Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Decado
csendes tag
Nézegettem replayeket, persze kicsit változtattam a a dolgon mert nincs meg minden lap amit abban használtak. A falat simán megcsinálom experten is, a gond Viridya megsegítése. Egyszerűen nincs elég energiám hogy megfelelő lényeket küldjek., és Virit meg nem gyógyítja a sámán ugye
Szóval behal a Stoneskin főnöknél. Na majd gyakorlok kicsit vagy szerzek resource boostert valahonnan. Hol legolcsóbb most a dobozos játék itt pesten? Az a 3000 BFP rám férne
ui: Az expertes replayekkel csak az a bajom hogy felében enlightmentet használnak
Meg promó constructot, meg mountaineert meg Wordbreaker Gunt. Nekem meg nincs BFPm mindezekre.
ui2: Azt tudja valaki hogy lost soul egységeket melyik pályákon lehet fejleszteni? Nincs benne a loot table-ban sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest