Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astroboy
őstag
válasz
tobi''
üzenetére
Sose volt még ilyen jó
, több mint egy órás meccs végén sz@ros 3 tickettel veszteni szerintem nem gáz.
Azt a seatchange-s pilótát meg stingerrel is csak csiklandozni lehetett, átkozottul vágta ám a pályát, hogy rohadna meg az istenátka.players111: Famas túl OP, inkább polírozd az RPG-t PopiPapának

-
törölt tag
4 hónap kihagyás után gondoltam kezdésnek jó lesz egy orosz locker szerver.
Ez lett a vége.[link] -
guftabi96
addikt
válasz
Zsoxx
üzenetére
De Márciusig tökéletesen ment a BF is. Nem történt semmi olyan.
Ha port baja lenne, akkor elvileg egyáltalán nem kéne, hogy menjen, nem?
+ ugye van találtam egyetlen egy szervert, ahol nincs packet loss. Akkor ott is rossznak kellene szerintem lennie. Furcsa ez.. az egész. -
-
ace05
senior tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Már rég úgy nyomom. Még 4k-ban is megy, ultra beállításokkal 35-50 fps között. De a 60 fps miatt full hdban nyomom. Váltanék ryzenre, de ilyen ram árak mellet nem fogok.
-
guftabi96
addikt
válasz
vtomi2
üzenetére
De akkor más miért nem laggol?
Csak a Bf ilyen.
Itt valami a szolgáltató is az EA között lesz inkább. Most rádugtam a telefont a gépre, hogy arról menjen a net. Telekom 4g és tökéletesen ment minden. (Úgy mint a rendes nettel minden más játék).
Eleinte én is azt hittem, hogy a nettel van valami baj, de most ahogy próbálgatok egyre több dolgot, az látszik, hogy valami az EA és a szolgáltató között lehet.
Tök jó, hogy nincs már magyar support és ahogy nézem az angollal is csak szóban lehet kommunikálni (vagy marad az answers ea és egyéb fórumok) -
guftabi96
addikt
Írok ide is, mert most már megzavarodok az idegtől.
Kb 1,5 hónapja egyik délután nagyon elkezdtem laggolni. Folyamatos packett lossom volt. Nos ez azóta is tart. (Bf1-ben is) VISZONT: Assetto Corsában, pubg-ben nem laggolok. Netezés közben sem érzek semmit.
Bf közben pedig folyamatos packet loss. Az az érdekes, hogy ha pingelek egy adott bf szervert, akkor is teljesen rendben van minden, nem dobja el a csomagokat és a ping is 50ms alatt.
-próbáltam másik gépen
-router/modem restart
-csak modemet használva
-kábelcsere
-tűzfal kikapcsolva
-másik dns szerver
-másik modem
Mindenféle előjel nélkül kezdte el. És ami a legérdekesebb, hogy találtam egy szervert, ahol nem laggolok. Csak azon az egyen nem (pedig az elmúlt napokban rengeteg szerverre feljártam és csak azon nem tapasztaltam problémát. Ugyan olyan átlag német szerver, mint az összes többi)
Ötletek? -
ace05
senior tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Nekem majdnem ugyan ez a konfigom. csak lecseréltem a kártyát egy 1050ti-ra, van még benne egy samsung evo 850 256 gb ssd és 12 gb ram.
Röhögve ment alacsony + közepes beállításokkal fullhd-ban 8gb+750ti+4330 kombóval. De ha lassú a winchestered, akkor néha akadásokat fogsz tapasztalni, nekem ezt az ssd megoldotta. -
Zsoxx
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Én egy ilyen VGA-hoz minimum i5-öt vennék. A BF amúgy is prociigényes.
-
Enigma1945
őstag
Üdv! Adott egy proci:
i3 4330 haswell
8gb ram
gtx 750
mit várhatok el tőle 1280x1024-ben?
érdemes az i3-at megvenni?
Köszi -
sunny84
senior tag
Üdv , nem tudom telepíteni w10 x64 enterprise ra az origint , ma beszereltem az új ssd m , újraraktam a gépet hogy friss legyen ...öröm boldogság minden fasza , erre mondom feldobom a bf4 et , azt semmi
.Hátha tudtok segíteni mi a gond .. Köszönöm előre is -
Redneck
nagyúr
válasz
Zsoxx
üzenetére
Én hit and run stílusban tolom, már a 3-ban is úgy nyomtam. No camp, semmi susnyásban vagy távol a domboldalban hasalás. Nyílt irányzék, vagy max kis nagyítású optika, beszaladok az akcióba, durrantok párat mintha zsebpuska lenne és pá! A campereknek meg farfekvéses sünt.

-
Zaja2
senior tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Pedig SRR-61 Straigh Pull bolt-al 8x-ossal jobban teljesített nálam mint az m98b. Szerintem. Bár lehet te inkább a long range-re érted a nerfelést,nem tudom.
-
Zaja2
senior tag
Zdrasztvujtye!
Melyik Mesterlövészpuskát tartjátok a legjobbnak a választhatóak közül? És miért?
Tudom,hogy F3LHO már ezt kifejtette,és indokolta,de több ember véleménye is érdekelne. Köszi!
-
válasz
@rglaaf
üzenetére
Én vállalom a tank hátulján is, csak legyen ammobox meg elsősegély láda, meg lézeres gunner...meg még átgondolom van-e valami kívánság.

Amúgy pár hónapja játszom 2 év kihagyás után (semmilyen game nem volt), de megérte visszatérni, pláne a Dragon Valley map miatt, gyalogosan szoktam ott tolni, az only DV szeron szoktak is lenni du.-este, és jól is szálltam vissza...a szero legjobb infantry játékosa fel is vett origin haladjunk együtt inkább.

-
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Enigma1945
üzenetére
bf4stats.com

Toljak meg szep szammal, toltsd le nyugodtan. -
Enigma1945
őstag
tolják még sokan a játékot? Lehet fel kéne tennem.
-
@rglaaf
veterán
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Nekem is az a kedvenc mapom meg a rogue transmission

-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
Tapasztalt játékost keresek, akivel néha együtt tudnék játszani BF4-en. A kedvenc - értsd: mindig ezt játszom
- játékmódom a Eroberung Groß (Conquest Great) és azt a Goldmud Bahn ( Rail ) pályán szoktam tolni.
Általában szeretek tank segédként közreműködni.
Ha érdekel, írj privátban, ne offoljuk itt a topicot.
Köszi
-
csibe1
addikt
válasz
ULPIUS
üzenetére
Pontosan, valamiféle taktika, elgondolás nem árt ha van; ez nem az agyatlanul befutok a közepébe stílusú játék.Persze úgy is lehet, de az az eredményen is meglátszik.
(#100128) KAMELOT
"Hát a napi 10 órát nem mondanám alkalmi játékosnak. 2-3 hetet úton vagyok utána 1 hetet otthon."A napi tíz óra tényleg nem kevés, de az a két hét kihagyás már elég sokat tud számítani.
Ahogy juliensorel is említette itt buksiban is oda kell tenni magadat, mert ez sokkal inkább csapatjáték, mint a CoD, és figyelni kell a járművekre is a szakasz- és csapattársaid mellett, ha nem TDM-et játszol.
Nem fog ez egyik napról a másikra menni, de nem is ez a lényege.
Egy csomó gameplay van a neten ahol egy rakat fegyvert, járművet, pályát mutatnak be; és biztos van a nagyobb vloggereknek élő streamjük is.Figyelgesd őket ha van kedved hozzá, biztos tanulsz abból is. -
ULPIUS
őstag
válasz
KAMELOT
üzenetére
Mindenert porog a pont, foglalas, spottolas, még azert is kapsz ha rad spawnolnak stb stb, de ez mar bf3 ban is igy volt, nem ertunk teged szerintem sokan....
Te ezek szerint valoban nem vagy tul tudatos player, ennel azert bonyolultabb a BF.
A masik dolog, h tenyleg sok ido kell hozza, hidd el, en is igy kezdtem, az elejen egy teljes kaosz volt a bf, en bf3 al kezdtem, eloszor nem tudtam mit kezdeni pl a sok jarmuvel conquestben, de aztan kiismered a szabalyokat, a szokasokat, a mapokat, mi mikor es hol jo stb. Ezeket szokni es tanulni kell, taktikazni, gondolkodni, elore tervezni. Nem mindegy a felszereles, a kaszt, csak ugy eszetlenul nem lehet bemenni, akkor tuti minuszos stattal zarsz. Ismerd ki a fegyvereket, talald meg azt amivel jol megy neked a jatek, ne kinozd magad az elejen olyannal ami nehez mert az demotivalo es nem sarkall a fejlodesre, raersz kesobb szenvedni amikor mar volt eleg sikerelmenyed. Aztan ha megunod mondjuk a kedvenc fegyoidat akkor el kell kezdeni ujakat megtanulni, de mindig lesz olyan ami sose jon be, ez igy normalis.
Ettol fuggetlenul csalok voltak is, lesznek is mindig. -
KAMELOT
titán
Hogy van az hogy a csávónak 5-3 a statja és 7200 pontja van? Meg mik ezek a bugok nem is lövök le senkit aztán enemy killed?

-
KAMELOT
titán
válasz
vtomi2
üzenetére
Hát a napi 10 órát nem mondanám alkalmi játékosnak. 2-3 hetet úton vagyok utána 1 hetet otthon. BF3 is játszottam, de ott általában csalók ellen játszottam.
Majd valahogy kialakul. Esetleg majd ha lesz erősebb kártya nyár környékén leírom a tapasztalatokat. Hátha jobb lesz!
(#100127) tobi'': Megpróbálom ezeket. Köszi!
-
válasz
KAMELOT
üzenetére
3. pontodra a megoldás a disable scaling lehet...képernyőbeállítás alatt rendszerszinten, vagy meg lehet próbálni jobb klikkel gondolom a bf4.exe kompatibilitás menü alatt...nincs 4k monitorom hogy teszteljem, de a rendszerszintű ablakméretezés netes infók alapján remekül működik (ha kisebb bontásban is szeretnéd megnézni).
-
vtomi2
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ezt így ne, akkor már inkább hacker

-
KAMELOT
titán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
2x 1080p és 1x 1440p monitorom volt. Ezeket el tudtam adni és így +20k befektetéssel megvásároltam a 4k monitort. VGA-ra volt pénz csak mivel keveset vagyok itthon így nem láttam értelmét megtartani ezrt váltottam kisebbre. PC-ben csak a VGA-t cserélem ha kell a többi komponens marad még pár évig. Majd az új NV kártyákból választok. 1180 jónak igékezik. Aztán ha már rászerelek FC blokkot akkor már azt sem cserélhetem majd!

-
válasz
KAMELOT
üzenetére
Azt látom még, hogy elég sok ramod van, vannak akik ilyenkor offolják a pagefile-t (még rendszertelepítés után win tweakek után kutatva), ami nem feltétlen jó ötlet. Ha nem nyúltál hozzá, akkor alapon a windows kezeli, próbálj esetleg egy nagyobb értéket megadni ott, hátha.
-
KAMELOT
titán
Akkor leírom.
1. Netkapcsolattal semmi gondom. Ilyen jeleket még véletlenül sem láttam.
2. 780-al medium beállítosokon játszok. Ambient meg tyutyi mutyik ki vannak kapcsolva és 60-90fps között szokott lenni az fps.
3. 4k-s monitoron az 1440p meg a 1080p is totál mosódott. Szóval ez nem opció nálam. Azért vettem ilyen monitort mert szeretem a szép éles képet.
4. Volt 1080ti azzal 100-120fps volt fullra kimaxolva a játék 4k-ban. -
törölt tag
Aljas hüllő játszik még? Megyek lemèszárolom RPG-vel.

-
guftabi96
addikt
válasz
KAMELOT
üzenetére
Szerintem itt grafika kérdésben te vagy a kisebbség. A legtöbbünk inkább a magas fps-t preferálja a szép grafika helyett. Ráadásul, ahogy írták is korábban, sokkal "letisztultabb" a játék alacsony grafikán, könnyebben veszed észre az ellenfelet.
Bár, ahogy olvasom a hozzászólásaidat, szerintem neked a netkapcsolatod se a legjobb. A képernyő jobb oldalán nem szoktál ilyen jeleket látni?
Én mindenképpen kipróbálnám a helyedben 1080p-ben a játékot (medium körüli beállításokkal). 780-nal szerintem ettől sokkal feljebb nem is kell menni. -
Bjørgersson
félisten
-
KAMELOT
titán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Van valami baj ezzel?

-
KAMELOT
titán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Igen. Be van szépen állítva minden 60-90fps között tudja tartani.
(#100110) imi123: Hát igen sajnos így van. nem szoktam idegeskedni, mert nincs miért csak bosszantó az egész, hogy míg másoknak normális a statjuk addig vannak a szerón akiknek meg totál xar. Közöttük vagyok én is.
-
KAMELOT
titán
Kicsit kérdezősködtem. Azért vannak azok a jelenségek, hgoy hamarabb látom meg, de mégis ő lő le, mivel sokan LOW grafon alacsony felbontáson 720p / 1080p játszanak. Azért tudnak ők jobb statokat elérni. Míg nekem 1 körben sikerül elérni ilyen 7-20 meg 10-15 statokat addig ezeknek az embereknek 52-10 meg 45-5 statjuk van. Úgyhgoy én ezek mellett a 4k-mal labdába sem rúghatok.
Csak nem tudom mi élvezet van totál szar grafikán játszani egy játékot?!?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(már mindenkit csalónak látok mert egyfolytába leszednek
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)