Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ideg
aktív tag
Adidas NMD R1 - 20.293 kis és közepes lábúaknak
- de jó h egy hónapja vettem zalandon 25 ért
-
-
scott_free
senior tag
Könnyű, de tényleg vízálló esőkabátot tud vki? Ami van itthon, az nagy esőben kb. 15 mp után átázik és onnantól kezdve rosszabb, mintha nem is lenne.
-
gorje
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #25643 üzenetére
-
Breki
veterán
válasz
[link]
Mondjuk ennyi idő alatt nem biztios, hogy ideér, de egyébként nagyon bevált!!!! -
Llew
senior tag
válasz
Amit decathlonban talalsz ilyen áron. Vagy máshol.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
help: milyen hátizsákot ajánlanátok 5-8k körül 1 napos csillagtúrákra? városi környezet. (aug 10-ig kellene)
-
Zamasun
aktív tag
válasz
ggeleven #25641 üzenetére
Akkor ez egy egyedi dolog lesz. Próbálgattam a summer23-at mert ez már él 1-2 hete ugy emlekszem, de akkor még nem volt korlátozva két termékre. Akkor a kosaramban maradt a cipő, a kód meg beragadt, ez lehet a valasz hogy egy termekre a kosaramban is elfogadja még mindig.
-
ggeleven
őstag
válasz
Zamasun #25638 üzenetére
Kód így érvényes:
20% engedményt kapsz a vásárlásért fizetendő összegből, ha 2 vagy több terméket vásárolsz az ajánlatban szereplő termékek közül.Szerk.
A linket AF1-re nem megy a summer kód, mert nincs feltűntetve a terméklapon és az alábbit dobja.
"Sajnos ez a kód nem váltható be.Olvasd el a promócióban való részvétel feltételeit."Szemezzetek az ajánlatban szereplők közül, hátha valaki rámegy egy Pegára.
-
Zamasun
aktív tag
AF1 minden méretben, SUMMER23-al 75,97 EUR - 28.722 Ft
-
oszy
veterán
BestSecret visszaküldés még mindig csak postai visszaküldéssel működik?
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
már hozzá van adva a vidéki cím, mert oda lett kiszállítva. csak ha jól értem, időben volt 1. kérdéses vidéki címre szállítás, utána a pesti címes, és csak a pesti címről engedi az 1. visszaküldését
ps. elküldtem a supporthoz, mert nem találtam én se workaroundot, mint az AY-nél a GLS-es külön link a visszaküldéshez.
-
AIex
tag
válasz
Mr.Csizmás #25630 üzenetére
Esetleg hozzáadni a fiókhoz azt a cimet, szállitási cimnek, ahonnan szeretnék a csomagfelvételt, majd utána újból megpróbálni ?
-
blicc93
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás #25628 üzenetére
Írj az ügyfélszolgálatnak (akár chaten is) és segítenek.
-
-
Norbi.
őstag
válasz
Mr.Csizmás #25628 üzenetére
gls csomagpont/automata nem jó?
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
halp: zalando-nál hogy lehet más címről felvetetni a visszaküldést?
-
TheProb
veterán
válasz
sepsi0 #25619 üzenetére
Veithdia és társain már túl vagyok. Annyi pénzért jók, de csodákat nem lehet tőlük várni. Mindegyiknek van valami handicap-je (elálló/csavarodott szár, stb.)
Eddig a legjobb budge szemüvegem egy Xiaomi volt, csak sajnos a lencse pöttyökben lepattogott, már nemtom mitől. Ami nagyon tetszett, hogy a szára le tudott pattanni, így ha pl rácsuktam a géptetőt, akkor nem tört szarrá.
Ma megnéztem élőben az Oakley holbrook-okat, egész kényelmesek. Elgondolkozok egyen, ha találok valami normális áron.
-
AIex
tag
válasz
tibbike01 #25623 üzenetére
Sajna még most is kapok, nem csak email-ben, a vinted platformján is, tegnap jött vinted appos értesités, hogy megvették a termékem, és adjam meg az email cimem,
Feltételeztem, hogy kamu, de meglehetősen idegesitő, főleg úgy, hogy a vinted csecsre tesz azzal, hogy a TNF cuccokról nem elég a hologrammos cimke, küldjek képet a varrásról, hogy tudják eredeti-e.....
@toompa
Köszi neked is. -
margithid
veterán
S.Oliver kordbársony nadrág, 4800 Forint, [link]
-
sepsi0
őstag
válasz
TheProb #25593 üzenetére
Szia!
2 éve kb 5db-ot vettem a családnak. Én imádom, már nem is vezetek nélküle. Mindenki szereti. Mivel én vigyázok rá, nincs rajta karc, semmi. A nagy fiam egyikről leamortizál valami réteget, mikor nyaralni volt, homokos törölközőbe tekerte és ott maradt, de nem volt karcos... Kapott újjat.
Nézz szét a storeban, 2 hét alatt max megérkezik.
[link] -
diegho
nagyúr
Sziasztok,
Pehelykabát / Steppelt dzsekit keresek. Elég sok learázás van, nem akarok vastagot, mert van egy Cropp vastag kabátom, ami nagy mínuszokban tökéletes.
Tavaly vettem egy JJ Hero Collar-t, de nem lehet a derekánál összehúzni és a szél simán befúj alá, ami nem jó, hasonló vékonyat keresnék, de alul lehessen összehúzni. Méretem L-XL között változik márka függően. -
hcol7
senior tag
válasz
XboxGamePass #25614 üzenetére
mosas biztosan offolja a visszavetelt.
-
AIex
tag
válasz
XboxGamePass #25614 üzenetére
Ha visszamész, és benyújtod a szavatossági igényedet, akkor szerintem vissza adják a pénzed, viszont nézd meg, hogy a ruha cetlije, nem tiltja-e a száritást.
-
XboxGamePass
senior tag
H&M-hez egy mosás/szárítás után vissza szabad küldeni pólót? A legkímélőbb programon szárítottam, de egy méretet összeugrott kb.
-
la_cc
addikt
Oakely polár lencse szintre mit javasolnátok Holbrook alternatívaként? Én imádom az enyémet, de szívesen bővíteném a látókörömet, ha van "gazdaságosabb" alternatíva ilyen penge lencsékkel.
-
Napszemuvegekben nincs nagy truvaj a piacon
van a Luxottica ami birtokol (liszenszel) kb minden nagyobb brandet az also polcostol a luxusig krva dragan.
a Safilo a polaroiddal es meg par tucat luxusbranddel
Meg a futottak kategoria Kering a Maui jim-el stb stb
Nyilvan a luxottica-s brandek a legdragabbak azonos kategoriaban is (prada, Mk, oakley…)
Lencseben meg az also polcos a retegelt muanyag lencse (szetvalik a melegtol), egy darabbol kimunkalt muanyag lencse, uveg lencse.
Polarizalt lencse meg felhasznalas fuggo, nekem a mindennapokban inkabb hatrany(telo oled kijelzo) mint elony (hajozas az adrian).
Igy a napi hasznalatra szandekosan nem is akartam polarizalt lencset.Oakley-ra +1
Titánkeretes Oakley Deadbolt elég fancy nekem, par hete kaptam kezhez.
A non-polarized Prizm lencsejuk is ugyes fejlesztes, meg ugy osszessegeben legalabb fejlesztenek is valamit meg sportmarkakent az allovizu piacon. -
toompa
őstag
válasz
mert_csokis #25602 üzenetére
+1
Meguntam hogy 1-2 évet bírnak ki, karcolódnak, törnek.
Vettem egy munkavédelmi szemcsit vezetéshez kb. 5 éve.
Polarizált, oldalról is véd, nem karcolódik és nem törik. -
mert_csokis
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford topik
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Dell Latitude 5500 FULL-HD IPS Intel core i5-8365 16gb ddr4 256gb ssd windows 11
- NAGYKIJELZŐS HP 17col FHD / Intel i3-11generáció / 8gb RAM / 256gb SSD / Windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Gombászkönyvek egyben
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest