Hirdetés
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
kisselandras
üzenetére
Bizonyára.

-
zzola
titán
válasz
kisselandras
üzenetére
Fogalmazás 1-es?
-
kisselandras
senior tag
Üdv mekkora patkányság kell ahhoz hogy az ellenségnek van GUIDED SHELL s a másiknak nem ad elveszi s admin

-
törölt tag
Még most sem lehet csatlakozni. Az origin-be már beenged, de a szerverek mind üresek. Pont most, amikor végre itthon lehet az ember...
-
törölt tag
Hi! az origin nektek se jelentkezik be? nálam csak offline működik, valami baj van.
-
Tomassy00
senior tag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Neeeeemmmondooood ?!
Ügyes vagy 
-
Tomassy00
senior tag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére

Második képen milyen fegyver van a kacsódban ?

Mikor 870MCS shotival tolok jobb köröket nekem is írkálnak hogy csíter vagyok meg bla bla bla. Nem tudják felfogni hogy 870 az 870
Shotinál legalább közel kell lenni, az ilyen GL fegyók meg noob kemperek játékszere.Amelyik fejlesztő meg belepakolta az airburst-ot a játékba azt párszor jól pofán kéne csapni.
-
zzola
titán
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
M32 MGL 57 kill. Mi ebben a meglepő?
Mióta játszol PC-n? -
Bjørgersson
félisten
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Egy szó: ottbasszameg.
BF-ben nem rohangálni akarok, hanem valami járműben mereszteni a seggem. 
-
Tav-Csoves
őstag
BF4... Metro... Mi a véleményetek?
sajátomat a képek alatt fejtem ki...Először ellene játszottunk Andrással - kisselandras - és nem tudtuk felfogni mi lehet a trükkje a srácnak, - Maikl_7500 - hogy nem hal meg, ezért én átmentem nézőmódba, és meglestem.
A liftek előtt lévő mozgólépcső előtt lent dekkolt mint doki, és folyamatosan élesztgette a hp-ját, és egy csomó municiós látda volt ott, így a m320-al tolta.
Felfutott két mozgólépcső szalagja között, és középmagasságból dobta a gránátokat a liftek mögötti távolságra...
Furcsa módon a csávó semmi jelét nem adta, hogy haldokolna...
Második körben már hozzánk lépett be, - többnyire töltényesnek - és az "A" zászló felől az első mozgólépcső tetejéről lőtt lefele Sagia-val robbanó fejjel. És nem csak ő volt ügyes, mások is, nézzük csak:Nos egy idő után az emberek besokalltak, és emlékeztek Maikl-7500-ra az előző körből, és szavazást indítottak. Alig akadt pár ember, aki a kidobás ellen szavazott volna.
Aztán miután a szavazatok száma elérte a 16-ot a szerver nem dobta ki, ugyanis VIP tag.

Végén pedig így zárta az úriember a nagy küzdelmet.
Véleményem szerint az EA profitorientált, hogy direkt hagyja szabadon a cheatereket, így lombozva le az emberek játékkedvét.
BF4, majd BF1, most a BF5. Így a BF4 már olyannyira hanyagolható platform lett, hogy nemes egyszerűséggel szerintem örülnek is, hogy elszabadulhattak a cheaterek a játékban nem egy ranked szerveren.
BF1 leárazás, alap játék 5, a revulution 15 euro...
Ami valakiknek szép és jó, akkor azt tegyük tönkre a profitért?!
várom a véleményeket....
szerk: az első menetben a fejére "véríjat" tett a szerver, aki a legtöbbször lelövi kap 1 nap VIP-et... Nos látható a fenti linken, hogy nem sikerült oly sokszor, sem pedig a második menetben...
-
sunny84
senior tag
ezt láttátok már ?
[link] -
CJ4567
nagyúr
válasz
üzenetére
Szerintem a Siege see annyira védett. Meg elég sok a panasz megint a csalókra, már casualben is előfordulhatnak.
-
törölt tag
válasz
batman91
üzenetére
Nagyon sokan kipróbálják a multihack programokat, amikor három napig ingyenesen kipróbálhatók. Ennyi idő alatt nem banol a pb. Sőt, ha úgy állítod be az aimot, hogy csak kicsivel legyen jobb a találati arány, mint az átlag, akkor soha nem banolnak. A wallhack meg alapból nagy előny, és azt egyáltalán nem tudja szűrni a pb. A pb már évek óta csak azokat banolja, akik az ingyenes, már rég elavult multihack progikkal huszárkodnak, az előfizetős csalások mind profik, nem tudják kiszűrni. Ez a szomorú valóság... meg az, hogy még a bf3 idejében volt egy körgrafikon az EA oldalán, miszerint a global játékosok 70-80 százaléka no recoil makrót használ. Erről ennyit. Ezek után nem csoda, hogy sokan leteszik a játékot és mennek inkább a Tom Clancy's Rainbow Six Siege-re mert ott nagyon szigorúan szűrik a csalókat, mióta a kiadó belebukott a Division első részébe, ahol nem fordítottak erre kellő figyelmet. Most a legjobban védett játékok a CS és a RSS.
-
milan18
aktív tag
Sok szerver van még srácok? Úgy értem sok 64-es szeró ami tele van? alapjátékom volt meg, múltkor hozzáadtam az ingyenes prémiumot! Most akarok gépet venni, de az új Bf-ek annyira nem érdekelnek
Majd talán a BC3. -
vtomi2
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ww3 amennyire vártam annyira nem jött be, beválasztittak alphába, de még kell neki pár év amíg játszható szintre hozzák.
Bf5 alfa szintén nem tetszett, bétába beleraktam 15 órát
ha nem rendeltem volna elő a division ultimatet, akkor ment volna erre is a preorder. Igazából környezettel semmi bajom nem volt (nincs ww2 hangulata egyáltalán), de a fegyvereket "bf4-esítették", így pedig már játszhatónak tartom
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Astroboy
üzenetére
Videók alapján eddig nem tetszik, nagyon érződik rajta, hogy indie. Ha lesz valami open beta, akkor könnyebb döntés lesz. Bár amióta Siege-ezek, megvagyok Battlefield nélkül, néha tolok / tolunk néhány kört a 3-mal vagy 4-gyel, esetleg az 1-gyel, aztán annyi.

De, grammar.

-
_CICAFIU_
aktív tag
Imádom a battlefield-et de inkább ww3 mint a bf1/5. Nagyon rossz irányba tart ez a sorozat

-
Astroboy
őstag
válasz
eladohardver
üzenetére
Az nem "Grammar"?

-
eladohardver
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Sokat segítettél igazán kedves vagy.
Gramar náci -
Astroboy
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
WW3?
Pár H4CE-s megvette steamen hátha, de a szavaikból azt vettem ki, hogy azért egy pöppet csalódtak. -
vtomi2
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Bf5-öt megveszitek, vagy marad a siege?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
eladohardver
üzenetére
*Lefagy.

-
eladohardver
őstag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Nálam így is lefagyik egész battlelog

-
Tav-Csoves
őstag
válasz
regener
üzenetére
köszönöm szépen!
Így sem működött, viszont! - ezért is köszönöm
- ezen linken található kódot bemásoltam a nagy fehér részbe, és úgy már működik!
-
regener
veterán
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
regener
üzenetére
Köszönöm szépen! Precíz leírás!
Mindent úgy csináltam ahogy írtál, de valahogy nem tölti be teljesen az oldalt - a betöltési csík folyamatosan megy, és bárhová kattintok, nem reagál, és ez csak akkor, ha rámegyek a Multiplayer oldalra.
Ugyanezt produkálja Chrome-ban, emiatt reménykedtem, hogy ez Tűzrókánál jobb lesz.
Akkor viszont a gépemmel lehet valami...
-
regener
veterán
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Töltsd le a bblog-signed.xpi fájlt, majd a Firefoxban CTRL+SHIFT+A, jobbra fogaskerék és "Install Add-on From File..." majd ide megadod a letöltött fájlt és már balra kérdezi is hogy telepíted-e a Better Battlalog (BBlog) kiegészítőt.
Ha megvan megnyitod a Battlelogot és balra a menüjében "Plugin Gallery" és legalul lesz a "True Player Counts". Ezután F5 és már írja is a szervereknél a kijelzett és alatta a valós játékosszámot.
Ha eltűnne a Chrome Áruházból akkor pedig itt a Chrome változat: bblog.crx
-
regener
veterán
Mi történt a játékkal? Felmentem egy 42/64-es szerverre ahol van 35-ös pingem, de ingame kint van a packet loss, a high ping és néha még a kevés fps jelző is (140 fps-em van, lol). Plusz vagyunk fent 4-en, server browserben pedig 46/64 lett.
-
törölt tag
válasz
Astroboy
üzenetére
nem, majdnem az elejétől ott voltam. a csapatom nagy része csak névleg szerepelt a listán, a valóságban nem volt ott, csak tíz ember. a többi a chat-ben sem vett részt. tiszta, egyértelmű szerver hackelés volt. szoktam tolni Európán kívüli meccseket is, ott majdnem mindennapos az ilyesmi... kínai és dél-amerikai szervereken simán előfordul, de itt nálunk most látom először.
-
törölt tag
Sziasztok!
Ma belefutottam egy hacker serverbe, a neve BURDEL Hardcore Polski Serwer. (Én csak hardcore-ban tolom.)
Abból gondolom, hogy csaltak, mert a pályán 64 ember volt, de az én csapatomból csak 10 ember volt egyszerre a pályán, míg az ellenfélnél mind a 32. Az ellenségnek voltak járművei és helikopterei, nekünk is voltak elvileg, de soha nem jelentek meg, hiába vártuk. Volt 5-ös sniper limit, de mind az öt sniper az ellenfélnél volt. Kerüljétek ezt a szervert. -
KAMELOT
titán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Csak nem volt fent a experience. Így mondom új VGA vettem és meg akartam mérni. Feltettema frapsot és akkor vettem észre szaggat. Egyből uninstall! Experiencevel mértem semmi gond!
-
vtomi2
őstag
Most megyek szülőkhöz, de holnap dobok fel képeket. Amikre tippelek, az no load, voltage limit, meg még vmi folyton bekapcsolgat afterburner szerint, de annak nem szabadna okoznia
-
vtomi2
őstag
Valami tipp, hogy FHD-ban miért van csak 100-120fps-em, 180-as scale(4k alatt valamivel) meg 150-180?
Limitem nincs, de fhd-ben alíg pörög 50%-on a kártya

-
dudu5130
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Úgy se. Egy időben csinálta ezt, aztán egyszer csak jó lett, de nem tudom, hogyan.
-
dudu5130
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Egyik alatt se megy.
-
dudu5130
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ez jó kérdés. Mindjárt megnézem.
-
dudu5130
őstag
Valaki meg tudja mondani, hogy BF alatt miért nem irja ki az afterburneres osd-t?? Minden játék alatt jó csak a BF4 alatt nem.
-
pupehap
tag
Sziasztok, egy kérdés, a stat reset mit érint? Az összes létező statot lenullázza csak a rangom marad meg?
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Másnak is átáll a játék Offline módra a menüben néha? Mintha nem lennének valami stabilak a szerverek vagy nem tudom. Ha működik is akkor meg 9999 ping van szinte mindegyik szerónál, holott ha feljutok egyre, akkor 40ms pingem van átlagban. Mivan a game-el?

EA Szerverek szarakodnak vagy wat?
-
KAMELOT
titán
Érdekes dolgok történtek velem mai nap a BF4-ben.
Újratettem a WIN-t mivel a hdd-m tönkrement, de közben cseréltem VGA-t is. Szépen felinstaláltam mindent és elindítottam a játékot. Vasárnap szépen játszottam, majd tegnap és ma ezek történtek.
Beszagatott a játék, de több helyen is és nem FPS drop végett.
Átlőttem rakétával a falon
Telibelövöm shotgunnal 1 méterről 1hp marad.
És a legtöbb esetben még meg sem látnak, de már le is lőttek.
Esetleg ezek a jelenségek betudhatók annak, hgoy a rendszer 5400rpm-es hdd-n van? Mert én erre kezdek gyanakodni! 7200rpm-el ilyen gond nem volt. (WD black 1TB volt sajnos 4 év után megadta magát a fej így visszaküldtem mert 5 év garis. Úgysem tudják megcisnálni, így valószínűleg levásárolhatom a pénzt aztán most már M2 SSD lesz a gépben!)
-
amdxp2
tag
válasz
Zsoxx
üzenetére
Hát nemtom, én egy sima egyszerű játékos vagyok, aki szinte alig ért a játékhoz, a beállításokba se szoktam nagyon állítani a grafikán kívül semmit. Akkor csak az lehet hogy tényleg feltörték valahogy a fiókomat vagy tényleg nem tudom hogy miért szarakodnak velem...Még jó hogy most lehetett letölteni a kiegészítőket a játékhoz amit meg is tettem és most azt is ba*zhatom...Nincs mese, meg kell vennem ha játszani akarok, a levélre amit írtam nekik még várok azért választ, kiváncsi leszek

Még annyi, hogy ha veszek új cd kulcsot, akkor új fiókot is kell csinálnom? A meglévőt már nem tudom használni?
Köszi -
Zsoxx
őstag
válasz
amdxp2
üzenetére
Nem értem, mert nem látszik az accountodon, hogy valaki cheatelt volna vele. Nem tudom, szerveradminok tudnak-e ilyen ban-okat osztogatni, de az Evenbalance-on is azt írják, hogy a cd-kulcsod kuka, szóval újat kell venni ha játszani akarsz.
GUID BAN xxxxxxxx The PunkBuster GUID that is associated with your CD key/game account has been permanently banned. You will need to purchase a new game account and/or CD key to play again. -
batman91
őstag
Mi ez a sok retkes csaló mostanában? Minden 2. körben kifogok valamilyen rohadékot aki 127/0-ban van és pálya másik végéből elkaszál mindenkit vagy lekövet fal mögé. Akkor még azt mondják ezek, mi vagyunk a noobok. Tanuljunk meg játszani. A pofám leszakad.

-
vtomi2
őstag
-
amdxp2
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Az a baj hogy teljesen mindegy melyikre megyek mert nem megy sehol sem...:/
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Jövedelem
- World of Warships
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ügyes vagy 

Shotinál legalább közel kell lenni, az ilyen GL fegyók meg noob kemperek játékszere.