Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thoty
senior tag
Én pár éve a mall.hu-n vettem egyet, annak a sarkánál a bélés kopott el teljesen (talán ki is lyukadt a szövet), kb. 6-8 hónap alatt. Visszavittem, bevizsgálták, kb. 1 hónap múlva kaptam egy újat. OfficeShoes-al nincs garis tapasztalatom, de szerintem érdemes visszavinni, lehet, hogy már a bolti eladó is megmondja, hogy ilyen esetben mit szoktak tenni, de szerintem simán megragasztatják egy cipésszel.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
Ezeknél a cipőknél tipikus, kisebb nagyobb mértékben majdnem mindegyiken elválik. Nem is tudom hány márkát próbáltam ki már, eddig a Superdry vált be a legjobban az ilyenekből, de idővel az is csinálja, igaz alig látható mértékben és olyankor már az egész cipő kopott. Ha nem sikerülne gariztatni, ajánlom a Pattex cipőragasztót. Kb. ugyanolyan hatékony, mint a gyári ragasztók, ha ügyesen ragasztod meg nem is látszik, a cipőt sem eszi meg, mint a pillanatragasztók és marha sok van benne, rengeteg cipőre elég lesz, a következő 10 évben ragasztgathatod vele az egész család cipőit . Csak takarítsd meg előtte a ragasztandó felületet és olvasd el a leírást, hogy kell vele dolgozni. Kb. 15 perc alatt megvan az egész.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
st6969
őstag
Szintén Converse cipő probléma, viszont ez 2 (kettő!!! ) hónapos: 13 éves lányomnak vettünk fehér magasszárú, vastag talpú Converse cipőt. 2 "apró" probléma van vele:
- takarítás után a fehér szövet homogén halványsárga lett (nem is hallottam még ilyenről, mintha az anyagban lett volna valami, ami nedvesség hatására kioldódott)
- az egyik cipőfűző lyukat szegélyező fém gyűrű ki fog esni a helyéről (ez elég misztikus, mert közelről megnézve olyan, mintha valami fizikai behatás következménye lenne: meg van egy kicsit nyomorodva, mintha csavarhúzóval lett volna feszegetve...Nyilván ilyen nem történt, és nem is igazán tudott komoly terhelést kapni ez a cipő egy 39kg testsúlyú, vékony testalkatú lánytól
Fogalmam sincs, mit lépjek, mert nyilván azt fogják mondani, hogy nem jó szerrel takarította, ezért színeződött el, meg hogy fizikai jellegű sérülés miatt egyébként sem vonatkozik rá a garancia.
Emag vásárlás...be fogom jelenteni, mert egy 30ezres cipő azért nem kis kiadás, és 2 hónapnál komolyabb élettartamot várnék...kíváncsi leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest