Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoxx
őstag
válasz
kisselandras
üzenetére
A k/d-nek mi köze a ranghoz?

-
Popes
őstag
válasz
kisselandras
üzenetére
Az a baj hogy a chat-en beír valaki hogy csaló(mert le tudták lőni
) és erre még jön + két ember és már tényként kezelitek hogy az már biztos csal mert többen írták. 
Sok ember ha kétszer lelövi valaki akkor már sír a chat-en hogy a másik csal, (fel sem merül benne hogy ő volt béna, vagy a másik szimplán ügyesebb) vagy csak ránéz a scoreboard-ra és lecsalóz csak azért mert elől vagy.(pl itt is végig ment a sírás mert véletlenül volt egy hosszabb killstreak-em) Sokszor fel sem merül a csíterezőkben hogy pl egy járművet esetleg javítanak, vagy hogy ő világít a termálon a biztosnak vélt bokra mögött, na meg hogy a tank lövegével elég mellé lőni hogy sebeződjön mikor ő azt hiszi hogy már elbújt a fal mögé.(és jön a sírás hogy WH-zik
)
Mondjuk némelyik admin meg lusta megnézni hogy mi van, vagy csak unja a sírást és akkor jön a rögtönítélő bíróság.
Ja és így a sírós legközelebb is sír, ahelyett hogy megtanulna játszani vagy felvenné a "csalót" és videót mellékelve jelentené.(vagy jó esetben visszanézve rájönne hogy ki is volt a hülye
)Szóval ha valaki gyanús akkor vegyétek fel nézzétek vissza és ha kell jelentsétek! Viszont az alapján csalózni hogy a chat-en írták meg amúgy is lelőtt...

-
Bjørgersson
félisten
válasz
kisselandras
üzenetére
KD-s az aránya? Mi? Magyarul legyél szíves.

-
vtomi2
őstag
válasz
kisselandras
üzenetére
De minek jársz ide panaszkodni, report alapján már 3-4 éve nem bannolnak senkit, az kap bannt, akit elkap a pb/ vhogy máshogy kap permabannt. Felesleges ide linkelgetni, ne csináljuk ebből a topikból olyat mint dave csinált bf3-massal.
-
kisselandras
senior tag
válasz
vtomi2
üzenetére
Nem hinném !senki nem írta azt hogy mindenki csaló !de mint írva lett nem is egyszer többen jelezték a csalást😂az hogy kd-s az aránya attól nem lehet csaló vagy mi? Ilyenről még nem hallottam!lehet ez nekem új vagy mi!Másik meg olyan szerverekre járunk ahol admin vagy adminok jelen vannak !!

-
vtomi2
őstag
válasz
kisselandras
üzenetére
Soha nem értettem ezeket a sírásokat a csalók miatt. Ha van egy csaló a szerveren írok az adminnak, ha nem történik semmi akkor meg szervert váltok, és meg van oldva...
És ha azt mondjátok, hogy minden szerveren van csaló, akkor inkább menjetek offline játszani, bár lehet, hogy ott is lesz 
-
Zsoxx
őstag
válasz
kisselandras
üzenetére
Rang? Ki beszélt itt rangról? Én nem említettem semmilyen rangot, hogy jött ez most ide?
-
törölt tag
Bolhás játszik még?
-
guftabi96
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Amúgy kb

(#99764) juliensorel
Szintén nem egy évet öltem bele a játékba, de 1 kill alapján lehetetlen megmondani, hogy valaki csal, vagy nem.
Amikor a mai napig előfordul az, hogy te teljesen mást látsz, mint az ellenfél, akkor szerintem szimplán hülyeség 1 kill alapján ítélni.
Ha valaki okosan használja a csalást, akkor még sokszor spectatorból is nehéz. Főleg, hogy még az is tud bugos lenni, korábbi kupán ebből volt is bonyodalom.(#99774) players111
Maci Pubg-zik, ott lehet Machetevel elszedni a bundáját
-
ULPIUS
őstag
válasz
kisselandras
üzenetére
Tok mind1, ha valami ingyenes szart hasznal ugyis bannonli fogja a punkbuster par nap es egy ket report utan. Ha viszont fizetos a cheat akkor ki tudja meddig maradhat. Nyakamat teszem ra, h a legtobb orosz/nemet es csomo mas jatekos is, akar tobb eve csal, fizetos hack-el, lvl 140esek is, tudom mert napi szinten lehet ilyesmivel talalkozni, latszik rajtuk, h hasznalnak valamit. Engem mar nem izgat de kb ket evvel ezelott amikor meg zavart beleastam magam kicsit a temaba, oldalakat bongesztem, rengeteg fizetos cheat van, amelyek statusza akar evekig, " undetected", nem latja a punkbuster, folyamatosan frissitik stb. Aki nem hasznal aimbotot csak wallhacket vagy autospotot, akar evekig is kihuzza szerintem. Az mar mas kerdes, h ez gyomorforgato, foleg, h egy-egy cheat annyiba kerul mint maga az alapjatek...en nem tudom felfogni ki költ erre penzt, h csaljon, de rengetegen vannak sajnos.
-
Zsoxx
őstag
válasz
kisselandras
üzenetére
Te normális vagy? 0,36 k/d, 10% accuracyval aimbotos?
-
ULPIUS
őstag
válasz
üzenetére
En ezt az esetet nem ismerem, se a jatekost, ( nem is szoktam magyar szervereken jatszani, maganyos farkas vgyok, egy darab origin friend-em sincs
) csak altalanossagban mondtam, h mivel a bf4 regi jatek es rengeteg csaloval talalkoztam, ezert hamar felismerem az aimbotot. A wallhacket mar nehezebb igy az ugyben nehez is vadaskodni, maximum spectator modban latni mikor valaki mar a falat is lovi, vagy lekovet valakit falon keresztul celkereszttel. -
ULPIUS
őstag
válasz
vtomi2
üzenetére
Ezt, hogy erted?! Mar bocs en pl. igy ropke 3 ev utan, egy kill alapjan meg tudom mondani, h aimbot vagy sem. (Kiveve ha sniper-el headshotot kapok) egyszeruen annyira erezni ahogy egy tized masodperc alatt elkaszal valaki, arrol nem is beszelve, h van amikor utana latni a "killcam-ben" ahogy az adott csalonak ragatja ide oda a celzasat a cheat. Ettol fuggetlenul szoktam varni, h parszor meg oljon meg az illeto es csak azutan irok be, mert 2-3 kill utan mar tenyleg latni mirol is van szo.
Illetve sokan "okosan " csalnak, szoval probalnak nem feltunoskodni, es vannak az idiotak akik bejonnek mg4-el daralos tdm-re es 1 perc utan 150-0 -nal tart... -
törölt tag
Sracok! Valamelyik nap nem megyünk fel egy szerverre mind mókázni? Jöhetne bolhas is mert kell a dogtagos bundája.

-
vtomi2
őstag
válasz
kisselandras
üzenetére
nyugi, csak akkor írok, ha meghaltam, vagy jó helyen elbújtam

-
vtomi2
őstag
válasz
kisselandras
üzenetére
Egyetlen amibe beleköthetnék az a loadoutja, de azt meg simán kinyitogassa ládákból.
Ts-re kellett havernak regisztrációt adni, nem admin akartam lenni a szerveren
+ én se vagyok most fent, inkább estefelé aktívak az adminok. -
vtomi2
őstag
válasz
kisselandras
üzenetére
És ezt meg tudod mondani 29 killből?

Azt hittem, hogy csak noob vagy, de ha ezt így meg tudod mondani, akkor le a kalappal előted
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kisselandras
senior tag
Valaki [bannolja
[már innen kifele ]aimbot használat

-
Popes
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Felveted spectatorból, vagy mi igazolta?
-
Enigma1945
őstag
Ezen a szerveren az admin csal. Először nem akartam elhinni, pedig írták 4-en 5-en, de aztán a második körben beigazolódott.
A Nudgy gyerek az -
ULPIUS
őstag
Ez már sose fog javulni

video
Lassan 4 éve nem értem, miért akadnak fel a lánctalpasok kb. 20cm betonon, kiálló textúrákban stb., ezt az első patch-el javítani kellett volna anno. Szerencsére kéznél volt a bobcat
-
Redneck
nagyúr
Köszönöm! Most is jó, de sosem baj ha még gyorsabb. Hétfőn felrakom.

-
proci985
MODERÁTOR
Személyeskedést/másik piszkálását pls enyhén is kerüljük, nem segít a topiknak.

-
Redneck
nagyúr
Srácok, itt fejezzétek be... Ha muszáj privátban kakaskodjatok.

Hogy ON is legyek az OS-szel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Jelenleg Windows 7-et használok, de tervezem a 8.1-re állást. Azért nem 10-re, mert vannak még dolgok amikkel nem békéltem meg.
Igaz, hogy Win 8.1-en megy a legjobban a játék? Sok helyen ezzel találkoztam.Ezt, és a BF1-et is le fogom mérni, de az itteni tapasztalatokat is elolvasnám.

-
KAMELOT
titán
Már kezd jól menni a játék! Pedig van még pár csaló! Néha felbukkannak a szerón.

-
Popes
őstag
válasz
dudu5130
üzenetére
Ha van már user.cfg-d akkor megnyitod WordPad-al, beilleszted a parancsot és bezárásnál ráfog kérdezni a mentésre.
Ha nincs, akkor jobbklikk az asztalon, Új - szöveges dokumentum, megnyitod majd beírod a parancsot, bezárod elmented majd átnevezed user.cfg-nek.(figyelj hogy .cfg ne .txt legyen) Ezután bemásolod a programfájlok(x86) origin games bf4 mappába.
-
fornettisuti
veterán
válasz
Enigma1945
üzenetére
A cfg, mint konfiguráció, egy fájl, amiben a jatékban használt beállítások (fov, grafika stb) vannak részletesen.
-
vtomi2
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Lényegében az user.cfg tartalma automatikusan beállítódik, ha csatlakozol valahova, nem kell egyenként bemásolgatnod parancssorba.
-
vtomi2
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Teljesen megszüntetni az elmosódást, kiíratni/fixálni az fps-t, meg vmi egérgyorsítást minimalizálló dolgok vannak benne, azt nem tudom mennyire működik vagy nem.
Ahhoz képest múltkor vagyon gyorsan sikerült makrót szerezned, meg beállítanod.

(#99700) kisselandras: legtöbbször ja, meg magas az FOV-m, az is sokat hozzátesz a sebességérzethez.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) és erre még jön + két ember és már tényként kezelitek hogy az már biztos csal mert többen írták. 

)

És ha azt mondjátok, hogy minden szerveren van csaló, akkor inkább menjetek offline játszani, bár lehet, hogy ott is lesz
) csak altalanossagban mondtam, h mivel a bf4 regi jatek es rengeteg csaloval talalkoztam, ezert hamar felismerem az aimbotot. A wallhacket mar nehezebb igy az ugyben nehez is vadaskodni, maximum spectator modban latni mikor valaki mar a falat is lovi, vagy lekovet valakit falon keresztul celkereszttel.

csak szeret bújócskázni
legalább lesz admin jelen