-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
15% AboutYou kupon: BELLAS15
20K felett, nem tudom meddig érvényes, max 1-2 napOsztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
Márkás cuccok esetében tényleg van olyan, hogy beragad a bot-nak vagy valami balf... szűrőnek, az ilyeneket érdemesebb tematikus facebook csoportokban eladni... van "dedikált" michael kors adokveszek, guess adokveszek stb.... keresd ki épp ami kell, ott könnyen elpasszolható.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
Pedig a Vinted a legjobb dolog ami a használt cuccok piacával történhetett... végre valami ami örökre a süllyesztőbe lökte a jófogást, vaterát, egyéb borzalmakat...
Annyira pofon egyszerű, csak fotózol, végig kattintgatod az opciókat, kategóriát, márkát méretet stb... Csomó cuccot adtam már el, erről az oldalról teljesen mindegy, hova valósi a vevő, semmiben nem befolyásolja a folyamatot.
És a legjobb, hogy nem kell kommunikálni sem az emberekkel, csak nyomkodod a funkciókat (vásárlás / ajánlattétel / elfogadás / címke létrehozása / feladás stb...) A cuccaim 95%-át úgy adtam el, hogy egyetlen szót sem váltottam a vevővel, imádom.Aki folyamatosan pofázik, kérdéseket tesz fel, az unatkozik, nem vásárol.
[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
Aboutyou, 20K felett:
-15% kuponkód: CSECSE15 (09.25. szerdáig érvényes)Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
válasz PuffyDog #29414 üzenetére
Én a céges ruháinkat évek óta egy az egyben a textilcoop.hu-ról rendelem (120 főre, szóval a teljes termékpalettát végigpróbáltuk már szerintem ).
Azt nem tudom, hogy magánszemélyt is kiszolgálnak-e, de olcsók, gyorsan szállítanak, rugalmasak, az biztos.Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
válasz tomszli11 #28756 üzenetére
Nekem csak a női vonalról van tapasztalatom, és azon belül is nyári felsővel, amit tőlük rendeltem... ki van vágva az egész háta, de a fotókon 100%-ban szimmetrikus a póló.
A valóságban pedig... 2 darabot rendeltem, mindkettőnél már úgy el volt tekeredve a varrás mielőtt bármit is csináltam volna, hogy gyakorlatilag hordhatatlan. De legalább olcsó volt...Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
Gyapjú zoknit keresek (tudtommal ez a legjobb a lábam melegen tartására, de javítsatok ki ha tévedek), lehetőleg emészthető áron. Van ajánlott beszerzési forrás / márka / bármi?
Bakancs van frankó bundás, de sok óra jégcsarnokban álldogáláshoz kelleni fog valami jóféle zokni is.
-
Timyyy
őstag
válasz Mr.Csizmás #983 üzenetére
Ez van amikor összevissza lépkedek a bestbuyok között.
-
Timyyy
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
Edzőcipőket aliról szoktam venni, és mindnek el is találtam a méretét valahogy azt le tudják mérni jól, márkás is, minőségi is, meg még olcsó is. Általában 25 dolcsiért veszem darabját, és pl másfél éve nyúzom az egyiket, mostmár melóban is (24 órás műszakban), és még mindig semmi baja, és full kényelmes, nem büdös.
Na a ruhákkal már nem volt ilyen jó az arány, nem is próbálkoztam sokat mert nincs annyi felesleges pénzem, talán összesen ha 10 ruhadarabot rendeltem 10 év alatt akkor lehet sokat mondok, na ebből 2 lett igazán jó. Azt meg 1-2 hete be is linkeltem ide.
-
Timyyy
őstag
Köszönöm a sok tippet, felírtam szépen mindet, hétvégén nekiindulunk.
-
Timyyy
őstag
Esküvőre keresnék (vendégként) öltönyt páromnak, magamnak meg valamiféle elegáns ruhát ami nem szoknya, csak nadrágos verzió jöhet szóba. Nem lesz über puccos a dolog, és csilliókat sem szeretnék rákölteni. Milyen boltokat keressek? Online rendelés nyilván kizárva, és a dunántúli városok jöhetnek szóba, Székesfehérvár, Veszprém, Győr, Zalaegerszeg, Szombathely....
-
Timyyy
őstag
Nemrég jött meg, a leírásban megadott mérettábla valóban akkora és centire pontos!!
A ruha anyaga jó, enyhén műszálas, de semmi műanyag érzete nincs, azért van benne pamut is bőven. Tök kellemes, lenge nyári, nem lekopós a minta. Ha kicsit csinosabb valami kell de mégsem túl formális így a nyárra, akkor ez tökéletes, meg persze hétköznapra is. Nem túl hosszú, nem tunika!! De a derekam sincs kint belőle. Most rendeltem mégegyet másik színben.Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
válasz Mr.Csizmás #321 üzenetére
Az ilyen helyek nem jók, kicsi a színválaszték, és nekem piros kéne főként, az meg sosincs.
Arról ne is beszéljünk ha esetleg mintásat szeretnék, nem egyszínűt. Inkább elböngészgetnék Kínában ha rájövök a jó kulcsszavakra.Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
Nem kimondottan ruha, de talán kapok tippet... ágyneműt keresnék, pamutot lehetőleg, de semmiképp nem műszálasat. Hogy mehetek biztosra, milyen keresőszavakkal?
-
Timyyy
őstag
Van pár ruhás kupon is:
Stylish Polished Geometric Automatic Buckle Wide Belt
Ár: 5.62 $
Kupon: Belts2011Western Style Business Trouser Belt with Alloy Buckle for Men
Ár: 3.80 $
Kupon: Belts2260Men'S Canvas double-headed Eagle Belt
Ár: 6.99 $
Kupon: Belt2516Men Fashion Button Down Long Sleeve Denim Shirt
Ár: 9.99 $
Kupon: Shirt2200Windproof Outdoor Military Jacket
Ár: 29.99 $
Kupon: GBJaket2361Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
válasz #04441088 #62 üzenetére
Nekem nincs kifogásom ellene, sőt.... de már én is és a BB topikból többen is figyelmeztetve lettünk ezért (modiktól).
Ha ez kötekedésnek számít akkor ki is vonultam a topikból. Ja és az NB cipőre vonatkozott btw, láttam vkinek nem esett le.
[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
Áhh, pattintom is kedvencekbe!
A kezdetek kezdetén próbálkoztam ruharendeléssel (csak nőivel - magamnak), de ha még megvan a vásárlási előzményeimben, akkor is csak olyan linkeket tudnék hozni, hogy ezt NE vegyétek mind rossz lett, vagy az anyag, vagy a méret, vagy mind2 vicc kategória volt.Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- Xbox Series X|S
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen program, ami...?
- Xbox tulajok OFF topicja
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest