- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xy.zsolt
őstag
válasz LurkerSheik #30118 üzenetére
Na, a paga tényleg csak sétálásra jó ha nem szedi le a körmöt még úgy is .......túlzás nélkül, a legrosszabb cipő ami a lábamon volt valaha is. Az akkor még 7k-s Li-Ning Rouge Rabbit IV amit helyette vettem egy álom futócipő volt a pegához kipest.
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
blueye
veterán
Nálam a kulcsszó a talpbetét, bármelyik "lapos talpú szutykon" nagyon sokat segít és így pont olyat hordok (veszek fel az adott napon) amit szeretnék
-
jjeahh
nagyúr
Pontosan, pont ezt próbálom kifejteni. Egy jó minőségű "munkára szánt" (futás, túra) cipő utcán sokkal tovább fog tartani, mint egy utcára szánt cipő. De persze csak nagy általánosságban véve, mert utcaiból is létezik jó, de azt nem az Adidas, Sketchers, Converse stb-nél kell keresni. Én most raktam fel Vintedre a 3 szezonos Lowa bakancsomat, mert egyrészt megrendeltem az utódját, egy Mammut Ducan Mid GTX személyében és anno azért fogtam ki olcsón a Lowát, mert női volt (szvsz nem igazán látszik, de az orra picit keskeny), na ez rengeteget volt használva, sárban, patakban gázolva, nem kímélve, utcán is úgy mentem benne, mintha nem léteznének tócsák és kb. 2-3x volt megtisztítva max. 8 év (!) után, frissen megkefélve így néz ki : [kép] [kép] [kép] [kép] . Ahányszor előveszem, a pofám leszakad és a húgom két Lowája is ilyen, eskü, elképzelni sem tudom mit csinálnak másképp, hogy képtelenség tönkretenni . Ez mondjuk tényleg a ló túloldala, mert a legtöbb cipő nem ennyire tartós, még a minőségiek sem, de jó példa arra, hogy mekkora különbség is lehet egy random casual és egy futó vagy túracipő között.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
-
BoneDragon
veterán
válasz LurkerSheik #25941 üzenetére
Nekem a 8k-s champion polom bolyhosodott ki a hatitaskam alatt nyaralas kozben… a 2000 forintos h&m meg hasonlo boltok poloinak meg evek ota semmi baja…
-
hcol7
senior tag
válasz LurkerSheik #25144 üzenetére
kicsodak?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Politika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Horgász topik
- Androidos tablet topic
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- ASRock FM2A55M-DGS AMD FM2 Alaplap
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest