Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtomi2
őstag
válasz
kisselandras
üzenetére
Cfg

-
törölt tag
Orosz szerveren mentettem a Magyarok becsületét [link]de ez az R7 kettéhugyozott mindig mindenkit.

-
törölt tag
Szerintem az ilyen kupákat egy megadott helyen kellene rendezni 16db előre telepített azonos géppel ahova leülnek a versenyzők es játszanak. Így tényleg mindenki tisztán játszana és nem lenne probléma.
Tudom ez pénz meg idő stb... De csak így tud hiteles lenni a dolog. -
vtomi2
őstag
válasz
kisselandras
üzenetére
Ha nem rohan fejjel bele mindenbe, akkor simán kihozhat hasonló statot (persze kell hozzá, hogy a squad élessze ha vmi). Nekemnis voltak már 60-70+/~10-es k/d-im, ha taktikusan játszotok egymást támogatva, akkor 1 idő után nem nagy ördöngősség.
-
kisselandras
senior tag
-
Zsoxx
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem csak az a baj, hanem szerintem nem lettek megosztva a külföldiekkel a kupaszabályok.
-
törölt tag
Én tényleg nem értem miért nem lehet az online fps játékokat meg úgy minden játékot macro, aimbot, stb.... nélkül tisztán játszani. Miért fáj ezeknek az embereknek ha lelövik? El tudom képzelni pl: Lockeren nincs meg a 7k/d akkor habzik a szájuk és csapkodják a bill-t.
-
Popes
őstag
válasz
üzenetére
Na itt dugdoshatnád akárhová a bézbózütődet mert ők úgy is tudnak neki egy jobb helyet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy lesznek itt még szorosabb meccsek is.(nem csak ilyen egyoldalú)
Még jó hogy nem láttad a miénket az R7 E-SPORTS-al.

Ja, remélem majd összefutsz pl vele egy sima Lockeren hogy megismerd az érzést.

-
-
törölt tag
Most néztem meg a Dark vs Mag mérkőzést. Konkrétan nem volt mit nézni annyira egyoldalú volt.
-
törölt tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Popes megmondta oda bézbózütő kell.

-
-
BullKoxa
őstag
válasz
vtomi2
üzenetére
Hát hogy a procimnál az összes magot használja, fps kiíratás, meg ilyen apróságok. BF1 ben ezek vannak nekem .
PerfOverlay.Enable 1
PerfOverlay.DrawFps 1
GameTime.Maxvariablefps 110
RenderDevice.RenderAheadLimit 4
RenderDevice.ForceRenderAheadLimit 0
RenderDevice.VSyncEnable 0
Render.VSyncFlashTestEnable 0
Thread.ProcessorCount 8
Thread.MaxProcessorCount 8
Thread.MinFreeProcessorCount 0 -
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Kérdezni szeretném amit használok BF1-ben ( Dx12 nincs bele rakva,mert az bugos ) user.cfg fájlt azt egy az egyben bele lehet tenni a BF4-be is ?
-
törölt tag
Tényleg jó kis fegyver ez a Bulldog.[link]
-
Popes
őstag
Ha valakit érdekel most kezdődik: Battlefield 4. V.Magyar kupa 8v8 cq- AMD vs RUBICON (Golmud & Outbreak)
-
kisselandras
senior tag
Hát jobb lenne egy olyat is csinálni mint pls ilyen 20/20 felállásban fináncok /clan tagok 😂

-
@rglaaf
veterán
Ma lesz valamilyen meccs stream-en?
-
eugabesz
őstag
Ne fo...satok,mindig van új a nap alatt...majd jön más,amit imádni lehet.
-
stoon
addikt
válasz
vtomi2
üzenetére
már nincs szinte senki aki játszana mindenki szétszóródott swbf2, pubg, stb a pubg egy adrenalin löket , főleg fülesben este! sw meg hát fan vagyok és talán ez már jobb egy kicsit a bétánál (swbf1), ebbe sok szép órácskát beletettem uh nem volt rossz vétel, és talán nem is lesz még1 játék amibe majd 3000 órácskát beletolok . csak remélni tudom ...... de váltani kell eljött az idő ...ennyi

-
stoon
addikt
válasz
kisselandras
üzenetére
nem azt mondtam hogy a játékosok rosszak, csak a kupa felesleges mint papnak a f..!
(#99349) Astroboy: ez a játék már lassan történelem lesz ezért írtam , ha felmegyek bl-ra megnézhetem hányan játszanak de sanszos hogy szinte senki! más játékkal meg igen .... ennyi ha meg nem úgy gondolkodnak mint én, akkor lesz az a réteg : akik a szerverekkel egy időben halnak meg ha leállítják őket majd!
kb mint a nem kell fiatal autó mert jó a 20 éves is

-
Popes
őstag
Akit érdekel.
RUBICON - PYCb EAST Group2 1st match
BF4. V. Magyar KupaRubi
traktorosa(akarom mondani tankosa) nem gyenge. -
mackosajt
addikt
válasz
@rglaaf
üzenetére
Nekem ingyen van. Így szórakozgatok vele.
Ma délelőtt toltam egyedül, és komolyan mondom, az adrenalin az egekbe szökött, mikor már csak 4-en voltunk.
Még az ujjaim is remegtek a WASD-n, ahogy próbáltam bejutni a zónába, és sajnos csak 3. lettem, mert megláttak idő előtt. -
mackosajt
addikt
iram szerver "offline", csak az IP miatt van további 1 hónapra minimál slottal befizetve, ha esetleg bárkinek feltűnt volna (elindítva nincs).
A PUBG még engem is beszippantott, főleg, miután a barátok a játékban szerzett tárgyak eladásával szedték össze nekem a rávalót (nem mintha nem tudtam volna megvenni, inkább nevezzük úgy a DICE béta állapotú játékainak megvásárlása után nem kívántam pénzt adni egy béta programért).
De eddig érdekes a gém.Persze ettől még néha előfordulok bf4-ben, főleg ha a "Nép" is akarja.

-
törölt tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem igazán értem miért kell mindig ezzel előrukkolni.

Biz ha tankkal megy 1v1 bárkit lelő.

-
-
Prosector
addikt
elvileg 6tol meccs lesz...ha megsem akkor sry
-
Zin
őstag
válasz
kisselandras
üzenetére
az felejtős azzal is borzalmas...

-
Zin
őstag
a légi járművekhez milyen irányitó eszközt ajanlotok?Billentyuzettel nagyon gaz iranyitani....
-
@rglaaf
veterán
stream linket pls ha lesz meccs
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Google Chrome
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Arc Raiders
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.06
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

másik meg ase hiszem el hogy 64 szerveren 53/0 nyer pedig a chatben 10 magyar irja hacking voteban!volt köztük veterán is Ui s hozzá teszem bf4 kupában is fent voltak !
Szóljál, rákötjük a LAV-on a vonóhorogra.