Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• World

csendes tag

Most kipróbáltam pvp-ben milyen a deep one meg a twilight curse... durva :D. A curse kártyán ugye nincs power korlátozás szóval egy harvestert simán átváltoztatsz egy medium bogárrá és lehet itt sorolni a legtöbb 110 (3. upgrade után 100) power feletti 2es egységet. Persze nem mindegyiket éri meg de ebből lehet látni hogy elég erős lap. Pl egy halálon lévő egységet is megtudsz vele menteni és maga a bogár is elég erős pláne hogy 20 secig kap 30% +dmg-et. Most pure Shadow volt az ellenfelem és kicsit rossz volt nézni de nem tudott semmit sem csinálni a deep one ellen. Elég nagy az életereje és a sebzése és mire leütötte volna kapott egy healt és rombolt tovább. Mondjuk most nem húztam a meccset mert minél hamarabb akartam látni akció közben a kártyát.

Szóval kíváncsian várom milyen újítások lesznek még. Persze sok mindennel lehet védekezni ezek ellen a lapok ellen is pláne miután kijött a teljes felhozatal de most is sok megoldás van ezekre. Azonban a twilight curse tényleg nagyon erős ha belegondoltok. Egy 110-be kerülő spell azonnali megoldást jelent egy harvester-re vagy Mountaineer-re de reménykedjünk hogy megfelelő balansszal kapjuk kézhez az új lapokat =).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés