- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
válasz rbalint88 #29924 üzenetére
es mi ujsag a szurore felrakodott anyag-szalakkal? nekem regi fajta inverteres van, ott rengeted anyag felgyulik per ciklus. de aztmondjak a hoszivattyus nem pusztitja ennyire, csak azt nem ertem, hogy annak mi koze a mechanikai behatashoz, ami a ruhat eri. genuine oszinten erdekel, mert mostanaban esedekes a szaritogep csere errefele.
-
hcol7
senior tag
sry az oncelunak kategorizalhato offert, de meg a mai arak menten sem ertem -reszemrol-, hogy hogylehet 3-4ezernel tobbet adni egy poloert..
-
hcol7
senior tag
válasz PainKiller13 #29419 üzenetére
ugyanez ittis. felhivtam oket, hogy megreklamaljam, es azt javasolta a vonal tulfelen az ugyfszolgalatos, hogy reklamaljam meg... : ))) azthittem epp azt teszem, de kiderult, hogy valami kulon urlapon kell jelezni, amit volt kedves atkuldeni emailben.
amugy rohadt jo polo, de harmada ennyiert veszek rovidujjut max. -
hcol7
senior tag
válasz st6969 #29258 üzenetére
par het, bar sanszos h egyenfuggo.
az altalad emlitett dilemma miatt voltam / vagyok kenytelen valami jo pamut anyagu , vekony rovidujjut venni az olyan szinu ingek ala, amin latszik, ha van pisztolytaska. az izzadas teljesen nem marad abba (izzadasgatloval sem, legalabbis nalam ez volt), a rossz szagot meg parorankent felkebt dezodorral siman meg lehet elozni.
mondjuk nalam csak a stift mukodik, a golyosok, spray nem. -
hcol7
senior tag
válasz st6969 #29254 üzenetére
az aluminium, es egyeb fele femsok miatt sargul be. azok tomitik el az izzadtsag porusokat, azok miatt hivjak izzadasgatlonak(antiperspirant) ezeket. amugy rohadt egeszsegtelenek hosszutavon. es hiaba van rairva, hogy invisible, ha izzadasgatlo, ugyis tonkreteszi a ruhat. is.
nehez atallni sima dezodorra - ezekben nincsen aluminium, es nemhagynak foltot, csereben az atallas alatt rohadtul izzad az ember, a pisztolytaska garantalt egy ideig. de egy ido alatt szeplassan elmulik.
nem vizet predikalva irtam be, mert en kifejezetten izzados vagyok. de mar sikerult atallni sima dezodorra. igaz, nem eleg reggel hasznalni, mert stressz, vagy egyeb hatasara szukseg lehet egy reteg dezodor felvitelere napkozben is, hogy ne legyen honaljszag. imho megeri.
udv[ Szerkesztve ]
-
-
hcol7
senior tag
válasz MaddeNNNN #28515 üzenetére
off:
eletem talan legszarabb "markas" cipoje egy lacoste felmagasszaru sneaker szerusege volt 2010 es evek elejen, dognehez, es szet is hullott hamar. persze ugymond "jolnezettki". azt, hogy mennyire kenyelmetlen volt, csak zarojelben teszem hozza, mert szubjektiv/erosen "hozott anyag" tema.
a leg retkebb kerti asasokhoz vettemfel aztan csak, mielott kiraktam a kukaba. meg funyirashoz is alkalmatlan volt a sulya(tomege) , meg a kenyelmetlensege miatt. -
hcol7
senior tag
az un. "etikettcimke" nem a vasarlonak igazmondas celbol tartalmaz informaciokat, hanem torvenyi kotelezettseg, anelkul nem lehet eladni. akkor meg foleg nem lehet eladni, ha rairjak nagy piros felkialtojellel, hogy ne fetrengj benne latyakban, mert ha utana otthon kimosod, jobbesetben ranezesre azert kabat marad, de javareszt akkorsem. ok nem banjak, ha evente ujat veszel : )
szerintem eleve felesleges mindent 30fok felett mosni, kiveve esetleg torolkozoket, vagy fertozo beteg agynemujet. asszonnyal jokat szoktunk ezen vitazni : )
pl a ritka 100%pamut zoknik a 30fokot is nehezen viselik. -
hcol7
senior tag
mekkora fordulatszamon centrifugaltad?
szerintem a hofok korlat az anyag osszemenese/szintartossag miatt tema, de a belelt ruhanemuk akar 10fokon mosva is osszecsomosodott belessel jonnek ki a gepbol, ha 400rpm felett centrifugaljak. vagy ha egyaltalan barmekkora sebesseggel centrifugaljak.
cipot, es bizonyos ruhakat(jo pelda a steppelt, belelt telikabat) en eleve nem raknek mosogepbe, sot, nem is ertem, miert valhat szuksegesse egy vastag telikabat kimosasa akkor, ha az nem pl munkaskabat. maskulonben meg ha beesik, hogy tisztitani kell, akkor elviszem szaraztisztitasra erre szakosodott helyre.(pl lottozo, ahol vallalnak aprobb ruhajavitast, szonyegtisztitast, mert ott nagy valoszinuseggel ruhatisztitast is lehet "venni".)
elkeseriteni nem akarlak, de szerintem, ha sikerul is szemmel lathatolag(esztetikum) szetoszlatni a beles csomokat, akkorsem lesz mar annyira szelallo/vizallo/stb(funkcionalitas) az a kabat, mint a mosogepes tura elott.
udvszerk: nem raktam offba elsore : )
[ Szerkesztve ]
-
hcol7
senior tag
válasz mert_csokis #27694 üzenetére
bestsecret
-
hcol7
senior tag
pontositva az emlitett celcsoport azon reszhalmaza, akinek marad loveja azutan , hogy abnornalis thm re evente stackelt husegszerzodessel megveszi evente a szerinte kiraly okoszisztema szarnyai alatt releaselt "flagship" mobiltelefont. jobbesetben nemmegyki az utcara csovezve ejszaka sorbanallni a masnapi nyitasra emiatt.
bocs mibdenkitol, de mar csattogoslepke tologatos pre-bmxezos korszakomban sem ertettem ezt az egesz "mi az aktualis "divat" szarsagot".
peace : ) -
hcol7
senior tag
mmint olyasni common sense tenyeken kivul, hogy a nagyonmeno 0day felhypeolt sursplus raktarkeszletet felvasarolva azon entitasoktol, akik 2-500%os haszonnal adjak el a cuccokat un. celebeknek, es un. influenszereknek, ahol az aznap megcsak holnap kaphato 10xesen tularazott szarsag holnaputan mar gagyi, mert addigra ujfent megmondtak nekik, hogy masnap majd mi lesz a nagyon meno fenykepen.
-
hcol7
senior tag
válasz robag93 #26542 üzenetére
a lereszelt korom, mint olyan, nem egy rossz feature akkor, ha az un. ferfiembernek tenylegesen "soulmate" kategoriaba eso kedvese van, akivel kapcsolatban nem elsosorban a napi evasive elninjazas a cel, hanem a tenyleges szerelem muvelese. de ez messze nem a "mitvegyekfel hova" kerdeskor. jobbesetben annak az eloszobaja.
tenyszerubben, oszi, teli funkcionalis felsoviseletre visszaszoritkozva, egy softshell sokkal hasznalhatobb egy atmenetinek hivott steppelt niemand pufidzsekinel,.ha nemcsak egy allokepen szerepelve akar az ember alfahim lenni az elkepzelt madagaszkari paradicsommadar-tancversenyben.
udvozletem[ Szerkesztve ]
-
hcol7
senior tag
hitvita szeruen foglaltok allast x vagy y cipomarka mellett tartossag tekintetben.
en vagyok tul regi tipus, hogy azt vallom, hogy 1 par cipo folyamatos hordasa 3x1 par cipo felvaltva hordasahoz kepest akar tizede ido alatt is "betonozos" cipot csinal belole?
komolyan kerdezem, es nem en vagyok a kepben a foszereplo, hanem a dilemma, hogy erdemes e valtogatni a hordott labbelit. -
hcol7
senior tag
válasz Sungoo #26271 üzenetére
ez a szabo-suszter dednagyapam a vissza a jovobe kov reszeben, miutan osszekapkodta az aktualis menetrendszeru usa benzinaremeles, vagy rasszista lincseles utani nolimit lootolasbol visszamaradt, utcan elszort zsakmanybol a par cipot.
amugy minden tiszteletem az oregnek, mindenfele tekintetben. -
hcol7
senior tag
válasz snefi2 #26092 üzenetére
ilyet nehez lesz talalni. amugy az emlitett mrsale ben a kedves draga eladok valoban segitenek, csak 50+os holgyek, akik nembizti, hogy ertik a mai vilagot, bar teny, hogy bizonyos mertekben hianyzo vonatkozo izles/ertekrend eseten azert tudnak segiteni.
de ha megengeded, en nem itt latom a problemat, hanem ott, hogy valamiert nemtudod eldonteni, hogy mit viselnel szivesen.. igy akar ha belefutnal egy epic szintu tanacsadoba aki feloltoztetne, sanszos, hogy a nem ismert egyeb entitasok/narrativak szamara az sem lenne "eleg jo".
bocs, hogy belepofaztam, a lenyegre szoritkozva en felmennek BS/AY re, ahol beallitanam a filtert a szukseges ruhadarabokra, es ezt legnagyobb akcio szerint rendezneü csokkeno sorrendbe, es ami megtetszik berendelnem, es par nap alatt ottvan. visszakuldheto. egesz hasznalhato amugy a merettablazat, amihez kis ido, es elhatarozason kivul egy szabo/varro "centi" kell, es eltalalhato a meret nagy esellyel. ha meg kerdojeles a dolog, bekell rendelni 2 max 3 meretet, es a jol illeszkedon kivulieket visszakuldeni.
remelem tudtam segiteni, akkoris kivanom a legjobbakat a jovore nezve, ha nem : P
udvozletem -
hcol7
senior tag
válasz Attila2011 #26004 üzenetére
esernyot? az szep.. : ((
-
hcol7
senior tag
válasz krono. #25768 üzenetére
ez egy jo ideje (mar huszonX eve is) jo minoseget jelento marka volt.
aztan jo ideig nem volt vele dolgom, de tavasszal lottem egy farmert BS en, ami nagyon bevalt, hozta a "megszokott" szintet, igy rendeltem belole egy arnyalattal elterot. az is szuper.
persze ettol meg siman lehet mas esetben nemfasza. -
hcol7
senior tag
ay t nem, de az elso bestsecretes postas visszakuldesem barmifele varakozast felulmult joertelemben, igaz odakellett menni a postara feladni..
(rosszmajusag on:) bar lehet ha nem egy elhanyagoltabb 50es(minden tiszteletem emellett, vagy ennek ellenere is) sminkelt mukormos extrovertalt kedves holgyet fogok ki, aki kendozetlenul oszinte orommel fogadott a stock ket nyudijas kozott, akkor lehet nem tier1 es lett volna a customer experience, de ezesetben tagadhatatlanul azvolt : ) -
hcol7
senior tag
-
hcol7
senior tag
válasz LurkerSheik #25144 üzenetére
kicsodak?
-
hcol7
senior tag
válasz raven12 #25137 üzenetére
evek ota _csak_ piacon talalok 100% pamut zoknit. a bosnyakon (bp 14 ker) egy erdelyi hazaspar arulja egyeb fehernemukkel a "szuntex" feliratu torok(azthiszem) zoknikat, azok 100% pamut. van dehep nevu is, arra 99% van irva, de szerintem 1 nel tobb benne az elasztan, es erezhetoen szarabb.
szuntexbol van hosszuszaru, nyari sport/boka, es lattam belole titokzoknit is.
annyi a hatulutoje, hogy mivel nem muanyag, hamarabb elhasznalodik. ez gyakrabb labkorom, es sarokborkemenyedes karbantartassal ellensulyozhato valamennyire. -
hcol7
senior tag
lehet pont testszinujuk nincs, sot, webes lehetosegrol sem tudok(ettol meg lehet van), de Tudors nevu marka/bolt, BP Arkad legfelso emelet.
biztos, hogy az emlitett ar alatt van joval, es nekem eddig bevalt. mondom ezt ugy, hogy majdnem 10 eve nem talaltam "rendes" (ing ala valo) vnyaku polot sehol.[ Szerkesztve ]
-
hcol7
senior tag
o nemtudom hogy csinalja, de reszemrol csak egyeterteni tudok egyelore a velemenyevel. itt 3 rendeles / osszesen kb 10 v 11 itemmel a merleg ugy hogy osszesen ketto maradt meg.
barmifele joindulattal ertekelve ez melyen alulmulja az osszes eddigi ruha webshop tapasztalatot.
azert irtam, hogy egyelore, mert sztem eleve megkell tanulni hasznalni az osszes ilyen shopot aszerint amilyen, amihez ido kell.de ha most kell nyilatkozni, total egyetertek az elhangzott velemennyel, es ha tippelni kell, szerintem a BS nem "lesz" jobb kesobb sem : ))
asszony mar a legelejen ugyanerre hivatkozva be sem rendelt semmit.
-
hcol7
senior tag
válasz BoneDragon #22949 üzenetére
koszi mindenkinek, megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Banggood
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest