és 3M thinsulate a bélése. Ezt az anyagot lehet mosni rendesen mosószerrel és öblítővel? A címkén max. 30 fok és kímélő program van feltüntetve, speciális mosószerről nem ír. Bocsi a kérdésért de még nem volt ilyen bélésű kabátom.Te vagy a világon a legszebb a faluból :)
-
Ka999
tag
Bocsánat, nem ide ...
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
SMS-ben küldik ki Myspringfield tagoknak (ha már szóba került, hogy milyen akciók vannak ott) (valószínűleg normál regisztráció után is érvényesül)
SPRINGFIELD CLUB: MINDEN -25% vagy -30% (min 20.000Ft); -35% (min 25.000Ft); -40% (min 40.000Ft) csak 11.12-ig. Kod: 354 +inf/stopsms springfieldclub.com
+ alapban is van: -30% pulóverekre, kabátokra, dzsekikre.
(Club elv érvényesül ezeknél a termékeknél is. kosárba helyezés után, ha eléri az összeghatárt, akkor -30% helyett -40%-ot von le)
+ reg után:[ Szerkesztve ]
-
raven12
senior tag
Sziasztok ismét!
www.hellyhansen.com vagy www.hhworkwear.com
nem akciós termékekből 40% kedvezmény
2024.10.29. - 11.05.
A kuponkódot céges policy miatt nem osztom itt meg, de ha valakit komolyan érdekel (és megígéri, hogy nem teszi közzé ), akkor privátban átlököm szívesen! -
BoneDragon
veterán
válasz gangstagergo #30609 üzenetére
Gyerek méretek...nagyszerű.
-
gangstagergo
senior tag
válasz Mercutio_ #30610 üzenetére
Én is határon mozgok és anno mindkét méretet berendeltem. M-es tapadósabb volt nekem de az L-es meg egy kicsit lezserebb ami jobban tetszett végül.
Azt ajánlom rendeld be mindkét méretbe mert jobb az ha magadon látod. Én korábban összes 14db pólót vettem és nem bántam meg.[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz gangstagergo #30609 üzenetére
Méretezése milyen?
Pont az M/L határán mozgokEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
gangstagergo
senior tag
AY Őszi akció keretében most akciósak az AÉROPOSTALE multipakkos pólók [link]
Minőségre olyan mint a régi Hollister pólók vagy még egy kicsit jobb is.
-
mert_csokis
senior tag
válasz Soulfly842 #30603 üzenetére
Kb. az összes ismert webáruházban. Van miből válogatni.
Két évvel ezelőtt a Zalando-n vettem hosszabb fazonú Brave Soul kardigánt, akciósan 4e forint környékén. Egy szürkét meg egy krém színűt.
Kíváncsiságból most ránéztem a kínálatra, és 10e forint körül indulnak. Így múlik el a világ dicsősége...Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
j.bravo
addikt
válasz Janaboy #30601 üzenetére
Itt van (dupla)kapucnis és sima (sál)galléros is, normál (Mo-n varrott) és osztrák gyártás is. Sajnos a webshopban kissé el van rejtve a menüben. Osztrákból lehet hogy nincs kapucnis, de magyarból tuti van.
Nekem van egy köntösöm a simából, elégedett vagyok vele.Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
ez lemaradt: ROCKÅN fürdőköpeny, fehér, L/XL - IKEA kifejezetten ha fehér és 100% pamut a selling point 10k-ért.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
betyarr
veterán
válasz Mr.Csizmás #30602 üzenetére
nincs kapucnija nekik...
-
Azie
őstag
válasz Mr.Csizmás #30602 üzenetére
tesco FF, naturtex, stbtex akciók, jyskben is van - ellentétben a bútorokkal a törölközőik jók
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Soulfly842
addikt
Farmer. Marad a Springfield.
Túlárazott vackok mindenhol. az utóbbi 20 évben sokat romlott a farmerok színvonala.Újabb segítségkérés/ajánlatkérés:
Kötött kardigánt, egy színű, de mégis jó megjelenésűt (szigorúan kapucni nélkül) hol lehet most venni értelmeset?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest