Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
megnyertem első PvP meccsemet, egy shadow pakli ellen, kelet hozzá az ellenfél is de hát mikor nem, a Fathom Lord nagyon nagyon jo vétel volt, azzal nyertem kb, ő sem kapkodott az elején ngyüjtögetett, olyan pálya volt ahol mindekinek jut elég orb én sem kapkodtam szépen gyüjtöttem apowert minimális védelemmel mert ugy tűnt ö sem nagoyn akar támadni a harvesterre gyüjtött kicsit durva hogy az két orbnál jön, de sztem az elején az megöli az ellent mert nagyon sok az a 300power föleg ugy hogy 3mp allat szétszedtem
még az elején elpusztitoaa egy poweremet de nem nyomult tovább meg nagyon kevés maradt az élete aztán jöttek a fathomok és lényeg hogy nyertem, most örülök
mint majom
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
még az elején elpusztitoaa egy poweremet de nem nyomult tovább meg nagyon kevés maradt az élete aztán jöttek a fathomok és lényeg hogy nyertem, most örülök
mint majom