Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullKoxa
őstag
válasz breakout123 #9623 üzenetére
Igen normális! Gyenge a vasad hozzá nagyon. ( minden porcikája sajnos)
-
BullKoxa
őstag
válasz geristar #59559 üzenetére
hello. en Bf3 ban tapasztaltam. nagyon zavar. en a drivert ( 14.9.1-t hasznalom ) nem bantottam, de trixxet csereltem Ab-re (trixx elott is Ab volt fent) . ha alapon van a vga akkor is csinalja vagy a gep vagy a jatek. Es azota nem jo. nem tudom mi lehet. en a szerokra gyanakodtam. de ebbol lehet op csere lesz.
geristar. vga-d milyen ? nekem Amd msi 290
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
válasz kriszpontaz #59881 üzenetére
Köszi az infót!!!!!!!! Párom hozza is már nekem a Veszprémi tescoból ! 2.990 ft-t ! Ennyiért ajándék. Még szerencse hogy ma volt színházban.
-
BullKoxa
őstag
-
BullKoxa
őstag
sziasztok! olyan kérdésem lenne ha van lemezes Bf4-m akkor azt csak lemezrőr lehet installáni a gépre? vagy csinálhatok ugy mintha csak kódot vettem volna?
TcK_Marco . köszi szépen!
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
én nem találok olyan szervert amin lennének , ez mért van? BF3 jó ! vagy én vagyok ilyen láma? Alap játék. Európa van beállítva, Normal és HC is bent van .
Ha Free Slots-nál át rakom az ALL ra akkor nem talál olyat ahol lennének.[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
Ez szerintem teljesen más mint a BF3 . a mozgás , a célzás ,minden.
-
BullKoxa
őstag
válasz bucketb0b #61657 üzenetére
Hello! Kérdezni szeretném ez az írásod mit takar? Raptor-t ( F22 ) nem lehet használni Mantle alatt a játékban?
-
BullKoxa
őstag
-
BullKoxa
őstag
válasz westcoastog #62088 üzenetére
én csak a bf4 miatt húztam fel win 8.1-t ,tegnap nagyon jól ment a Mantle-val. ma pedig a karim dobálta az órajeleket, este még ránézek mi a helyzet , aztán lehet marad a Dx-s változat . Win7-n akadt ha Manten volt (
i5 + mante nem jó a 7-s winben ).[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
válasz kriszpontaz #62469 üzenetére
Hello! Az írásodra megcsináltam az sms-s dolgot, de a Ł jelet nekem nem engedte beletenni a jelszóba. De annyi baj legyen, kicsit variáltam a régin kis és nagybetűkkel és számot is tetetem bele ez a Ł csak + lett volna .
}{3@Đ$}{0ot : Nálam semmi baja .
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
+ 1 a piros halálra a 14.12-s Driverrel, AMD Omega . Még egyszer csinálja akkor megy vissza a 14.9.1 Beta azzal semmi bajom nem volt .
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok varra lehetőség amit beállítottam dolgokat az Options-ban ( Gameplay/ Advanced Options és a Video) azt kimentsem? mert nincs kedvem minden OP rakáskor állítgatni még a BF4-t is. Egyszerűbb lenne ha mondjuk csak bemásolnám mindig .
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Kérdezni szeretném hogy hogyan tudnám a legegyszerűbben megvenni az összes DLC-t? Csak az Alapjáték van meg . Nem tudom a Prémium az most mit takar, csak az összes DLC-t vagy azon kívül valami + extrát. Bocsi hogy így fogalmaztam, de remélem érhető mit szeretnék. köszönöm a segítséget előre is .
Üdv : Kornél
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Kérdezni szeretném a játékban lévő FPS kiíratást a Consolban mindig be kell írni hogy mutassa az Fps-t?
Ha jól emlékszem BF3 ban valamit a cfg fájlban át lehetett írni, és akkor nem kellett szórakozni a consolba írogatással.
Ui: És azt is kérdezném micsoda az a 30Hz és 60 Hz dolog , kinek a moncsija tud 30Hz-t a mai világban? én erre gondolok, de szerintem rosszul.
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
Szia! És a moncsid bírja?? Mert nekem Dell P2414H van és gyárilag 60Hz-s ,de egy srác használta 72Hz-n az ilyen moncsit,és anno kértem tőle segítséget és akkor 72-n ment nekem is . Most meg a Radeon beállításban pofon egyszerű beállítani a 72-t + Én mindent így nyomom 72Hz fullHD.
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Kérdezni szeretném amit használok BF1-ben ( Dx12 nincs bele rakva,mert az bugos ) user.cfg fájlt azt egy az egyben bele lehet tenni a BF4-be is ?
-
BullKoxa
őstag
válasz vtomi2 #99368 üzenetére
Hát hogy a procimnál az összes magot használja, fps kiíratás, meg ilyen apróságok. BF1 ben ezek vannak nekem .
PerfOverlay.Enable 1
PerfOverlay.DrawFps 1
GameTime.Maxvariablefps 110
RenderDevice.RenderAheadLimit 4
RenderDevice.ForceRenderAheadLimit 0
RenderDevice.VSyncEnable 0
Render.VSyncFlashTestEnable 0
Thread.ProcessorCount 8
Thread.MaxProcessorCount 8
Thread.MinFreeProcessorCount 0[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest